Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek bebiş mi var ?Ben de bugün keseyi gördüm. Kalp atışı İçin 2 hafta sonrasına gün verdiler . İnşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci. sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.
Cok tesekkurler insallah sizde olun tez zamanda. Umut hep vardi tabii ama donasyon fikri dr umdan geldi, oncesinde defalarca Istanbul be Bursada denemelerim oldu sonuc husran tabii, ikinci denememde anne oldum, hic pisman degilim hisler ayni kendi cocugunuz gibi hic baska hissetmedim, merkez konusuna gelince yureginizin sesini dinleyin, arastirin, ozellikle donor kismini, embriyolog cok onemli, vijdan ve durustlukde... dr ona keza! Ben bir yakinim sayesinde dr ile tanistim guvendim teslim oldum, Cok arkadasimda ayni dr ile denedi en kotu 2. Denemede pozitifi gordu, dedigim gibi en iyi ses kalbiniz, ispanya, Ukrayna, kibris , Baku , gurcistan! Daha bilmedigim bircok ulke. Her biri kendi isinde uzman cok iyi dr lar var, onemlisi butce ve donorlerin genc olmasi , kaliteli genc donor de sans yuzde 80 uzeri, umarim gulsun yuzunuz nurtopu gibi evlatlar versin Rabbim , Cok aminnnnDonasyon ile anne olmuşsunuz bizimle tecrubelerınızı paylaşırsanız cok umut vericı olur gercekten guzel seyler duymaya ihtiyacımız var
Tek canım. 6000 leri görünce beta hcg de acaba 2 mi dedim ama değilmiş. Tek olsun bizim olsunTek bebiş mi var ?
Cok tesekkurler insallah sizde olun tez zamanda. Umut hep vardi tabii ama donasyon fikri dr umdan geldi, oncesinde defalarca Istanbul be Bursada denemelerim oldu sonuc husran tabii, ikinci denememde anne oldum, hic pisman degilim hisler ayni kendi cocugunuz gibi hic baska hissetmedim, merkez konusuna gelince yureginizin sesini dinleyin, arastirin, ozellikle donor kismini, embriyolog cok onemli, vijdan ve durustlukde... dr ona keza! Ben bir yakinim sayesinde dr ile tanistim guvendim teslim oldum, Cok arkadasimda ayni dr ile denedi en kotu 2. Denemede pozitifi gordu, dedigim gibi en iyi ses kalbiniz, ispanya, Ukrayna, kibris , Baku , gurcistan! Daha bilmedigim bircok ulke. Her biri kendi isinde uzman cok iyi dr lar var, onemlisi butce ve donorlerin genc olmasi , kaliteli genc donor de sans yuzde 80 uzeri, umarim gulsun yuzunuz nurtopu gibi evlatlar versin Rabbim , Cok aminnnn
hafta değil günde 6 adet Estrofem aldım.. Tam istenilen düzeyde kalınlaşmasını sağlayıp çağırmaları gerekiyordu.1 haftada 6 adet estrofemlede az kalınlaşmış bazı rahımler istenildiği gibi guzel kalınlaşmıyo malesef. Başka merkez mi düşünüyosunuz planınız ne?
Anladım zaten gunde 6 adet 1 hafta almışsınız zaten anca 6 verıyolar. İnşallah gönlünüzce olur bundan sonraki sürechafta değil günde 6 adet Estrofem aldım.. Tam istenilen düzeyde kalınlaşmasını sağlayıp çağırmaları gerekiyordu.
Başka merkez düşünüyorum araştırıyorum
Donörün genç olduğundan ve doktorun vicdanlı ve dürüst olduğundan nasıl emin oldunuz acaba?
Donörün genç olduğundan ve doktorun vicdanlı ve dürüst olduğundan nasıl emin oldunuz acaba?
Bir yakinim sayesinde oraya gittim , ince detaylara kadar gorme sansim oldu tum isleyis seffaf, vicdanli olmasini Benim Ilk denememde benimle birlikte uzulup seni anne yapmadan burdan cikarmayacagim demesinden ve extra ucret talep etmemesinden anladim, bana degil Sadece meger herkese karsi boyleymis, sorunuzda cook samimiyet sezmesemde yanitlamak istedim. Donorlerin resimlerini gorme secme be haklarinda bilgi sahibi olma sansiniz tek tarafli var,Donörün genç olduğundan ve doktorun vicdanlı ve dürüst olduğundan nasıl emin oldunuz acaba?
Kanuni olarak dava acin ancak boyle olur elinizde belgeniz varsaEvet haberim var onları burdan çıkartırlar olan bize oldu paramızı alamıyoruz acaba benden başkasında varmı bilmiyorum arıyorum biz para çıkışı yapamıyoruz diyorlar
Benim boyle olmadi Ben embroyologla bile tanistim, dr ve hemsireler cok ilgili zaten , Nixon 1 saat gordunuz anlamadim? O kadar para verip umut baglaniyor, cok sukur ki siz pozitifi gormussunuz , sonuna kadar gitsin Bebeginizi kucaginiza alin insallahToplasanız 2 denememde bu insanları ben 1 saat görmemişimdir. Donör ile ilgili de sadece bir kağıt parçası var.
6 adet estrofem ile kalinlasicagini tahmin edip biraz ezbere is yapmislar, muhtemelen dr un degil takip yapan hemsirenin isguzarligi, hangi merkezdi sizin?hafta değil günde 6 adet Estrofem aldım.. Tam istenilen düzeyde kalınlaşmasını sağlayıp çağırmaları gerekiyordu.
Başka merkez düşünüyorum araştırıyorum
Evet onlarla yaptığımız sözleşme varKanuni olarak dava acin ancak boyle olur elinizde belgeniz varsa
Kıbrısta yumurta donorunun fotosunu kesınlıkle gostermıyorlar siz nasıl gordunuz? Peki 1. Denemeniz tutmayınca ne acıklama yaptı merkeziniz?Bir yakinim sayesinde oraya gittim , ince detaylara kadar gorme sansim oldu tum isleyis seffaf, vicdanli olmasini Benim Ilk denememde benimle birlikte uzulup seni anne yapmadan burdan cikarmayacagim demesinden ve extra ucret talep etmemesinden anladim, bana degil Sadece meger herkese karsi boyleymis, sorunuzda cook samimiyet sezmesemde yanitlamak istedim. Donorlerin resimlerini gorme secme be haklarinda bilgi sahibi olma sansiniz tek tarafli var,
Klinik gosteriyor hastalara isterse sadece resmini ve egitimi ile ilgili bilgi veriyor hobileri varsa meslegi ve kac bebek dogurmus, bu bana ozel degildiKıbrısta yumurta donorunun fotosunu kesınlıkle gostermıyorlar siz nasıl gordunuz? Peki 1. Denemeniz tutmayınca ne acıklama yaptı merkeziniz?
Evet diğer bılgıleri veriyorlar ama resmini kıbrıs devleti yasaklıyor dıye biliyorum. Siz nerde tedavı oldunuz?Klinik gosteriyor hastalara isterse sadece resmini ve egitimi ile ilgili bilgi veriyor hobileri varsa meslegi ve kac bebek dogurmus, bu bana ozel degildi
Dr bana tutmayinca seni anne yapmadan birakmicam uzulme sorun yoktu hic birseyde bazen vakit saat diyelim 2 ay sonra gel dedi ve tekrar denedim cok sukur oldu
O zaman isiniz kolayEvet onlarla yaptığımız sözleşme var
Siz batumda mi yaptırdınız?Sizleri yanlis yonlendirip zan altinda kalmak istemem inanin ki... sadece tavsiyem sadece Kibrisi degil diger ulkelerede sans verin, daha seffaf klinikler tabii var, kibris bu anlamda biraz daha bilinir oldugu icin simarmis olabilirler , cok detay var cok konusulucak arastirilicak, com bilinir degil daha mutevazi klinikleri secerseniz alicaginiz hizmet kalitesi ve sonuc bir o kadar iyi olur diye dusunuyorum nacizhane