Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz bu ay mı gidiyodunuz?Yeni haftaya merhabalar, güzellikler getirsin hepimize. Evet, grup çok sessiz. Biz zaten bu konuda yeniyiz. Siz bize neler anlatabilirsiniz? Süreç nasıl gitti? Şu anda nasıl hissediyorsunuz?
Benimde filmde 5x3 mm polip cıktı 1 cm altında pek problem olmuyo dediler istanbuldakı doktorundan randevu aldım histeroskopi olabılırm. Sizde ne cıktı?Evet ama planlar değişti. Rahim filminde bir sorun çıktı.
İnşallah bol gebelik haberleri alalım Kaç embrıyonuz oldu kaliteleri nasıl?Laporoskopi önerisi gelmişti, tekrar rahim filmi çekildi. Problem olmadığına karar verildi. Regl bekliyoruz, bakalım akışına bıraktım artık. Hayırlısı bakalım...
İnşallah gebelik ile gelirsin Hangi merkezdesin?Merhaba arkadaşlar grup eskisi kadar aktif olmasa da sizlerle sevincimi heyecanımı paylaşmak istedim pazartesi günü transferim gerçekleşecek tüm dualarınızı bekliyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu gruptaki her kadına nasip etsin kısaca hikayemden bahsedeyim 19 yaşında menopoza girdim çocuğun olmaz dediler yumurtan yok dediler araştırmadigim doktor tedavi sistemi kalmadı evlendim şuan 23 yaşındayım ve yumurta donansyonuna karar verdik ve kadınlar kulübüne üye oldum bir sürü benim gibi ablam vardı onların yapıp yapmadıklarını okudum tek ben değilmişim dedim bunları yaşayan her bir insan bana ilham oldu her bir pozitif haber bana güç verdi sabır verdi ve tedavi surecim başladı 2 gün sonra rahimime yerleştirilecek bana dua edin olur mu
İnşallah Vita alteraİnşallah gebelik ile gelirsin Hangi merkezdesin?
Vita alterada başarılı bir merkez inşallah kucagımız boş kalmazİnşallah Vita altera
İnşallah aminn sen başladinmi progestana bende çok fena apseler oldu popo kisimimda iğneden dolayı böyle bir durum yaşayan varmi yatamiyorum üzerine oturamıyorum çok ağrıyorVita alterada başarılı bir merkez inşallah kucagımız boş kalmaz
Yok ben daha donor secıyorum o aşamalara gelemedim evet benım gelmişti başıma progesteron yağlı bir iğneymiş popoda şişlik acı yapıyomuş cok normal canım merak etmeİnşallah aminn sen başladinmi progestana bende çok fena apseler oldu popo kisimimda iğneden dolayı böyle bir durum yaşayan varmi yatamiyorum üzerine oturamıyorum çok ağrıyor
Yolun başı çabuk geciyor tedavi süreci herhangi bir sorun olmadigi sürece rabbim yardımcınız olsunYok ben daha donor secıyorum o aşamalara gelemedim evet benım gelmişti başıma progesteron yağlı bir iğneymiş popoda şişlik acı yapıyomuş cok normal canım merak etme
RABBİM GÜZELLİKLERLE KARŞILAŞTIRSIN HEPİMİZİ. SİZE DE ŞİMDİ SEN BEBİŞLE MUTLULUKLAR DİLERİM. İNŞALLAH KUCAĞINIZ DOLACAK.Merhaba arkadaşlar grup eskisi kadar aktif olmasa da sizlerle sevincimi heyecanımı paylaşmak istedim pazartesi günü transferim gerçekleşecek tüm dualarınızı bekliyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu gruptaki her kadına nasip etsin kısaca hikayemden bahsedeyim 19 yaşında menopoza girdim çocuğun olmaz dediler yumurtan yok dediler araştırmadigim doktor tedavi sistemi kalmadı evlendim şuan 23 yaşındayım ve yumurta donansyonuna karar verdik ve kadınlar kulübüne üye oldum bir sürü benim gibi ablam vardı onların yapıp yapmadıklarını okudum tek ben değilmişim dedim bunları yaşayan her bir insan bana ilham oldu her bir pozitif haber bana güç verdi sabır verdi ve tedavi surecim başladı 2 gün sonra rahimime yerleştirilecek bana dua edin olur mu
Biz henüz o aşamada değiliz. Regl bekliyorum. Donör işlemi bitmedi. Sonrası nasip bakalım. Umarım kaliteli embriyolarım olur. En az 8 tane Hayaller sonsuz.İnşallah bol gebelik haberleri alalım Kaç embrıyonuz oldu kaliteleri nasıl?
İnşallah içimde büyük bir heyecan var ama kendimi çokta kapatırmak istemiyorum İnsalah hepimize mutlu son olurRABBİM GÜZELLİKLERLE KARŞILAŞTIRSIN HEPİMİZİ. SİZE DE ŞİMDİ SEN BEBİŞLE MUTLULUKLAR DİLERİM. İNŞALLAH KUCAĞINIZ DOLACAK.
Rahim kalınlığın kac mm oldu canım? Yaş kaç ?Yolun başı çabuk geciyor tedavi süreci herhangi bir sorun olmadigi sürece rabbim yardımcınız olsun
Bende donor secme asamasındayım inşallah kaliteli sağlıklı embrıyolarımız olsunBiz henüz o aşamada değiliz. Regl bekliyorum. Donör işlemi bitmedi. Sonrası nasip bakalım. Umarım kaliteli embriyolarım olur. En az 8 tane Hayaller sonsuz.
23 yaşındayımRahim kalınlığın kac mm oldu canım? Yaş kaç ?