Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Yenide yine merhaba güzel kalpli kadınlar
Kalbi annelik hissiyle dolu ve burunlarına bebek kokusu gelen canlar
Acı tecrübemi sizinle paylaşmak istedim
Biliyorsunuz transferin 18 günü kanama,sancı,düşük.transferin 20 günü,yani kasımın 2. Ultrasonda kesemi gördük 7 mm civarında.iki hafta sonra kalp atışına gelin demesine rağmen gitmedim
Gebeliğimi doya doya yaşayım,mutluluk son bulmasın defim
Burda doktora gitmediğimi çok arkadaş biliyor
Belki içlerinde bu salak neden kendi kendine gelin güvey olmuş
Ama inanın okadar ultrason sonucunda hayallerim çöp olduğunu duydum ki,artık bir fobim oluştu ultrasona karşı
Ama bu yalnış bir hareket
Bunları ve bir çok şeylerimi sizinle paylaşmamın nedeni var,BEN YANDIM SİZ yakmayın kendinizi
Böylece ondan bundan sora sora estrofemi progesteronu azaltmaya başladım
Sabah diş fırçalarken ögümeler,bazen kusmalar
Göğüs uçlarının koyulaşması
Göbek altı bir sertlik
Hepsini doya doya yaşıyordum
Dün yani kendi hesabımla gebeliğin 13 haftasında az kanamam oldu ve sabah yine devam,ama bu defa farklı,sancı yok
Sabah doktora artık gitmek mecburiyetinde her şeyi anlatım adama,sağolsun anladı
Yine eşimle müayine odasına geçtik
Üsten baktı
Ve malesef içim bom boş😞😞😞😞
İçim bildiğiniz bir kabiristanlık
İçine giren yok oluyor
Nerde benim kesem sorduğumda,atrofileşmiş dedi doktor
Ee benim sabah kusma,göğüs koyulaşma??? Bunlar neydi????
Bunun ismide psödo gebelik
Yani okadar çok istiyorum ki anne olmayı ve ficut yalandan gebeliyi yaşıyor
Çok isterdim size bebeğimin cinsiyetini söyleyim
Çok isterdim doğurdum diye burda bas bas bağırım
Ama malesef biz istediğimiz olmuyor
Ben isteğime kavuşamadım
😢😢😢😢😢😢
Pes ettin mi deseniz,hayır etmedim
Doktor en az 3 ay menopoza sokalım seni dedi
Elenadan haber bekliyorum onayı için
Bana dua edin güzel kalpliler
Allah benimde muradımı versin🤲🤲🤲
😔Ah güzel kalpli insan güzel yürekli iyilik sever insan Rabbim bizlere ayrı ayrı sınavlar verirmiş.Bizlerinde hayattaki sınavı bu olsa gerek.ya sonunda bu gecicez bu sınavdan yada kalıcaz umarım geçenlerden oluruz🙇‍♀️ Rabbim öyle yüce öyle büyük ki bir gün bizleride duyacak muradımıza erdirecek insallah.Eminim paylaşımını okuyan herkesin yüreği derinden yandı Rabbim güç kuvvet dayanma gücü sabırlar versin ve Umudumuzu hiç kaybettirmesin 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Kızlar çok çok çok teşekkür ederim dilekleriniz için
Yarın benim durumumu 3 doktor konsiliyum yapıcak,dr Dmitriy,dr Elena Konstantinovna ve dr Elena Mihaylovna(benim dr)
Cumaya yeni bir tedavi çizilicek
Belki 3-6 aylık menopoza sokucaklar
Cuma net söyliyecem🤲🌺
Rabbim o guzel kalbinin mukafatini verecek rabbim büyüktür . Biz herzaman yanindayiz guzel kalpli zazam acin acimiz sevinclerin sevinclerimiz oldu hrrzaman kurban oldugum rabbimden dilegim insallah yeniden baslaman🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤

Canımmm lütfen kendini bırakma umutsuzluğa kapılma ne desek üzüntün hafiflemez biliyorum 😔 çok zor dönemdeyiz ama bir çıkar yol bulacağız Bende o kadar karmaşık durumdayım ki ama güçlü olmaya çalışıyorum Rabbim bizide sevindircek pes etmek yok ❤
Çok teşekkür ederim canım Allah bu yolda yürüyen tüm kadınlara anneliği nasip etsin inşallah 🙏❤️

İnan artık bağır çağır olmuyor,okadar bağışıklık kazandım bu yolda
Ama Mevlanadan sitat umut göz yaşlarına neden oldu🤲
Yenide yine merhaba güzel kalpli kadınlar
Kalbi annelik hissiyle dolu ve burunlarına bebek kokusu gelen canlar
Acı tecrübemi sizinle paylaşmak istedim
Biliyorsunuz transferin 18 günü kanama,sancı,düşük.transferin 20 günü,yani kasımın 2. Ultrasonda kesemi gördük 7 mm civarında.iki hafta sonra kalp atışına gelin demesine rağmen gitmedim
Gebeliğimi doya doya yaşayım,mutluluk son bulmasın defim
Burda doktora gitmediğimi çok arkadaş biliyor
Belki içlerinde bu salak neden kendi kendine gelin güvey olmuş
Ama inanın okadar ultrason sonucunda hayallerim çöp olduğunu duydum ki,artık bir fobim oluştu ultrasona karşı
Ama bu yalnış bir hareket
Bunları ve bir çok şeylerimi sizinle paylaşmamın nedeni var,BEN YANDIM SİZ yakmayın kendinizi
Böylece ondan bundan sora sora estrofemi progesteronu azaltmaya başladım
Sabah diş fırçalarken ögümeler,bazen kusmalar
Göğüs uçlarının koyulaşması
Göbek altı bir sertlik
Hepsini doya doya yaşıyordum
Dün yani kendi hesabımla gebeliğin 13 haftasında az kanamam oldu ve sabah yine devam,ama bu defa farklı,sancı yok
Sabah doktora artık gitmek mecburiyetinde her şeyi anlatım adama,sağolsun anladı
Yine eşimle müayine odasına geçtik
Üsten baktı
Ve malesef içim bom boş😞😞😞😞
İçim bildiğiniz bir kabiristanlık
İçine giren yok oluyor
Nerde benim kesem sorduğumda,atrofileşmiş dedi doktor
Ee benim sabah kusma,göğüs koyulaşma??? Bunlar neydi????
Bunun ismide psödo gebelik
Yani okadar çok istiyorum ki anne olmayı ve ficut yalandan gebeliyi yaşıyor
Çok isterdim size bebeğimin cinsiyetini söyleyim
Çok isterdim doğurdum diye burda bas bas bağırım
Ama malesef biz istediğimiz olmuyor
Ben isteğime kavuşamadım
😢😢😢😢😢😢
Pes ettin mi deseniz,hayır etmedim
Doktor en az 3 ay menopoza sokalım seni dedi
Elenadan haber bekliyorum onayı için
Bana dua edin güzel kalpliler
Allah benimde muradımı versin🤲🤲🤲
Zaza,nasıl desem,sanki kendi tedavim negatif sonuçlanmış gibi üzüldüm.O kadar seviniyordum ki gebeliğine.Bunca yaşanılanlardan sonra böyle olmamalıydı.Anlamadığım genetik testleri bile normal gelen embriyo niye ilerlemiyor???Ama yılmak yok,yolumuza devam edeceğiz arkadaşım.İnşallah hepimiz yavrusuna kavuşacağız🙏

Canim benim duyunca cok üzüldüm 😔😔 en kisa zamanda toparlanirsin insallah ne diyecegimede bilemiyorum canim tamaram toparlaninca tekrar denersin canim benim dualarim herzaman seninle🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤
Canım eftoşum çok teşekkür ediyorum, inşallah canım inşallah ❤️🙏

Yaaa kaç gündür hepimizin aklındasin herkes birbirine soruyordu. Çok üzüldüm ne yalan söyleyeyim çok umutluydum ben 😔 çok tatli bir o kadar güçlüsün en kısa zamanda inanıyorum yeniden kalkarsın sen !!
Ben de çok umutluydum ama nasip işte, çok teşekkür ediyorum canım inşallah 🙏❤️

Zaza,nasıl desem,sanki kendi tedavim negatif sonuçlanmış gibi üzüldüm.O kadar seviniyordum ki gebeliğine.Bunca yaşanılanlardan sonra böyle olmamalıydı.Anlamadığım genetik testleri bile normal gelen embriyo niye ilerlemiyor???Ama yılmak yok,yolumuza devam edeceğiz arkadaşım.İnşallah hepimiz yavrusuna kavuşacağız🙏
Çünkü içim kabiristanlıktı
İçine konulan ölüyor 😞

X