Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba,
Bana da yardımcı olabilir misiniz.
1 negatif tüp bebek denemem var yumurta rezervim az bende daha fazla zaman ve para harcamamak için kıbrısta düşünüyorum ama eşimi ikna edebilirsem başarı oranları nedir acaba birde ne kadar zamanımı alır. en iyi yer neresidir.
biraz bahsedebilir misiniz.

Merhaba
Burada kimse kimseye şuraya gidin diye yönlendirme yapmıyor maalesef.
Siz forumu okuyup kendiniz karar vermelisiniz.
4000 li sayfalardan başlayın
En azından bir fikriniz olur.

Çok canım sıkıldı şimdi , çok çokkk üzüldüm , Allah sabırlar versin , pes etmeyin , mutlaka anne olacaksınız bütün kalbimle dualarım sizinle

Siz yaptırdınız mı yaptıracak mısınız süreç uzun mu.
cevabınız için teşekkür ederim.
Ben yaptırmadım henüz.
Süreç kişinin durumuna göre değişiyor.
Kimisinin 3 ay sürebiliyor kimisinin 6 ay.
Bu tamamen sizin hormonlarınızın ve rahiminizin durumuyla ilgili.
Yaşınız kaç?

Ben yaptırmadım henüz.
Süreç kişinin durumuna göre değişiyor.
Kimisinin 3 ay sürebiliyor kimisinin 6 ay.
Bu tamamen sizin hormonlarınızın ve rahiminizin durumuyla ilgili.
Yaşınız kaç?
36 yaş.
Bende sadece yumurta rezervim az eşimde sıkıntı yok rahimle ilğilide sıkıntı yok. 3 ay orda mı kalacağım çok uzun bir süre.

İşte bizi ancak bizler anlarız
7 hafta boşu boşuna içilen ve vurulan ilaçlar
Ama 7 hafta hamilelik hissiyle mutlu olmak
Ne yazık ki bunu parayla bile alamazsın
Ne diyeyim bilemedim Rabbim bu çabalarını boşa çıkarmasın , inşallah ilk tedavinde gönlündeki olur evladını kucağına alırsın

Zaza, güzel insan! Allah sana bebeklerin en güzelini en hayırlısını versin, Allah sevdiği kulunu sınarmış. Çok kalben üzüldüm. Gözlerim doldu Tekrar dene arkadaşım, sana annelik çok yakışır,çok hakediyorsun. Senin gibi güzel,iyi niyetli insanlar çoğalsın inşallah. Dualarımız seninle İnşallah sağlıklı hayırlı ikizlerin olsun Aminn

36 yaş.
Bende sadece yumurta rezervim az eşimde sıkıntı yok rahimle ilğilide sıkıntı yok. 3 ay orda mı kalacağım çok uzun bir süre.
Hayır tabiki
Önce ön görüşmeye gidiyorsunuz
2 gün sürüyor sanırım.
Tahlilleriniz, muayaneniz vs yapılıyor.
Sonra tedaviniz planlanıyor.
İlk gidişinizle ikinciye transfere gidişiniz arasındaki olabilecek süreyi yazdım.

Herşey güzel giderken yüreğimizi yaktın arkadaşım sen ne güçlü kadınsın yeniden kalkacaksin ayağa Sabiirlar diliyorum son acın olsun inşallah

Z Zaza74 ahhh ezildi yüreğim henüz derdimi savuşturamamışken…
Acını paylaşıyorum en kalbi duygularımla…
şuna inanıyorum ;insan öyle bir varlık ki herşeyin üstesinden geliyor zamanla…
Toparlanıp bir müddet sonra yeniden devam edeceğiz EVET …
Lütfen bağır , çağır ,ağla …duygularını bütünüyle çekinmeden yaşa, bastırınca sonrası işin müthiş ızdırap oluyor…
Allah muradını verecek elbette.Senin ve diğer arkadaşlarımızın mutluluğunu paylaşacağımız günler çok yakında
Mevlana der ki ;
Kapıyı kilitleyen de açan da aynı anahtar değil mi? Sabret, Tevekkül et, En hayırlısı nasip olsun…
Sevgiler , öpüyorum güzel gözlerinden

Kızlar çok çok çok teşekkür ederim dilekleriniz için
Yarın benim durumumu 3 doktor konsiliyum yapıcak,dr Dmitriy,dr Elena Konstantinovna ve dr Elena Mihaylovna(benim dr)
Cumaya yeni bir tedavi çizilicek
Belki 3-6 aylık menopoza sokucaklar
Cuma net söyliyecem

İnan artık bağır çağır olmuyor,okadar bağışıklık kazandım bu yolda
Ama Mevlanadan sitat umut göz yaşlarına neden oldu

Ah canım Zaza. Çok üzgünüm çok. Allah duysun dualarımızı, görsün kaç kişi canı gönülden istiyor anne olmanı.
İnşallah tez zamanda gelecek minişimiz bayram yeri olacak buralar. Çok inanıyorum bunca dua boşa gitmeyecek.

Gercekten cok üzüldüm. Senden iyi bi haber almayi bekliyordum. Allah insallah tez zamanda muradini verir

Okuyorum ama okduguma inanamiyorum, saskinim, kalbim agriyor, gozumden yaslar akiyor.
Ne diyeyim cesur kadin, Rabbim emeklerinin karsiligini versin.
Kalbimiz, dualarimiz seninle

Ablamm Allahımm sabır versinnn cok üzgünümm tez zamanda Rabbım gönlünüzdekini nasıp etsin inşallahhhh ne yazcagımı bılemıyorum cok zor gercekten Allahım herkesin yardımcısı olsunn

Canım @Zazam beynimden kaynar suyu yedim sanki. Şu aralar çok yoğunum hatta şu anda işteyim. Bizim sevgili gizli takipcimiz canım kardeşim Zaza ablam için çok üzgünüm diye mesaj atınca ne olduğumu bilemeyip hemen sayfaya girdim ve yüreğim bir kez daha yandı. Sen yüreği büyük çok güçlü bir kadınsın. Sabırlarin büyüğünü diliyorum ve yüreğinden sımsıkı kucaklıyorum

,duydugunuz andaki şok oncesindeki mutlulugun, cok zor…Sabir ,guc kuvvet diliyorum .Allah gonlundeki muradini versin,iyi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…