Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Dua et durubalım
Allah derdime derman versin
Çare olsun
Doktorlar çözüm bulsunlar

Dua et durubalım
Allah derdime derman versin
Çare olsun
Doktorlar çözüm bulsunlar
Canım benim herzaman duacınım ömrümün sonuna kadar Yaptıkların unutulmaz….Yürekten ciğerden aminnnnnnn Rabbim seni sağlıklı hayırlı dünya güzeli bir evlatla mükafatlandırsın inşallah

Z Zaza74 ablam,
Herkes gibi çok şaşkınım ve aşırı üzgünüm
Kalpten acını paylaşıyoruz ve sükunetle dua ediyoruz
Sen harika Bi kadınsın en önemlisi çok güçlüsün hep bunu düşün kendini asla olumsuzluğa kaptırma sil at kötü düşüncelerini lütfen
Sen bize evlatlarının fotolarını yollayacaksiniz biz bunları okumak istiyoruz ablam ne olur yapma bunu kendine
Allah sen muradını verecek dualarım seninle önce sana sonra bize inşallah
Lütfen güçlü ol.. Sen çok güçlü Bi kadınsın bunu asla unutma

Olucak rabbimin izniyle olucak. pes etmeyeceginizi biliyorum guclu kadinlarsiniz hepimiz buna inaniyoruz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tek duam bu hayatta . Buda bir imtihan hepimizin ve biz bu imtihanlardan geçeceğiz

Zaza'cım çok üzüldüm
çok istiyordum senin güzel haberlerini duymayı
üzülme inşallah geçecek bugünler

Çok üzüldüm Tamara Allah hepimizin kucağını sağlıkla doldursun inşallah

Çok teşekkür ederim
Dua edin lütfen
Allah derdimize derman yetirsin
Zazam bu bilinmezi cozsunler insallah,sen yapilacak her seyi yaptin. Genetikli embriyo da cozum olmadi. Senin bu yasadiklarin hic kolay seyler degil, sabir , guc , mucadele elinden ne geliyorsa yapiyorsun, Mevlam duysun insallah, islerini kolaylastirsin..

Ablacım çok üzgünüm, cok geçmiş olsun. Dualarım seninle

Rahim,rahimde bir sorun var her halde
Tuttuğunu ya atıyor yada eritiyor
Zehir mi üretiyor bilmiyorum
Allah bilinmeyen çarelere derman verendir
Benimde derdime çare versin
Seninde rahmine çare versin canım

Rahim,rahimde bir sorun var her halde
Tuttuğunu ya atıyor yada eritiyor
Zehir mi üretiyor bilmiyorum
Allah bilinmeyen çarelere derman verendir
Benimde derdime çare versin
Seninde rahmine çare versin canım
Endometrio diye bir test var, biliyorsunudur buyuk ihtimal, acaba bu donem o mu yapilsa rahim durumu anlasilsin diye.
Laktobasil denen faydalı mikroplar, gebeliğin oluşumunu ve sağlıklı bir şekilde devam etmesini sağlamaktadır. İşte EMMA testi, bu ve benzeri yararlı mikropları saptayabilmekte ve embriyo transferi için en doğru zamanın belirlenmesini sağlamaktadır. Eğer embriyo transferi öncesinde rahmin iç yapısının içerdiği mikrobik çeşitlilik gebelik için uygun değilse rahmi iyileştirme amaçlı ek tedavi planlaması yapılmaktadır.

ALICE testi ise rahim içerisindeki zararlı mikropların oranını ortaya koymamızı sağlıyor. Tekrarlayan düşükler ve tekrarlayan başarısız tüp bebek denemeleri yaşayan hastaların yaklaşık %25’inde kronik endometrit (rahim içi iltihabı) sorunu bulunmaktadır. Alice testi ile kronik endometrit oluşturan zararlı mikropların varlığı ve yoğunluğu saptanmakta, böylece hastaya uygun tedavi planlanması ile endometrit tedavi edilmektedir. Tedavi sonrası iyileştirilmiş rahim ortamı sayesinde de gebelik başarısı artırılmaktadır.

Kuzum bu çok iyi bir bilgi
Acaba Ankarada bunu yapan yer var mı

Tekrar tekrar okudum yanlışmı anlıyorum diye ofisdeyim göz yaşlarımı tutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…