Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba bana 5.gün ve 6.gün transfer edildi
BC CC dendiğini duydum sizce kalite olarak kötü mü
Aksine bana %60 olur ihtimalli konuştu

Vallah yalan söyleyemem CC tam çöp
İnşallah BC den bir şey çıkar
Birde 6 güne blast olan embriyo geriden gelendir yani iyi değil
Gelişimi zayıf

Nerde denediniz?
Kendi yumurtanızsa tabii bu değerli
Allahtan umut kesilmez
Ama eğer donör yumurtasıysa çok ta iyi değil

Gerçekten üslubunuz anlam verilebilir şekilde değil kıbrıs transferiyim ikizlerim ile 17. Haftamdayım ve 4 tane aa4 embriyomda dondurulmuş şekilde bekliyor… Amacınızın tamamen farklı olduğu görüşündeyim bunun aksini savunanda kesinlikle sizin gibi art niyet ile yapanlardır yadsınamaz bir gerçek…
İlaçlarının tarihi geçen bahtsız arkadaşa o an neden kontrol etmedin diyip suçlayacak seviyeye erişmişsiniz neredeyse . Bende bir sağlıkçıyım hatalar olabilir insalık hali ama bunu normalleştirmenin bir açıklaması olamaz ..
Lütfen negatif olan arkadaşlara ve kıbrıs tercih edenlere saygınız olsun ! herkes kiev seçmek zorunda değil kişilerin kendi tercihidir bu . Allah herkese güzel haberlerini alacağı yolu açsın inşallah kıbrıstanda kievdende pozitiflerimiz gebelerimiz var şok şükür
Kıbrıstaki olumsuz deneyimlerini paylaşan arkadaşlarımız var haklılarda tabii ne umutlar ile yola çıktı hepsi ama sizin üslubunuz ile asla değil .. lütfen yazdıklarınız ile insanları etkilemeyiniz .

Negatif olanlarda en kısa zamanda hayallarine kavuşurlar inşallah bolca duacınızım

Z Zaza74 Pek kıymetli yol arkadaşım,
Malum ,anlatılacak bahsedilecek bir durum olmadığı için ;türlü çabalarla büyük umutlarla yollar katettim edeceğim de
Bu platformdan haberim maalesef çok kısa bir zamanda oldu
-ki seninle mesajlaştım ve işte o zaman Eşimle birlikte yeşil yol burası dedik
Ve işin enteresan tarafı Yaşadığım ülkedeki Doktoruma bugün bahsedebildim
Negatif haberinden dolayı üzüntüsünü paylaşırken ( ki nezaket , hassasiyet burada devreye giriyor tedavi gördüğüm merkezin umru olmazken) Kiev e yaşı geç çok hastasını gönderip olumlu dönüşler aldığını anlattı…
Bugün Andrey Bey ile görüştük. Planlama konusunda dosyamı oluşturup geri dönüş yapacağını iletti.
Hepimizin müjdeli haberlerini paylaşacağımız günleri görmek temennisi ile
Sana Z Zaza74 Sevgili Arkadaşım ayrıca minnettarım
Hayalini kurduğun gerçeği tez zamanda yaşamanı diliyorum
Sevgiler , hürmetler , selamlar

Sevgili M Morpati Yol arkadaşım selamlar ,
Çok haklısın üslup mühim olmakla birlikte hassasiyet durumu göz ardı edilmemeliDuygularımız ,hayallerimiz korku ve kaygılarımız ….hatta kadına özgü tüm duygularımız ortak…
Sömürülmeden, tecrübelerimizi muhakkak ki objektif olarak paylaşalım ki çaresizliği ;yaşadığımız çözümle yenebilelim
Tüm arkadaşlarıma çıktıkları yolda sabır ve sağlık diliyorum
Sevgiler , selamlar

Dogru konusani dokuz köyden kovarlarmis. Sizler duymak istediginizi duymak istiyosunuz herkes icin demiyorum. Anacim moral bozmak degil bugün 2 kisi kibristan negativ aldi. Bende kibristan negatifler almis biri olarak yaziyorum bunlari. Ben canimli cicimli kuzumlu konusan biri degilim oyüzdenmi bukadar sert cikisiyosunuz bana? Kibrista cok kadinla tanistim hamile kalani görmedim bunlar benim düsüncelerim.ayrica ben bazilarinin moralini bozdum diye negatif almadilar. Ozaman moral bozmamak icin bugün neden kibrisa giden 2 arkadas negatif oldugunu yazdilar yazmasaydilar. Bundan sonrada buraya girip yazmicam umarim anne olmak isteyen her kadin anne olur kibrisa karar vermis kadinlar bu yazdiklarimi okusun isterim imkaniniz varsa kieve gidin.

Canim tez zamanda Rabbim seninde yüzünü güldürsün insallah

Kıbrısta tedavi gören gizli takipçiler de var.. Kendinizi koyun onların yerine. Herkes forumda derdine çare arıyorken olumsuz yorumlar moral olur mu sizce ?

Kibrista da pozitif alan arkadaşlarımız var. Ayrıca benim 2 yakın akrabam Kıbrısta tedavi gördüler ve çocuklarını kucağına aldılar.

Kimse size canımlı cicimli konuşun demiyor zaten. Çok nadir foruma girip bombayı atıp gidiyorsunuz.
Neden insanların tepki gösterdiğini zaten anladınız siz.

Çok doğru seçim yaptın arkadaşım
Bak görüyorsun kendi doktorun bile oraya hasta gönderiyormuş
Rabbim bu yolda yüzünü güldürsün inşallah

Canım benim cesaretin için gerçekleri yazdığın için bu sayfada eleştiri çok olur doğruyu söylesen kızarlar uyarsan kızarlar bu yüzden işte herkez Kıbrıs gibi sahtekar klinikler yüzünden hem madi hem manevi zarar ederler ama yinede dediklerinden vazgeçmezler iyi niyetle yazmaya uyarmaya çalıştım tecrübeli biri olarak burnumdan geldi meğersem bu sayıfa duymak istedikleri canım kuzum gibi vs laflarıyla teseli arayanlar sayifasıymış ben yurtdışında ve genelde büyük araştırmalar yaptım o kadar çok şey öğrendimki kibrista çevrilen entrakalardan da het şeyden haberim var ama malasef bu bildiklerimi de yazsam topa dizerler beni sayfada ama Birtane olayını kibrista yaşadığım lsana anlatayım 2019 da Kıbrısa gittim iki emriyo transfer 2 yumurtayı dondurmak için 500 eur verdik bir sene sonra arayıp 2500 eur verin dondurulmuş emriyolarınızı transfer edelim dediler pandemi yüzünden oralı olmadık bir kaç ay musade istedik o klinikte çalışan kızla arkadaş olmuştuk kızın çıkışını verince klinik beni aradı ve dedi ki çoğu klinik emriyo doldurmuyor amaçları insanlardan para alıp doldurmuş gibi yapıp sonra transferde negatif olunca vah vah diyip kapatıyorlar bunları ben duyunca tabi kibristaki klinik aradım ve 2 tane wmriyomu inceleyip sağlık bakanlığına yazıp araştırılmasını talep edeceğimi söyleyince bunlar panik yapıp beni bloke etiler sonra başka bir telefondan arayıp neden beni bloke ettiniz diyince panikle özür dileyip yanlışlık olmuş dediler ertesi günü de emriyolar zara görmüş tavsiye etmedikleri ni iletip sahtekarlıklarını örtbaz ettiler ben kimsenin morelinbozmak gibi bir amacım yok sadece dikkat edin az buz bir para madi manevi yıkım olmasın istiyorum kiev neden dondurma işlemi yapmıyor adamlar çaba gösteriyor yaa her konuda da yardımcı oluyorlar 15 tüp kan aldılar her kadına ayrı ayrı tedavi uygulanıyor 20 kadından 18 hamile kalıyor kibrista yine 20 kadından sadece 2 kişi hamile kalıyor işte fark bu şimdi isteyen bana kızabilir

Çok doğru seçim yaptın arkadaşım
Bak görüyorsun kendi doktorun bile oraya hasta gönderiyormuş
Rabbim bu yolda yüzünü güldürsün inşallah

Eyer uyarmasak bu insanların Kıbrıs macerası bitmez ben orda 6 farklı klinikte işlem gördüm sonuç hüsran keşke benide böyle biri uyarsaydıda Kıbrısa gitmeseydim orda bire bir çalışan menajer arkadaşım anlamı yaptıkları sahtekarlıkları bir çok insana boş emriyo işte denk gelirse c kaliteli dönemlerden şans eseri tuturuyorlar bunun için uyardım ama bundan sonra umurumda olmaz bir birinizi teselli etmeye devam edin

Arkadaşım bizde bazı konularda birbirimizi uyarıyoruz da senin gibi höt höt değil
Bu kısmı anlamıyorsun herhalde.
Yoksa kimsenin tecrübeni paylaşmana bişey diyeceği yok.
Haaa bir de acıma kimseye yeter

Senin dilinin ayarı yok gerçekten. "Ben buranın başarılı olduğuna inanıyorum size de tavsiyemdir , şurada şu sıkıntıları yaşadım" demek apayrı kıbrıs' a gidenlere acıyorum bakın ben demiştim kaç kişi negatif aldı demek bambaşka. Buranın en patavatsız insanı benimdir normalde sen pirim oldun eline su dökemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…