O kadar haklısın kiAnne olmak niye bu kadar zor .İstediği zaman anne olanlar ne kadar şanslılar ama farkında bile degiller
Allah inşallah bizimde yüzümüzü güldürür.Ben de bu sabah o hisle uyandım.. Maddi manevi kendimi parçalıyorum .. Birileri istediği zaman peşpeşe doğuruyo.. İsyan etmiyim diyorum.. etmemeye çalışıyorum ama zorlanıyorum ...izole yaşamaya çalışıyorum ama biri arıyor hamileyim diyor.. iş yerine doğum mailleri geliyor..Kafam karışıyor..
Herşeyde bir hayır var . Allah en hayırlı zamanda en hayırlısını versin.Ben önceden hayal kurardım şimdi hayal bile kurmuyorum imkansızmış gibi geliyorBu sabah hepimiz mi aynı hisle uyandıkAslında hep bu duyguyla yaşıyoruz. Bir gün anne olacağım diye diye öleceğim galiba... umudumu yitirdiğim anda vazgecip vazgeçtiğim anda tekrar umutlanmaktan duygularım uyuşmuş halde... Hayallerle yaşayıp olmayan bebeğin varlığından bazen gerçekleri hayalleri birbirine karıştırmaktan... Oyuncak bebekle uyumaktan... Ne zaman diye düşünmekten sabahlara kadar uyuyamaktan... Yine de pes etmicez o minicik ellere kavuşucaz bu mübarek günde duy sesimizi Ya Rabbim daha fazla evlat hasretiyle yakma bizi
Benim cok bilmedigim bir islem, o yuzden pek de bir sey diyemiyorum.Yararlı bakteri olmasaydı tutunma olmazdı
Bende tutunuyor
Ama devamı gelmiyor
İnşallah canım herşey de bir hayır var deyip tevekkül ediyoruz. Ama hayaller olmadan yaşamak zor...Herşeyde bir hayır var . Allah en hayırlı zamanda en hayırlısını versin.Ben önceden hayal kurardım şimdi hayal bile kurmuyorum imkansızmış gibi geliyor
Canımmm arkadaşım, hiç ama hiç beklemiyordum, kelimeler kiyafetsiz, Nedenini öğrenmek için her paylaşımını okudum..çok çok üzgünüm. Bu sona gelmesinin illaki anlamlı tıbbi bir nedeni olmalı. İnanıyorum, Elana da bunun üzerine azimle gidecektir. Doğru ellerdesin, biliyoruz, diğer klinikler gibi gel tekrar hemen deneyelim demeden ticari bakmadan her zamanki gibi sağlam adımla ilerlemeye çalışıyorlar. Bir çözüm bulacaklarına inanıyorumRahim,rahimde bir sorun var her halde
Tuttuğunu ya atıyor yada eritiyor
Zehir mi üretiyor bilmiyorum
Allah bilinmeyen çarelere derman verendir
Benimde derdime çare versin
Seninde rahmine çare versin canım
AmiiinnnnZirkamla dün konuştum
İnşallah nisan tedaviye gidicek kieve
İnşallah bu tedavisi artık evlatlarını kucağına almayla sonlanır
İnşallah reduksiyonsuz bir tedavi olur
Amiiiiinnnnn cuma günü hurmetine cok amiiinnnCanımmm arkadaşım, hiç ama hiç beklemiyordum, kelimeler kiyafetsiz, Nedenini öğrenmek için her paylaşımını okudum..çok çok üzgünüm. Bu sona gelmesinin illaki anlamlı tıbbi bir nedeni olmalı. İnanıyorum, Elana da bunun üzerine azimle gidecektir. Doğru ellerdesin, biliyoruz, diğer klinikler gibi gel tekrar hemen deneyelim demeden ticari bakmadan her zamanki gibi sağlam adımla ilerlemeye çalışıyorlar. Bir çözüm bulacaklarına inanıyorum
Her zaman dualarımdasın, yine olacaksın, bunca kişinin duaları varken üzerinde pes etmek yok! Sen güzel kalbini ferah tut, bi yol açılır elbet. Rabbimin istediği bir zamanda senin küçük meleğin emin ol senin bedeninde nefes bulacak! Rabbim her daim her koşulda seninle olsun
Gercekten öyle gecen gun bir kadina rastladim hastanede sanirim yeni evliler hamileymis benimdoktora kontrole gelmisler yan tarafimdalar duyuyorum kadin surekli söyleniyor kocasina hamileligi sen istedinde nasil doguracamda daha onumuzde daha cok vardida diye saydirdikca saydiririyor kocasina siradimiydi bu hamileliginfalan filan bir duysaniz ben sinirden catladim. Doktordan ciktiktan sonra sinirimden hüngür hüngür agladim. dedim allahim kiz ne kadar sansli oldugunu bilmeden soyleniyor ben napayim dedim icimden icimden yarimsaat sinirden agladimAnne olmak niye bu kadar zor .İstediği zaman anne olanlar ne kadar şanslılar ama farkında bile degiller
Bu sabah hepimiz mi aynı hisle uyandıkAslında hep bu duyguyla yaşıyoruz. Bir gün anne olacağım diye diye öleceğim galiba... umudumu yitirdiğim anda vazgecip vazgeçtiğim anda tekrar umutlanmaktan duygularım uyuşmuş halde... Hayallerle yaşayıp olmayan bebeğin varlığından bazen gerçekleri hayalleri birbirine karıştırmaktan... Oyuncak bebekle uyumaktan... Ne zaman diye düşünmekten sabahlara kadar uyuyamaktan... Yine de pes etmicez o minicik ellere kavuşucaz bu mübarek günde duy sesimizi Ya Rabbim daha fazla evlat hasretiyle yakma bizi
Gercekten öyle gecen gun bir kadina rastladim hastanede sanirim yeni evliler hamileymis benimdoktora kontrole gelmisler yan tarafimdalar duyuyorum kadin surekli söyleniyor kocasina hamileligi sen istedinde nasil doguracamda daha onumuzde daha cok vardida diye saydirdikca saydiririyor kocasina siradimiydi bu hamileliginfalan filan bir duysaniz ben sinirden catladim. Doktordan ciktiktan sonra sinirimden hüngür hüngür agladim. dedim allahim kiz ne kadar sansli oldugunu bilmeden soyleniyor ben napayim dedim icimden icimden yarimsaat sinirden agladim
Herşeyde bir hayır var . Allah en hayırlı zamanda en hayırlısını versin.Ben önceden hayal kurardım şimdi hayal bile kurmuyorum imkansızmış gibi geliyor
Hayat adil değil maalesefÖyle bi duygu yaşıyoruz ki..
Sabah 9 dan gece 11 kadar çalış.
Akşam vakti eve git sonra düşünmekten gece 3 e kadar otur..
Bu yoğunlukta sabah tekrar kalk işe gel.
Düşün düşün özlemle anne olacağın günleri umut et.. Moralin bozulsada asla pes etme diye teselli et kendini.
Tedavin için para biriktirmeye çalış çabala..
İş stresi ayrı Bi dert..
Hayat mı bize adil değil bunu sorguluyorum bazen kendi kendime..
Ofiste 1 kedim idi şimdi 7 kedim var
Hiç birine kıyamıyorum hepsi bebeğim gibi annem diye seviyorum evlatlarım onlar benim
Hayat adil değil maalesefherşey üst üste geliyor... Biz gece gündüz kendimizi parçaladığımız herseyimizi uğruna heba ettiğimiz halde sahip olamıyoruz... Birde bunun kıymetini bilmeyip sahip olanlar var ☹
Ayni benimde öyle vallahi bana kocaman bir bebek hediye geldi vallahi aglasammi sinirlensemmi bilemedim ben size bisey soyleyeyimmi ben o bebekle bazen oynuyorum annem aklimi yitirdigimi söylüyor tam tersine ters psikoloji bunun adi o bana o kadar iyi geliyorki icimdeki anne olma duygusunu kamciliyor. Bir psikologun yazisini okumustum ordan biliyorum. Bazen kedi kopek beslemek bile insanin ruhunu degistiriyor. Kendimden biliyorum bunuÖyle bi duygu yaşıyoruz ki..
Sabah 9 dan gece 11 kadar çalış.
Akşam vakti eve git sonra düşünmekten gece 3 e kadar otur..
Bu yoğunlukta sabah tekrar kalk işe gel.
Düşün düşün özlemle anne olacağın günleri umut et.. Moralin bozulsada asla pes etme diye teselli et kendini.
Tedavin için para biriktirmeye çalış çabala..
İş stresi ayrı Bi dert..
Hayat mı bize adil değil bunu sorguluyorum bazen kendi kendime..
Ofiste 1 kedim idi şimdi 7 kedim var
Hiç birine kıyamıyorum hepsi bebeğim gibi annem diye seviyorum evlatlarım onlar benim
Ayni benimde öyle vallahi bana kocaman bir bebek hediye geldi vallahi aglasammi sinirlensemmi bilemedim ben size bisey soyleyeyimmi ben o bebekle bazen oynuyorum annem aklimi yitirdigimi söylüyor tam tersine ters psikoloji bunun adi o bana o kadar iyi geliyorki icimdeki anne olma duygusunu kamciliyor. Bir psikologun yazisini okumustum ordan biliyorum. Bazen kedi kopek beslemek bile insanin ruhunu degistiriyor. Kendimden biliyorum bunu
Doktorlar konsiliyum geçirmişlerBenim cok bilmedigim bir islem, o yuzden pek de bir sey diyemiyorum.
bugun kievden haber gelecek demistin, insallah cozum bulunmustur