Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Ah güzel kalpli insan güzel yürekli iyilik sever insan Rabbim bizlere ayrı ayrı sınavlar verirmiş.Bizlerinde hayattaki sınavı bu olsa gerek.ya sonunda bu gecicez bu sınavdan yada kalıcaz umarım geçenlerden oluruz Rabbim öyle yüce öyle büyük ki bir gün bizleride duyacak muradımıza erdirecek insallah.Eminim paylaşımını okuyan herkesin yüreği derinden yandı Rabbim güç kuvvet dayanma gücü sabırlar versin ve Umudumuzu hiç kaybettirmesin

Rabbim o guzel kalbinin mukafatini verecek rabbim büyüktür . Biz herzaman yanindayiz guzel kalpli zazam acin acimiz sevinclerin sevinclerimiz oldu hrrzaman kurban oldugum rabbimden dilegim insallah yeniden baslaman❤❤❤

Çok teşekkür ederim canım Allah bu yolda yürüyen tüm kadınlara anneliği nasip etsin inşallah

İnan artık bağır çağır olmuyor,okadar bağışıklık kazandım bu yolda
Ama Mevlanadan sitat umut göz yaşlarına neden oldu
Zaza,nasıl desem,sanki kendi tedavim negatif sonuçlanmış gibi üzüldüm.O kadar seviniyordum ki gebeliğine.Bunca yaşanılanlardan sonra böyle olmamalıydı.Anlamadığım genetik testleri bile normal gelen embriyo niye ilerlemiyor???Ama yılmak yok,yolumuza devam edeceğiz arkadaşım.İnşallah hepimiz yavrusuna kavuşacağız

Canim benim duyunca cok üzüldüm en kisa zamanda toparlanirsin insallah ne diyecegimede bilemiyorum canim tamaram toparlaninca tekrar denersin canim benim dualarim herzaman seninle❤❤❤❤
Canım eftoşum çok teşekkür ediyorum, inşallah canım inşallah

Ben de çok umutluydum ama nasip işte, çok teşekkür ediyorum canım inşallah

Çünkü içim kabiristanlıktı
İçine konulan ölüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…