Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Yok canim bana estrofem adet olmam icin verildi adetin 2.günü testlerim yapilacak o testlerin sonuclarini andreye yolluycam adet olman lazim dedi doktor .on gorusmeye gitmedim ben canim buyuk ihtimalde gitmiycem. Evet ben ameliyattan once ne kullandiysam adet olamamistim bunuda adet olursun diye verdi doktorum
Estrofem ile kalinlasitrip 14 gun kullanim sonrasi biraktirip adet ki beklenecek?Zoladex verilip verilmeyecegi ocak adeti ile mi belli olur.

Canım benim rabbim sabırlar versin 🙏🏻 Allah yar ve yardımcın olsun 🙏🏻 Dualarımdasın 🙏🏻

Yeni gördüm Gördüğümde de inan ki çok üzüldüm çünkü burada herkese yardımcı olmaya çalışan kocaman bi kalbin var ♥️ Pozitif haberini aldığımda kendiminki kadar sevinmiştim inan ki.

İnşallah yapılan testler ile asıl sorun net olarak bulunur ve rahimdeyse problem halledilerek tedavine devam edersin , ama ümitsiz olma herşey bi imtihan sen bunun üstesinden geleceksin insallah 🤲🏻
İnşallah deryacım
İnşallah

Canimsin cok tsk ederim detaylica yazdigin icin 😘 cok aciklayici olmus 😍😘heyecan yaptim biran 😂 7500 euroluk 2 denemeli paketi secicem nasipse kredi cektim bakalim bu yolda emek veren herkesin RABBIM yar ve yardimcisi olsun
İnşallah ele ilk tedavinde ikiz tutturasın🤲😍

İnşallah ele ilk tedavinde ikiz tutturasın🤲😍
Canimmm zazam sayfalari okudukca herkese nekadar destek verdigini dualar ettigini bildiklerini paylastigini samimiyetini yardimseverligini her pozitif alan arkadasla beraber mutlu oldugunu negatif haberlerde uzuntuyu icten yasadigini gordum vee dilerim ki RABBIM senin o guzel gonlunun muradini versin RABBIM sana saglikli hayirli bir evlat versin iyi ki varsin duacinim

Canimmm zazam sayfalari okudukca herkese nekadar destek verdigini dualar ettigini bildiklerini paylastigini samimiyetini yardimseverligini her pozitif alan arkadasla beraber mutlu oldugunu negatif haberlerde uzuntuyu icten yasadigini gordum vee dilerim ki RABBIM senin o guzel gonlunun muradini versin RABBIM sana saglikli hayirli bir evlat versin iyi ki varsin duacinim
Amiiiiinnn
İyi ki sizde varsınız
Rabbim hepimize versin evlat inşAllah🤲❤️

Kızlar ben geçenlerde ne yaptım anlatayım 🙈🙈
Bir tanıdık yaşlı bir teyzeden bahsetti. Çok kişi bu kadına gidince hamile kalmış diye.
Hatta tanıdığım biri var 10 yıldan fazladır evli.
Yıllardır tedavi görüyor olmuyordu o kişide bu teyzeye gitmiş ve geçenlerde doğum yaptı.
Neyse gittim yakınımla. Eliyle karnımın üstünden muayene etti ve karnımın bazı yerlerine bastırıp ağrı olup olmadığını sordu.
En son rahimi kapalı dedi. (Tüplerden bahsediyor )
Ben şok tabi 😲😲
Ayrıca iltihapin çok olduğunu ve sol yumurtalığımın daha az çalıştığını söyledi.
Fitil yapıyormuş bitkilerle. Ama iğrenç kokuyor.
Şimdilik kullanıyorum fiiller bitince tekrar çağırdı.
Kendi kendime acaba tüplerim açılır mı diyorum 🤔🤔
Gerçi çok umudum da yok ama artık deneyeyim ne çıkar dedim. Bir gelişme olursa yazarım buradan 😊

Bir tanıdık yaşlı bir teyzeden bahsetti. Çok kişi bu kadına gidince hamile kalmış diye.
Yıllardır tedavi görüyor olmuyordu o kişide bu teyzeye gitmiş ve geçenlerde doğum yaptı.
Neyse gittim yakınımla. Eliyle karnımın üstünden muayene etti ve karnımın bazı yerlerine bastırıp ağrı olup olmadığını sordu.
Ben şok tabi 😲😲
Ayrıca iltihapin çok olduğunu ve sol yumurtalığımın daha az çalıştığını söyledi.
Gerçi çok umudum da yok ama artık deneyeyim ne çıkar dedim. Bir gelişme olursa yazarım buradan 😊
Doktor demişmiydi tüplerin kapalı diye? Sorun sadece tüpdeyse tedavi edilir yumurta problemi varmıydı? Merak ettim inşallah şifa bulursun 🙏

İyi gelen herseyi yapmak lazım 👍
Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap ister bu oyuncak Bi bebek olsun istersen evcil Bi hayvan sahiplen 🤲☺️
Ben 2 haftada bir arabamın çocuğunu alıyorum bende kalıyor 2 gün onunla ilgileniyorum o bile çok iyi geliyor elimizde büyüdü bizi de çok seviyor kızım gibi ilgileniyorum onunla ❤️🤲
❤❤❤❤❤❤

Ben şok tabi 😲😲
Canim burdada var oyle biri ama ben korkudan hic gitmedim esim kizdi bana ama eskiler biliyor bu isi gibi geliyor giden cogu kisinin hastaligini biliyormus burdakide. Bilgilendir canim

Doktor demişmiydi tüplerin kapalı diye? Sorun sadece tüpdeyse tedavi edilir yumurta problemi varmıydı? Merak ettim inşallah şifa bulursun 🙏
Tabi rahim filminde çıkmıştı tüplerin kapalı olduğu. Yumurta problemi de oldu tabi yaş ilerliyor. Sağol canım

Canim burdada var oyle biri ama ben korkudan hic gitmedim esim kizdi bana ama eskiler biliyor bu isi gibi geliyor giden cogu kisinin hastaligini biliyormus burdakide. Bilgilendir canim
Valla bende hiç gitmemiştim ama herseyi deniyoruz değil mi. Bir de bunu deneyeyim dedim. Bakalım yani çok umut bağlamıyorum.

Günaydın değerli arkadaşlar, şimdi gazeteden ünlü bir sunucunun ikize hamile olduğunu öğrendim.. 48 yaşında.. Onun adına da kendi adıma da sevindim.. Ben de yaş ilerliyo donasyonla da olmaz mı diye evhama kapılmıştım da.. ALLAH isteyen herkesi donasyonla yada donasyonsuz anne yapsın inşallah..

Günaydın değerli arkadaşlar, şimdi gazeteden ünlü bir sunucunun ikize hamile olduğunu öğrendim.. 48 yaşında.. Onun adına da kendi adıma da sevindim.. Ben de yaş ilerliyo donasyonla da olmaz mı diye evhama kapılmıştım da.. ALLAH isteyen herkesi donasyonla yada donasyonsuz anne yapsın inşallah..
Bende gördüm haberi.
Genç bir adamla evlenmişti.
Kesinlikle donasyondur.
Bide ikizlere hamileymiş.
Amin inşallah.

X