Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Yaaa kaç gündür hepimizin aklındasin herkes birbirine soruyordu. Çok üzüldüm ne yalan söyleyeyim çok umutluydum ben çok tatli bir o kadar güçlüsün en kısa zamanda inanıyorum yeniden kalkarsın sen !!

Simdi uzgunsun,biz de uzgunuz icindeki umudunu gelecek aylarda maddi manevi toparlanip tekrar denemek icin canli tut lutfen ,yeni yil sana tum dileklerini bebegini getirsin

Hadi hayırlı olsun inşallah.
Yalnız hala sen bizim neden tepki verdiğimizi anlayamamışsin. Yazdıklarını bı okusan bı dusunsen bak ne kadar mantıklı dusunmeye başlayacaksın. Biz aciz kulllariz insanız ve hiç birimizin haddine değil bir başka hanım arkadaşımıza acımak !!!Kiev fresh yumurta kullandığı için bu kadar başarılı pandemi döneminde Kıbrıs sekteye uğradı, yoksa bu sayfayı didik didik ettim orada anne olan çok kadın var.

Transferiniz hayirli olsun ,guzel haberlerinizi de paylasin ama lutfen daha olumlu bir uslupla…daha once de cok elestirildi yanilmiyorsam Kibris‘a gidenlere ‘aciyorum ‘ demistiniz ve ben o zaman aman herkes elestirdi ifade sorunu diye sizi anlamaya calismistim fakat,tekrar ediyor … isteyen istedigi yerde tedavi olur ,iyi niyetle belki tavsiye mi ediyorsunuz anlamiyorum ama tavsiyeniz bile itici hatta ovgunuz bile…ben de sizle ayni merkezde tedavi oldum ama kisinin kosullari,akli nereye yatarsa oraya gider kime ne ‘bak gordun mu Kibris’a gittin n’oldu ..‘ tavri cirkin …

Canım tamaram inan senin adına çok üzüldüm Ama biliyorum ki kendini en kısa sürede toparlayıp yine tedavine başlayacaksın. Seninde güzel haberini alacağız ben buna çok çok inanıyorum
Senin gönlünün güzelliğini biliyoruz canım ve Allah mükafatını verecek inşallah.
Burada ol , kafanı dağıt , bol bol dinlen ve öyle başla tedavine.

Merhaba arkadaşım
Hayırlı olsun inşallah bebeklerin tutunur sana 6 senedir cocugum olacak ümidiyle bi ugraslar pesindeyiz esimle doktor doktor gezdik. Kimi güya ilac tedavisi yapti falsnda filanda diyerek yillar gecti. Cok yiprandik yiprandim. Keske dedim bari bikere hamile kalabilseydim de doguramasam bile, o nasil bi duygu tatsaydim. Bambaska bi insana dönüstüm ve en sonunda cok zor bi karar aldik. Kibrista donasyon yapmaya karar verdik. Niye diye sorucak olursan icimize orasi sindi. Belki kiew daha iyidir belki baska biyer bilmiyorum. Eminim ki bu sayfada okadar cok insan varki suan kibrista islem yaptirmak isteyen. Bu sayfaya kayitli olup mesaj yazan veya sadece okuyarak bilgi edinen. Ama sen bu sekil bi yazi yazdigin zaman insanlarin icindeki hevesi umudu kiriyorsun. Süphe sokuyorsun insanlarin icine. Her tedavi kisiseldir. Kendi sahsi iyi yada kötü izlemini yaz tabiki onun icin bu sayfa ama lütfen bu sekilde degil.

yazdiklarina katiliyorum … Andrey cok ilgili ve ozverili birisi ,elinden gelenin fazlasiyla yardim etmeye calisiyor diger konuda ben de bazen hissettiklerini hissettim ,ilac konusuda fikrim moralini bozma tedavi oncesi olacak…evet hepimiz insaniz hata da olur ama ,sonucta sikulasyonu cok bir merkez ve ilac stok programlari otomatik halleder skt gecmis ilaclari , kullansan yan etksi olmasa bile etkisi az da olsa azalmis ilaci neden kullanasin . , tedavin hayirli olsun ve basarili ve mutlu sonlu

Teşekür ederim Elimden geldiği kadar sizleri bilgilendireceğim

Canım Tamaram o kadar yürekden hiss ediyorum ki ne yaşadiğını çok üzüldüm çok inşaAllah tez bir zamanda maddi manevi toparlanırsın

Kesinlikle katılıyorum M Morpati
Grupta herkes empati yapıyor .. Negatif alan herkes için çook üzülüyoruz ve pozitif alanlar için de çook seviniyoruz.Herkesin merkez seçimi farklı olabilir bunu yargılamak yada karşılaştırma yapmak yanlış.. kalp kırmayalım .

Son düzenleme:
Canım Tamara rabbim sana mucizeni gönderecek eminim Rabbim acını hafifletsin

Sevgili A Aksev22 görüşlerini net paylaşman ve gelen tepkiler üzerine ben de yaşadıklarımı paylaşmak isterim herkeslerin yüksek müsaadesi ile…
Tercihleri evet kişiler belirler kendi iradeleri dahilinde …
Yurtdışı hastası olduğum için malumunuz Şehir içinde bi yerden diğerine ulaşmak ne mümkün beni kmlerce yolu boşu boşuna getirtip…-Aaa endometrium fazla kalınlaşmış, yok çözülen embriyoda birtakım başka testler ( ngs bilmem neler histeroskopiler )gibi sapır saçma bahanelerle git gele mahkum ettiler
İşin garip tarafı tüpler kapalı değil, testler ok, hiç bir genetik problemi olmayan ben (13 yıldır profesyonel tenis ile ilgiliydim 3 yıldır beni zombieye çevirdiler)
bu siteye girmeden evvel hadi işim vereceğim linç gelecekse de hiç dert değil.İstanbul Acıbadem veMemorial tüp bebek birinde 14 yumurta 6 sı 5.günü gördü çözerken bişeyler olmuş ,sonrası yine aynı terane)sonrası Kıbrıs DOĞUŞ IVF da birtakım geri dönüşlerin çook geç olması,öngörülerin hiç önemi yok gibi son saniyelerde hadi şunu çektir getir, bunu da yapalım , bık bık bık derken birbiri ardına 4 ayrı negatifi önce böğüre böğüre sonra da hoşgörü ile karşıladım…
Hiç bir şeyin garantisi tabii ki yok,
Donasyon da kimseye bahsedemediğim için internette baktım ilk onu gördüm dedim yazayım whatsap tan …
Dediler her şey içinde transfer otel vs 6.000 € verdik .ilaçlar hariç heee
Tamam dedik bindik uçağa geliyoruz yine whatsapp
-Aaaa pandemi otelinde kalacakmışız son saniyeler bakın…700 TL karantina oteli hemen havale yapın …Ok yolda yaptık..
Transferde at hırsızı gibi biri otele bıraktı ve 250 TL istedi …iyi dedik
* ..gibi otelde yemeği hijyeni geçtim bir iki merkeze gittik falan oldu bişeyler ….
Bir sonraki de bir öncekinin aynisı …
Hediyelerle gidiyorsunuz kapıda ciklet çiğneyen asık suratlı personele -Merhabalar diyorsunuz ve 5 dk sonradan - Merhaba …
Şunu biliyorum ki (emekliyim özel bir sigorta şirketinden) Bir kurumda kapıdaki görevlinin hal hareketi tepedeki ile aynıdır…
Düştüm denize sarıldım yılana…
Gerçek bir tane değerli Kader arkadaşlarım
Bilgi almak için yazdım Biotexcom Andrey Bey’e …15 dk sonra dönüş yapabileceğini yazdı ve telefonla döndü whatsapp yazarak değil …
Kurumsallık ve iş bitiricilik budur.Negatif görsem dahi en azından muhattap buldum der önüme bakarım…
Kusura bakmayın bu özetti
yolumuz açık kollarımız dolu dolu olsun inşallah

Canım arkadaşım çok çok çok geçmiş olsun
Yemin ederim bu platformda 7 seneyim ve inan Doğuş tüp bebek merkezinden çok kişi mutsuz döndü
Lütfen kızlar acele etmeyin
Sabırla okuyun
Hatta tam okumaya hevesiniz yoksa yukarıda sağ tarafta arama butonuna basın ve istediğiniz konuyu yazın
Çok bilgiler çıkıyor
Rabbim hiç bir kadının umutlarını çöp etmesin inşallah

Birde bu platforumda kim ne yaşadıklarını yazmalı
Saklamaya gerek yok kızlar
Evet bazı kişiler usturuplu yazar,bazılarının çiğeri yanar ve usturupsuz yazar
Lütfen biraz anlayış gösterelim bir birimize
Merkez seçen arkadaşlar hevesten düşmeyin
Hiç kimse sizin kararınızı etkilemesin
İçinize sinen merkez varsa gidin tedavinizi olun
Her nereye giderseniz gidin Allah şansınızı bol etsin
İnanın merkez bedavaya yapsa bile onca ilaç,umut çöp olunca insanın ciğeri parçalanıyor

Cok şükür euro iniyor bin şükür fakat altindan cok zarar ettik bizz aksam olayi henuz anlayamistim birden dustu hele sabah 600 a kadar indi baya zarar ettik

Canim imkanın var ise bozdurma derim.
Elimdeki nakiti bile tutuyorum..
euronun düşmesini bekledim daha da indiği zaman euroya ceviricem inşallah

Selam canim,
Oncelikle geçmişinizde tedavi uyguladiginiz merkezlerde basiniza gelenler için üzgünüm.
Keşke bizi sömürmeseler , keşke bize ticari gözle bakmasalar..
Oysa ki bizim isteğimiz sadece anne olmak..
Bu istek uğruna eminim ki cogumuz elinde avucunda ne varsa harcamistir…
Sadece maddi mi..
Hayir manevi neyimiz kaldiysa onlari da harcadık bu uğurda..
Ama X merkezde ama Y merkezde..
Kendi adima konuşabilirim ki ; fazla arastirma yapmadan karar verdiğim merkezden bir diger merkezle ilgili bilgilendirme yaparak tekrar düşünmemi sagladiklari için O kişilerin her zaman duacisi oldum..
Ve olacagim..
Yönlendirme yapamayiz fakat karsilastirma için örnekleme yapabiliriz , tadinda kirmadan dökmeden görüşlerimizi bildirebiliriz...
Sonuçta herkes akli basinda yetişkin bir birey değil mi..
Lakin bunu yaparken dikkat edeceğimiz..
Cogumuzun ayni acilardan geçtiği ; özellikle kişiler negatifi görmüşken
“ … bak gördünüz mü ben demiştim…” cümleleri ile başlanmamali derim.
o anda kişi acisini yasarken bu yazilani görüş olarak kabul etmiyorum..

Ve Üslup..
kisinin amacinin kötü olmadigini bilsem de...
Bu üslupla da yazilani asla ama asla kabullenemem..

Bizler Anne adayi olmaya calisiyoruz.
hassasiz , kirilganiz , seffafiz..
Biraz daha yazdiklarimiza dikkat etmemiz gerektiğini düşünenlerdenim.

İnan ki itirazimiz ve sitemimiz sadece bunlaradir.
Yoksa arkasinda durduğunuz merkez ben de dahil olmak üzere bir cogumuzun sonuna kadar arkasinda durduğu ve tedavisini gerçekleştirdiği merkezdir.
Hersey gönlünce olsun..

Aynen katiliyorum canim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…