Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kuzum bu çok iyi bir bilgi
Acaba Ankarada bunu yapan yer var mı
Bahcecinin sayfasindan aldim bilgiyi, bahceci yapiyodur bence orda berfu hoca varmis hatta ankarada,ilgili ve arastirmaci bir doktormus . Senin belki cem hoca da yapiyordur, zaten islem endo dan prca alinip test icin yurtdisina gonderimi, acibadem maslak italyaya gonderiyor, bahceci nereye gonderiyor bilmiyorum ama bunu kiev de bence yapiyordur.
Bu bakteri cikmasi durumunda antibiyotik tedavisi direk rahim icine olarak biliyorum, bana sivi oldugu zaman bu testler onerildi.

Bahcecinin sayfasindan aldim bilgiyi, bahceci yapiyodur bence orda berfu hoca varmis hatta ankarada,ilgili ve arastirmaci bir doktormus . Senin belki cem hoca da yapiyordur, zaten islem endo dan prca alinip test icin yurtdisina gonderimi, acibadem maslak italyaya gonderiyor, bahceci nereye gonderiyor bilmiyorum ama bunu kiev de bence yapiyordur.
Bu bakteri cikmasi durumunda antibiyotik tedavisi direk rahim icine olarak biliyorum, bana sivi oldugu zaman bu testler onerildi.
Benim bu tedavimden önce Elena 2 haftalık antibiyotik tedavisi yaptı ne olur ne olmaz
Benim rahimde endometrit yok
Bence bu benlik değil

Tekrar tekrar okudum yanlışmı anlıyorum diye😞😞 ofisdeyim göz yaşlarımı tutamıyorum😢😢😢😢😢
Üzülme kuzum😞
Dua et derdim bulunsun
Benim embriyolarımı ne öldürüyor bulunsun
İnan immunolojı test kalmadı dünyada
Hepsini yaptım
Bakalım Elena ilave test istiyecek mi

Benim bu tedavimden önce Elena 2 haftalık antibiyotik tedavisi yaptı ne olur ne olmaz
Benim rahimde endometrit yok
Bence bu benlik değil
Ben islemin tam detaylarini bilmiyorum,aklima geldi belki faydali bakteri zararli bakteri durumu mu etkisi oluyordue diye..Elena cozsun insallah, artik sebebi bilinsin ki caresi bulusun ../

Üzülme kuzum😞
Dua et derdim bulunsun
Benim embriyolarımı ne öldürüyor bulunsun
İnan immunolojı test kalmadı dünyada
Hepsini yaptım
Bakalım Elena ilave test istiyecek mi
Ahh canım ahhh😞 tabii ki dua ediyorum ve edicem. Bu son üzüntün olsun, derdinin çaresi bulunsun🙏Allah sevdiyi kullarını imtihana çekermiş, canım. O güzel kalbinin mükafatını verir inşaAllah🙏 🙏🙏🙏

Ben islemin tam detaylarini bilmiyorum,aklima geldi belki faydali bakteri zararli bakteri durumu mu etkisi oluyordue diye..Elena cozsun insallah, artik sebebi bilinsin ki caresi bulusun ../
Yararlı bakteri olmasaydı tutunma olmazdı
Bende tutunuyor
Ama devamı gelmiyor

Ablacım öyle düşünme kendine kabahat bulma lütfen bir çaresi bulunacaktır Rabbim güzel kalbine gore verecek inanıyorum çok şaşkınım ve üzgünüm hiç beklemediğim bir haberdi 😔
Ahh Foster arkadaşım dua et kuzum
Çare bulsunlar benim bu duruma😞

Z Zaza74 çook üzgünüm.. Bu son üzüntün olsun inşallah.. Zirkaa Zirkaa nasıl acaba? ona da çok geçmiş olsun diliyorum.

P pandaaa , nasılsınız ? Oğlun nasıl ?

Forumumuz yeniden mutlu haberler ile şenlenir inşallah ?

Sevgiler,
Zirkamla dün konuştum
İnşallah nisan tedaviye gidicek kieve
İnşallah bu tedavisi artık evlatlarını kucağına almayla sonlanır
İnşallah reduksiyonsuz bir tedavi olur🤲

Sevgili arkadaşlar, ben ne yazık ki negatif sonuç aldım 😞 merak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Desteğiniz, dualarıniz için de ayrıca çok teşekkür ederim 🙏 çok büyük umutla gitmiştim kesin olacak bu kez demiştim ama nasip değilmiş.
Canım Rabbim inşallah doğru zamanda en hayırlısını en saglıklısını en güzelini nasip etsin insallah bu kötü günleri o minik kalplerle unutursun inşallah yeterki umudumuzu kaybetmeyeleyim rabbim yardımcımız olsun🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Anne olmak niye bu kadar zor .İstediği zaman anne olanlar ne kadar şanslılar ama farkında bile degiller
Ben de bu sabah o hisle uyandım.. Maddi manevi kendimi parçalıyorum .. Birileri istediği zaman peşpeşe doğuruyo.. İsyan etmiyim diyorum.. etmemeye çalışıyorum ama zorlanıyorum ...izole yaşamaya çalışıyorum ama biri arıyor hamileyim diyor.. iş yerine doğum mailleri geliyor..Kafam karışıyor..:KK43:

Ben de bu sabah o hisle uyandım.. Maddi manevi kendimi parçalıyorum .. Birileri istediği zaman peşpeşe doğuruyo.. İsyan etmiyim diyorum.. etmemeye çalışıyorum ama zorlanıyorum ...izole yaşamaya çalışıyorum ama biri arıyor hamileyim diyor.. iş yerine doğum mailleri geliyor..Kafam karışıyor..:KK43:

Bugünler de geride kalacak 🤲
Ümitsizlik yok..
Umut her nefesde ❤️😘

X