Allahım bana derdimin dermanını versinÇok üzüldüm Zaza,m,.(((
Sen hamilesin, sanki kendim hamileymisim gibi gün sayıyordum. Allah'ım sana sabır versin. Yol göstersin
Dua et durubalımGüzel kalpli can zazaminanamadım tekrar tekrar okudummm …. Benim içim sızladı okurken…Herşeyden çok dayanma gücü diliyorum sana…..Hayatımda nadir tanıdığım güçlü kadınlardansın….Yaşadığın son acı olsunn ve mükafatın çoooook büyük olacak tüm kalbimle inanıyorum…..Senin için dua etmeye de ettirmeye de devam edicemm Yardım ettiğin onlarca belki yüzlerce kadının dualarıyla sen anne olacaksınnn ….Sen çok güzel bir anne olacaksınn ……Sen çok güzel yürekli bir kadınsın ve o güzel yüreğinden öpüyorum seni
Canım benim herzaman duacınım ömrümün sonuna kadarDua et durubalım
Allah derdime derman versin
Çare olsun
Doktorlar çözüm bulsunlar
Yenide yine merhaba güzel kalpli kadınlar
Kalbi annelik hissiyle dolu ve burunlarına bebek kokusu gelen canlar
Acı tecrübemi sizinle paylaşmak istedim
Biliyorsunuz transferin 18 günü kanama,sancı,düşük.transferin 20 günü,yani kasımın 2. Ultrasonda kesemi gördük 7 mm civarında.iki hafta sonra kalp atışına gelin demesine rağmen gitmedim
Gebeliğimi doya doya yaşayım,mutluluk son bulmasın defim
Burda doktora gitmediğimi çok arkadaş biliyor
Belki içlerinde bu salak neden kendi kendine gelin güvey olmuş
Ama inanın okadar ultrason sonucunda hayallerim çöp olduğunu duydum ki,artık bir fobim oluştu ultrasona karşı
Ama bu yalnış bir hareket
Bunları ve bir çok şeylerimi sizinle paylaşmamın nedeni var,BEN YANDIM SİZ yakmayın kendinizi
Böylece ondan bundan sora sora estrofemi progesteronu azaltmaya başladım
Sabah diş fırçalarken ögümeler,bazen kusmalar
Göğüs uçlarının koyulaşması
Göbek altı bir sertlik
Hepsini doya doya yaşıyordum
Dün yani kendi hesabımla gebeliğin 13 haftasında az kanamam oldu ve sabah yine devam,ama bu defa farklı,sancı yok
Sabah doktora artık gitmek mecburiyetinde her şeyi anlatım adama,sağolsun anladı
Yine eşimle müayine odasına geçtik
Üsten baktı
Ve malesef içim bom boş
İçim bildiğiniz bir kabiristanlık
İçine giren yok oluyor
Nerde benim kesem sorduğumda,atrofileşmiş dedi doktor
Ee benim sabah kusma,göğüs koyulaşma??? Bunlar neydi????
Bunun ismide psödo gebelik
Yani okadar çok istiyorum ki anne olmayı ve ficut yalandan gebeliyi yaşıyor
Çok isterdim size bebeğimin cinsiyetini söyleyim
Çok isterdim doğurdum diye burda bas bas bağırım
Ama malesef biz istediğimiz olmuyor
Ben isteğime kavuşamadım
Pes ettin mi deseniz,hayır etmedim
Doktor en az 3 ay menopoza sokalım seni dedi
Elenadan haber bekliyorum onayı için
Bana dua edin güzel kalpliler
Allah benimde muradımı versin
Üstüme vazife değil ama acaba embriyo donasyonu düşünsen???Dua et durubalım
Allah derdime derman versin
Çare olsun
Doktorlar çözüm bulsunlar
Amiiinnnnnİnşallah ikimizinde sonu o süt kokulu bebebeklerimizi büyütmekle biter
Olucak rabbimin izniyle olucak. pes etmeyeceginizi biliyorum guclu kadinlarsiniz hepimiz buna inaniyoruz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tek duam bu hayatta . Buda bir imtihan hepimizin ve biz bu imtihanlardan geçeceğizTamaram Allah bu kara bulutları üzerimizden yok etsin
Allah bu platformda ancak güzel şeyler duymamızı,yaşamamızı,paylaşmamızı sağlasın
Kötü günün bir gün güzel günüde olucak
Ben buna inanıyorum
Zaza'cım çok üzüldümYenide yine merhaba güzel kalpli kadınlar
Biliyorsunuz transferin 18 günü kanama,sancı,düşük.transferin 20 günü,yani kasımın 2. Ultrasonda kesemi gördük 7 mm civarında.iki hafta sonra kalp atışına gelin demesine rağmen gitmedim
Ama inanın okadar ultrason sonucunda hayallerim çöp olduğunu duydum ki,artık bir fobim oluştu ultrasona karşı
Bunları ve bir çok şeylerimi sizinle paylaşmamın nedeni var,BEN YANDIM SİZ yakmayın kendinizi
Göbek altı bir sertlik
Dün yani kendi hesabımla gebeliğin 13 haftasında az kanamam oldu ve sabah yine devam,ama bu defa farklı,sancı yok
Sabah doktora artık gitmek mecburiyetinde her şeyi anlatım adama,sağolsun anladı
Üsten baktı
Ve malesef içim bom boş
İçine giren yok oluyor
Ben isteğime kavuşamadım
Çok üzüldüm Tamara Allah hepimizin kucağını sağlıkla doldursun inşallahSevgili arkadaşlar, ben ne yazık ki negatif sonuç aldımmerak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Desteğiniz, dualarıniz için de ayrıca çok teşekkür ederim çok büyük umutla gitmiştim kesin olacak bu kez demiştim ama nasip değilmiş.
Çok teşekkür ederimBasta canımm zaza tamara zirka panda..hepiniz dualarımdansınız... bunu demek için geldim..
Zazam bu bilinmezi cozsunler insallah,sen yapilacak her seyi yaptin. Genetikli embriyo da cozum olmadi. Senin bu yasadiklarin hic kolay seyler degil, sabir , guc , mucadele elinden ne geliyorsa yapiyorsun, Mevlam duysun insallah, islerini kolaylastirsin..Çok teşekkür ederim
Dua edin lütfen
Allah derdimize derman yetirsin
Ablacım çok üzgünümKızlar çok çok çok teşekkür ederim dilekleriniz için
Yarın benim durumumu 3 doktor konsiliyum yapıcak,dr Dmitriy,dr Elena Konstantinovna ve dr Elena Mihaylovna(benim dr)
Cumaya yeni bir tedavi çizilicek
Belki 3-6 aylık menopoza sokucaklar
Cuma net söyliyecem
Rahim,rahimde bir sorun var her haldeZazam bu bilinmezi cozsunler insallah,sen yapilacak her seyi yaptin. Genetikli embriyo da cozum olmadi. Senin bu yasadiklarin hic kolay seyler degil, sabir , guc , mucadele elinden ne geliyorsa yapiyorsun, Mevlam duysun insallah, islerini kolaylastirsin..
Endometrio diye bir test var, biliyorsunudur buyuk ihtimal, acaba bu donem o mu yapilsa rahim durumu anlasilsin diye.Rahim,rahimde bir sorun var her halde
Tuttuğunu ya atıyor yada eritiyor
Zehir mi üretiyor bilmiyorum
Allah bilinmeyen çarelere derman verendir
Benimde derdime çare versin
Seninde rahmine çare versin canım
Kuzum bu çok iyi bir bilgiEndometrio diye bir test var, biliyorsunudur buyuk ihtimal, acaba bu donem o mu yapilsa rahim durumu anlasilsin diye.
Laktobasil denen faydalı mikroplar, gebeliğin oluşumunu ve sağlıklı bir şekilde devam etmesini sağlamaktadır. İşte EMMA testi, bu ve benzeri yararlı mikropları saptayabilmekte ve embriyo transferi için en doğru zamanın belirlenmesini sağlamaktadır. Eğer embriyo transferi öncesinde rahmin iç yapısının içerdiği mikrobik çeşitlilik gebelik için uygun değilse rahmi iyileştirme amaçlı ek tedavi planlaması yapılmaktadır.
ALICE testi ise rahim içerisindeki zararlı mikropların oranını ortaya koymamızı sağlıyor. Tekrarlayan düşükler ve tekrarlayan başarısız tüp bebek denemeleri yaşayan hastaların yaklaşık %25’inde kronik endometrit (rahim içi iltihabı) sorunu bulunmaktadır. Alice testi ile kronik endometrit oluşturan zararlı mikropların varlığı ve yoğunluğu saptanmakta, böylece hastaya uygun tedavi planlanması ile endometrit tedavi edilmektedir. Tedavi sonrası iyileştirilmiş rahim ortamı sayesinde de gebelik başarısı artırılmaktadır.
Tekrar tekrar okudum yanlışmı anlıyorum diyeYenide yine merhaba güzel kalpli kadınlar
Göbek altı bir sertlik
Üsten baktı
Ve malesef içim bom boş
İçine giren yok oluyor
Ben isteğime kavuşamadım