Sevgili
A Aksev22 görüşlerini net paylaşman ve gelen tepkiler üzerine ben de yaşadıklarımı paylaşmak isterim herkeslerin yüksek müsaadesi ile…
Tercihleri evet kişiler belirler kendi iradeleri dahilinde …
Yurtdışı hastası olduğum için malumunuz Şehir içinde bi yerden diğerine ulaşmak ne mümkün beni kmlerce yolu boşu boşuna getirtip…-Aaa endometrium fazla kalınlaşmış, yok çözülen embriyoda birtakım başka testler ( ngs bilmem neler histeroskopiler )gibi sapır saçma bahanelerle git gele mahkum ettiler
İşin garip tarafı tüpler kapalı değil, testler ok, hiç bir genetik problemi olmayan ben (13 yıldır profesyonel tenis ile ilgiliydim 3 yıldır beni zombieye çevirdiler)
bu siteye girmeden evvel hadi işim vereceğim linç gelecekse de hiç dert değil.İstanbul Acıbadem veMemorial tüp bebek birinde 14 yumurta 6 sı 5.günü gördü çözerken bişeyler olmuş ,sonrası yine aynı terane)sonrası Kıbrıs DOĞUŞ IVF da birtakım geri dönüşlerin çook geç olması,öngörülerin hiç önemi yok gibi son saniyelerde hadi şunu çektir getir, bunu da yapalım , bık bık bık derken birbiri ardına 4 ayrı negatifi önce böğüre böğüre sonra da hoşgörü ile karşıladım…
Hiç bir şeyin garantisi tabii ki yok,
Donasyon da kimseye bahsedemediğim için internette baktım ilk onu gördüm dedim yazayım whatsap tan …
Dediler her şey içinde transfer otel vs 6.000 € verdik .ilaçlar hariç heee
Tamam dedik bindik uçağa geliyoruz yine whatsapp
-Aaaa pandemi otelinde kalacakmışız son saniyeler bakın…700 TL karantina oteli hemen havale yapın …Ok yolda yaptık..
Transferde at hırsızı gibi biri otele bıraktı ve 250 TL istedi …iyi dedik
* ..gibi otelde yemeği hijyeni geçtim bir iki merkeze gittik falan oldu bişeyler ….
Bir sonraki de bir öncekinin aynisı …
Hediyelerle gidiyorsunuz kapıda ciklet çiğneyen asık suratlı personele -Merhabalar diyorsunuz ve 5 dk sonradan - Merhaba …
Şunu biliyorum ki (emekliyim özel bir sigorta şirketinden) Bir kurumda kapıdaki görevlinin hal hareketi tepedeki ile aynıdır…
Düştüm denize sarıldım yılana…
Gerçek bir tane değerli Kader arkadaşlarım
Bilgi almak için yazdım Biotexcom Andrey Bey’e …15 dk sonra dönüş yapabileceğini yazdı ve telefonla döndü whatsapp yazarak değil …
Kurumsallık ve iş bitiricilik budur.Negatif görsem dahi en azından muhattap buldum der önüme bakarım…
Kusura bakmayın bu özetti
yolumuz açık kollarımız dolu dolu olsun inşallah