Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canımmm arkadaşım, hiç ama hiç beklemiyordum, kelimeler kiyafetsiz, Nedenini öğrenmek için her paylaşımını okudum..çok çok üzgünüm. Bu sona gelmesinin illaki anlamlı tıbbi bir nedeni olmalı. İnanıyorum, Elana da bunun üzerine azimle gidecektir. Doğru ellerdesin, biliyoruz, diğer klinikler gibi gel tekrar hemen deneyelim demeden ticari bakmadan her zamanki gibi sağlam adımla ilerlemeye çalışıyorlar. Bir çözüm bulacaklarına inanıyorum🙏🙏
Her zaman dualarımdasın, yine olacaksın, bunca kişinin duaları varken üzerinde pes etmek yok! Sen güzel kalbini ferah tut, bi yol açılır elbet. Rabbimin istediği bir zamanda senin küçük meleğin emin ol senin bedeninde nefes bulacak! Rabbim her daim her koşulda seninle olsun🙏🙏😘
Amiiin canım arkadaşım
Dua et derdime çare bulunsun😞🤲

Canım kızlar tek tek kimseye yazmıyorum uzun cevap yazacağım o sebeple.Öncelikle oğlum küvözde , Allah’a emanet, dualarımıza devam ediyoruz.Lohusalık nedir anlayamadım bunca acıdan sonra.Gönlümüze serpilecek suyumuzu bekliyoruz inşallah sağ salim evimize gelir.İkinci olarak sevgili canım Z Zaza74 , sen burada umut olduğun her kadının bebeğinin annesisin, onlar seni ömür boyu unutmayacaklar ve eminim o kabristan dediğin yer bir bebeğin yaşam yuvası olacak.Günü ve saatini bilemiyoruz ama hepimiz dua ediyoruz.Rahmine şifa dolsun inşallah. Hiçbirinizin acısını hafifletemem biliyorum Her seferinde aynı şeyi söylüyor da olabilirim, ben daha önce düşük yapmış bir insanım kendi acımı yüceltmek için değil ama azıcık teselli olur belki diye söylüyorum dünyaya getirince kaybetmek daha zor inanın, belki bu kısım içinizi bir nebze rahatlatır.Hepinizin güzel haberlerini duymayı nasip etsin güzel Allah’ım.Ayrıca ben Kıbrıs’ta dördüz bebeğe hamile kalmış bir insan olarak kimseye acımadan , kırmadan, gücendirmeden , bu yolda yürümeyi tavsiye ediyorum .Bir merkezi önerebilirsiniz ama sizin ifade özgürlüğünüz başka merkezi yerin dibine sokmaya kalktığınızda sona erer @Aksev22
. Güzel haberlerle dolu günlerimiz olsun.Hepinizi kucaklıyorum.
Elim yüreğimde mesajını okuyorum pandam
Allahım tez bir zaman oğlunu sapa sağlam kucağına versin cesur anne
Dua et melek anne
Dua et rahmim şifayla dolsun
Evladımı içinde büyütsün🤲🤲😞

Canlar iyigeceler ben ukrayna kiew biotex tup bebek merkezine karar kildim andreyle gecenlerde biraz yazistim paketlerden bahsetti 7500 euroluk paket daha iyi sanki

Kiewe giden arkadaslar asi olma sarti varmi birde pasaport gerekiyormu covit asisi olmadim sartlar nelerdir biraz bahsedermisiniz andreye sormayi unuttum
Beyzanur aşı olmadan girmişti kieve
Ve dolu dolu anlattı neler yaptığını

Doktorlar konsiliyum geçirmişler
Benim tüm eski immunolojı testlerin incelemişler
İlave immunolog profla cuma görüşülücek benim durum
Rahim mi kanım mı son görüş pazartesi olucak
İnşallah en doğru çözüm bulunur🤲🤲🤲
Bulunacak zazam Allahın izniyle bulunacak inşallah 🙏 sen içini ferah tut içinde çiçekler açacak güllük gülistanlık olacak 🐣🐥🌷🌺🌹🌸

Canım kızlar tek tek kimseye yazmıyorum uzun cevap yazacağım o sebeple.Öncelikle oğlum küvözde , Allah’a emanet, dualarımıza devam ediyoruz.Lohusalık nedir anlayamadım bunca acıdan sonra.Gönlümüze serpilecek suyumuzu bekliyoruz inşallah sağ salim evimize gelir.İkinci olarak sevgili canım Z Zaza74 , sen burada umut olduğun her kadının bebeğinin annesisin, onlar seni ömür boyu unutmayacaklar ve eminim o kabristan dediğin yer bir bebeğin yaşam yuvası olacak.Günü ve saatini bilemiyoruz ama hepimiz dua ediyoruz.Rahmine şifa dolsun inşallah. Hiçbirinizin acısını hafifletemem biliyorum Her seferinde aynı şeyi söylüyor da olabilirim, ben daha önce düşük yapmış bir insanım kendi acımı yüceltmek için değil ama azıcık teselli olur belki diye söylüyorum dünyaya getirince kaybetmek daha zor inanın, belki bu kısım içinizi bir nebze rahatlatır.Hepinizin güzel haberlerini duymayı nasip etsin güzel Allah’ım.Ayrıca ben Kıbrıs’ta dördüz bebeğe hamile kalmış bir insan olarak kimseye acımadan , kırmadan, gücendirmeden , bu yolda yürümeyi tavsiye ediyorum .Bir merkezi önerebilirsiniz ama sizin ifade özgürlüğünüz başka merkezi yerin dibine sokmaya kalktığınızda sona erer @Aksev22
. Güzel haberlerle dolu günlerimiz olsun.Hepinizi kucaklıyorum.
Allah evladini sag saglim kucagina almayi nasip etsin 🙏 inaniyorum evladin senin kokuna tutunup hayata tutunacak , cok inaniyorum buna. Allah dualarini kabul etsin insallah ❤️

hepinizin anne olmasini okadar cok istiyorum ki, allah hepimize saglik sihhat dayanma günü versin. Kadin doktorunda gittigim her sefer bir izdirap sanki benim icin. Bekleme odasindaki hamileleri görüyorum, simarik simarik tavirli insanlari, bi odadan bi bebek kalp atisi sesleri geliyor.. görüyorum da görüyorum her seferinde cok yipratiyor bunlar. Bizi anca bizim gibiler anlar.

Arkadaslar sizlere birsey danismak istiyorum. Biz esimle simdiye kadar hep embriyo donasyonu düsündük. Esim kendini kötü hissetmesin ve ikimizde esit oluruz düsüncesine kapildim. Ama Görüstügüm merkezler ve kadın doktorum neden kendi yumurtalarımı kullanmadığımı sordular sürekli.
Eşimle oturup konuşunca eğer yumurtalıklarımda bir sorun yoksa neden olmasın diye düşünüyoruz. Yani o zaman sperm donasyonu yaptırabiliriz tabi herşey yolundaysa. Merkez bizden amh testi istedi . Pazartesi hemen kadın druna gidip yaptırmayı düşünüyorum. Bu konularla daha önce hiç uğraşmadığım için bilmiyorum , hangi değer normaldir diye. hersey yolundaysa bi plan yapılacak. Okudugum kadarıyla 2-3 adet günümden itibaren 7-12 gün boyunca iğne vurcakmışım. Değerime göre merkezle görüşcem ni plan yapılcak bu konu hakkında. Sizin görüşlerinize tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Yazarsanız çok sevinirim. Yaşım 31 hiç daha önce bi gebelik geçirmedim.

Yenide yine merhaba güzel kalpli kadınlar
Kalbi annelik hissiyle dolu ve burunlarına bebek kokusu gelen canlar
Acı tecrübemi sizinle paylaşmak istedim
Biliyorsunuz transferin 18 günü kanama,sancı,düşük.transferin 20 günü,yani kasımın 2. Ultrasonda kesemi gördük 7 mm civarında.iki hafta sonra kalp atışına gelin demesine rağmen gitmedim
Gebeliğimi doya doya yaşayım,mutluluk son bulmasın defim
Burda doktora gitmediğimi çok arkadaş biliyor
Belki içlerinde bu salak neden kendi kendine gelin güvey olmuş
Ama inanın okadar ultrason sonucunda hayallerim çöp olduğunu duydum ki,artık bir fobim oluştu ultrasona karşı
Ama bu yalnış bir hareket
Bunları ve bir çok şeylerimi sizinle paylaşmamın nedeni var,BEN YANDIM SİZ yakmayın kendinizi
Böylece ondan bundan sora sora estrofemi progesteronu azaltmaya başladım
Sabah diş fırçalarken ögümeler,bazen kusmalar
Göğüs uçlarının koyulaşması
Göbek altı bir sertlik
Hepsini doya doya yaşıyordum
Dün yani kendi hesabımla gebeliğin 13 haftasında az kanamam oldu ve sabah yine devam,ama bu defa farklı,sancı yok
Sabah doktora artık gitmek mecburiyetinde her şeyi anlatım adama,sağolsun anladı
Yine eşimle müayine odasına geçtik
Üsten baktı
Ve malesef içim bom boş😞😞😞😞
İçim bildiğiniz bir kabiristanlık
İçine giren yok oluyor
Nerde benim kesem sorduğumda,atrofileşmiş dedi doktor
Ee benim sabah kusma,göğüs koyulaşma??? Bunlar neydi????
Bunun ismide psödo gebelik
Yani okadar çok istiyorum ki anne olmayı ve ficut yalandan gebeliyi yaşıyor
Çok isterdim size bebeğimin cinsiyetini söyleyim
Çok isterdim doğurdum diye burda bas bas bağırım
Ama malesef biz istediğimiz olmuyor
Ben isteğime kavuşamadım
😢😢😢😢😢😢
Pes ettin mi deseniz,hayır etmedim
Doktor en az 3 ay menopoza sokalım seni dedi
Elenadan haber bekliyorum onayı için
Bana dua edin güzel kalpliler
Allah benimde muradımı versin🤲🤲🤲

Canım benim rabbim sabırlar versin 🙏🏻 Allah yar ve yardımcın olsun 🙏🏻 Dualarımdasın 🙏🏻

Yeni gördüm Gördüğümde de inan ki çok üzüldüm çünkü burada herkese yardımcı olmaya çalışan kocaman bi kalbin var ♥️ Pozitif haberini aldığımda kendiminki kadar sevinmiştim inan ki.

İnşallah yapılan testler ile asıl sorun net olarak bulunur ve rahimdeyse problem halledilerek tedavine devam edersin , ama ümitsiz olma herşey bi imtihan sen bunun üstesinden geleceksin insallah 🤲🏻

Hayal kur ❤️
Moral olsun sana 🤩
Benim ki, bebişlerimiz önce sonra müstakil Bi ev 🏡 içinde ailem, annem 🤲
Bahçede ağaçlarım, çiçeklerim, sebzelerim
Hayvan kulübelerim kedilerim, köpeklerim
Ve sonsuz Bi doğa 🏞 🤲
İnsan daha ne ister ki ☺️
Hadi sende, sizde hayal kur'un başarıcaz👍
Umutsuzluk yok 🤲❤️
Muhtesemmm

Canim benim hersey yolunda cok şükür estrofeme basladim bitince adet olucam ozaman basliycaz
Adet dongusu estrofem ve duphaston ile mi ayarlanacak?cyclo veya divina yerine mi kullanacaksin
Adet ile birlikte transfer icin hazirlik mi yoksa zoladex mi olacak once.
Ben on gorusmrye gityin mi onu kacirdim mi acaba🙈

Canlar iyigeceler ben ukrayna kiew biotex tup bebek merkezine karar kildim andreyle gecenlerde biraz yazistim paketlerden bahsetti 7500 euroluk paket daha iyi sanki

Kiewe giden arkadaslar asi olma sarti varmi birde pasaport gerekiyormu covit asisi olmadim sartlar nelerdir biraz bahsedermisiniz andreye sormayi unuttum
Selam,
Tedaviniz hayirli olsun.
Biz asisiz ve kimlikle girdik.
Oncelikle telefonlariniza vdoma diye bir uygulama var onu indirin. Sonra yaniniza kesinlikle birkaç kalem almayi unutmayin.
Kimlikle giris oldugu için Orada bir form dolduruyorsunuz. Ve asisiz oldugunuz icin vdoma uygulamasini indiriyoruz. Bizdeki hayat eve sigar uygulamasi onlarda vdoma oluyor. Orada vdomadan size bir kod gelecek. Türk telefonlari kabul etmiyor yabanci telefon numaralarina geliyor kod. Andre ile konusun orada onun numarasini vdomaya yuklersiniz kod ona gider ve o kodu size verir. Uygulamanizi calistiritsiniz. Asisiz oldugunuz inin hastanelerden QR kodlu PCR testi aliyorsunuz. Yurtdisi oldugunu söyleyince onlar hazirliyor kesinlikle QR kodlu olmali unutmayin. İlk gidiste az bir zorluk cekersiniz. Telefonunuza turkce ukraynaca ceviri uygulamasi indirin. Havalimaninda Ingilizce muhatap bulamiyorsunuz. Uygulamaya yazip suratina dayiyorsunuz.
Havalimaninda kieve giriste size kağit veriyorlar kaybetmeyin cikista gösteriyorsunuz. Biz bikeresinde kaybettik kimse bize saklayin demedi diyerek gecebildik. Kaybederseniz bahaneniz bu olsun.
ve kievden ikinci gelisiniz icin hat alin. Biz havalimanindan almak zorunda kalmistik tanesi 25eurodan düdüklenerek ikisine 50euro vermistik.
Uzun yazdim gözünüz korkmasin tedaviniz hayirli olacaktir inaniyorum.

Arkadaslar sizlere birsey danismak istiyorum. Biz esimle simdiye kadar hep embriyo donasyonu düsündük. Esim kendini kötü hissetmesin ve ikimizde esit oluruz düsüncesine kapildim. Ama Görüstügüm merkezler ve kadın doktorum neden kendi yumurtalarımı kullanmadığımı sordular sürekli.
Eşimle oturup konuşunca eğer yumurtalıklarımda bir sorun yoksa neden olmasın diye düşünüyoruz. Yani o zaman sperm donasyonu yaptırabiliriz tabi herşey yolundaysa. Merkez bizden amh testi istedi . Pazartesi hemen kadın druna gidip yaptırmayı düşünüyorum. Bu konularla daha önce hiç uğraşmadığım için bilmiyorum , hangi değer normaldir diye. hersey yolundaysa bi plan yapılacak. Okudugum kadarıyla 2-3 adet günümden itibaren 7-12 gün boyunca iğne vurcakmışım. Değerime göre merkezle görüşcem ni plan yapılcak bu konu hakkında. Sizin görüşlerinize tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Yazarsanız çok sevinirim. Yaşım 31 hiç daha önce bi gebelik geçirmedim.
Durumunuz musaitse neden olmasin. Gayet te güzel olur.
Amhiniz güzel cikarsa dr unuz gerekli diger tüm testleri de yaptiracaktir.
Hayirlisi olsun sizin icin insallah.

Selam,
Tedaviniz hayirli olsun.
Biz asisiz ve kimlikle girdik.
Oncelikle telefonlariniza vdoma diye bir uygulama var onu indirin. Sonra yaniniza kesinlikle birkaç kalem almayi unutmayin.
Kimlikle giris oldugu için Orada bir form dolduruyorsunuz. Ve asisiz oldugunuz icin vdoma uygulamasini indiriyoruz. Bizdeki hayat eve sigar uygulamasi onlarda vdoma oluyor. Orada vdomadan size bir kod gelecek. Türk telefonlari kabul etmiyor yabanci telefon numaralarina geliyor kod. Andre ile konusun orada onun numarasini vdomaya yuklersiniz kod ona gider ve o kodu size verir. Uygulamanizi calistiritsiniz. Asisiz oldugunuz inin hastanelerden QR kodlu PCR testi aliyorsunuz. Yurtdisi oldugunu söyleyince onlar hazirliyor kesinlikle QR kodlu olmali unutmayin. İlk gidiste az bir zorluk cekersiniz. Telefonunuza turkce ukraynaca ceviri uygulamasi indirin. Havalimaninda Ingilizce muhatap bulamiyorsunuz. Uygulamaya yazip suratina dayiyorsunuz.
Havalimaninda kieve giriste size kağit veriyorlar kaybetmeyin cikista gösteriyorsunuz. Biz bikeresinde kaybettik kimse bize saklayin demedi diyerek gecebildik. Kaybederseniz bahaneniz bu olsun.
ve kievden ikinci gelisiniz icin hat alin. Biz havalimanindan almak zorunda kalmistik tanesi 25eurodan düdüklenerek ikisine 50euro vermistik.
Uzun yazdim gözünüz korkmasin tedaviniz hayirli olacaktir inaniyorum.
Canimsin cok tsk ederim detaylica yazdigin icin 😘 cok aciklayici olmus 😍😘heyecan yaptim biran 😂 7500 euroluk 2 denemeli paketi secicem nasipse kredi cektim bakalim bu yolda emek veren herkesin RABBIM yar ve yardimcisi olsun

Adet dongusu estrofem ve duphaston ile mi ayarlanacak?cyclo veya divina yerine mi kullanacaksin
Adet ile birlikte transfer icin hazirlik mi yoksa zoladex mi olacak once.
Ben on gorusmrye gityin mi onu kacirdim mi acaba🙈
Yok canim bana estrofem adet olmam icin verildi adetin 2.günü testlerim yapilacak o testlerin sonuclarini andreye yolluycam adet olman lazim dedi doktor .on gorusmeye gitmedim ben canim buyuk ihtimalde gitmiycem. Evet ben ameliyattan once ne kullandiysam adet olamamistim bunuda adet olursun diye verdi doktorum

Canimsin cok tsk ederim detaylica yazdigin icin 😘 cok aciklayici olmus 😍😘heyecan yaptim biran 😂 7500 euroluk 2 denemeli paketi secicem nasipse kredi cektim bakalim bu yolda emek veren herkesin RABBIM yar ve yardimcisi olsun
Hayirli ugurlu olsun insallahj

X