- 14 Ağustos 2021
- 225
- 1.715
- 45
Yaaa kaç gündür hepimizin aklındasin herkes birbirine soruyordu. Çok üzüldüm ne yalan söyleyeyim çok umutluydum benSevgili arkadaşlar, ben ne yazık ki negatif sonuç aldımmerak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Desteğiniz, dualarıniz için de ayrıca çok teşekkür ederim çok büyük umutla gitmiştim kesin olacak bu kez demiştim ama nasip değilmiş.
Simdi uzgunsun,biz de uzgunuzSevgili arkadaşlar, ben ne yazık ki negatif sonuç aldımmerak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Desteğiniz, dualarıniz için de ayrıca çok teşekkür ederim çok büyük umutla gitmiştim kesin olacak bu kez demiştim ama nasip değilmiş.
Hadi hayırlı olsun inşallah.Arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 4 emrio kalitesi AA4 çıktı buradaki merkez işinin ehlisi muhteşem işlem uyguluyorlar Kıbrıs için fikrimi yazdığımda çok tepki topladım ne oldu herkez negatif çok üzüldüm kıbrısta yapılan işlemler ne ki başarısız herkeze aynı işlem kiev de 15 tüp kan aldı adamlar Kıbrıs bir kere bile almadı çünkü boş emriyo satıyorlar 20 transferde 2 kişiyi ancak tuturuyorlar ama kiev 20 transferden % 80 /90 oranlara ulaşıyorlar helal olsun hele bugün bir arkadaşımız zülfiye için tarihi geçmiş ilacı söylenmiş zülfiyenin suçu ne yaa Andre ve zülfiye işlerini görevlerini dört dörtlük yapıyorlar ben pozitif olurum veya olmam ama merkez çok iyi başarılı kurucusu zaten alman Kıbrısa artık boşuna
Transferiniz hayirli olsun ,guzel haberlerinizi de paylasin ama lutfen daha olumlu bir uslupla…daha once de cok elestirildi yanilmiyorsam Kibris‘a gidenlere ‘aciyorum ‘ demistiniz ve ben o zaman aman herkes elestirdi ifade sorunu diye sizi anlamaya calismistim fakat,tekrar ediyor … isteyen istedigi yerde tedavi olur ,iyi niyetle belki tavsiye mi ediyorsunuz anlamiyorum ama tavsiyeniz bile itici hatta ovgunuz bile…ben de sizle ayni merkezde tedavi oldum ama kisinin kosullari,akli nereye yatarsa oraya gider kime ne ‘bak gordun mu Kibris’a gittin n’oldu ..‘ tavri cirkin …Arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 4 emrio kalitesi AA4 çıktı buradaki merkez işinin ehlisi muhteşem işlem uyguluyorlar Kıbrıs için fikrimi yazdığımda çok tepki topladım ne oldu herkez negatif çok üzüldüm kıbrısta yapılan işlemler ne ki başarısız herkeze aynı işlem kiev de 15 tüp kan aldı adamlar Kıbrıs bir kere bile almadı çünkü boş emriyo satıyorlar 20 transferde 2 kişiyi ancak tuturuyorlar ama kiev 20 transferden % 80 /90 oranlara ulaşıyorlar helal olsun hele bugün bir arkadaşımız zülfiye için tarihi geçmiş ilacı söylenmiş zülfiyenin suçu ne yaa Andre ve zülfiye işlerini görevlerini dört dörtlük yapıyorlar ben pozitif olurum veya olmam ama merkez çok iyi başarılı kurucusu zaten alman Kıbrısa artık boşuna
Canım tamaram inan senin adına çok üzüldümSevgili arkadaşlar, ben ne yazık ki negatif sonuç aldımmerak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Desteğiniz, dualarıniz için de ayrıca çok teşekkür ederim çok büyük umutla gitmiştim kesin olacak bu kez demiştim ama nasip değilmiş.
Merhaba arkadaşımArkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 4 emrio kalitesi AA4 çıktı buradaki merkez işinin ehlisi muhteşem işlem uyguluyorlar Kıbrıs için fikrimi yazdığımda çok tepki topladım ne oldu herkez negatif çok üzüldüm kıbrısta yapılan işlemler ne ki başarısız herkeze aynı işlem kiev de 15 tüp kan aldı adamlar Kıbrıs bir kere bile almadı çünkü boş emriyo satıyorlar 20 transferde 2 kişiyi ancak tuturuyorlar ama kiev 20 transferden % 80 /90 oranlara ulaşıyorlar helal olsun hele bugün bir arkadaşımız zülfiye için tarihi geçmiş ilacı söylenmiş zülfiyenin suçu ne yaa Andre ve zülfiye işlerini görevlerini dört dörtlük yapıyorlar ben pozitif olurum veya olmam ama merkez çok iyi başarılı kurucusu zaten alman Kıbrısa artık boşuna
yazdiklarina katiliyorum … Andrey cok ilgili ve ozverili birisi ,elinden gelenin fazlasiyla yardim etmeye calisiyor diger konuda ben de bazen hissettiklerini hissettim ,ilac konusuda fikrim moralini bozma tedavi oncesi olacak…evet hepimiz insaniz hata da olur ama ,sonucta sikulasyonu cok bir merkez ve ilac stok programlari otomatik halleder skt gecmis ilaclari , kullansan yan etksi olmasa bile etkisi az da olsa azalmis ilaci neden kullanasin . , tedavin hayirli olsun ve basarili ve mutlu sonluAndrey cevap verir sen merak etme hakikaten çok düZgün ilgili iş bitirici birisi burdaki deneyimim öyle ama dediğim gibi Zülfiye ve verilen ilaçlara dikkat etmeni tavsiye ederim dilerim önce sağlığımız bozulmaz ve hepimiz sağlıkla anne oluruz
Teşekür ederim Elimden geldiği kadar sizleri bilgilendireceğimSevgili A Aksev22 selamlar,
öncelikle Transferin hayırlı ve sağlıklı olmasını diliyorum,
Merkez ile ilgili Tespitlerinizi; sen ve diğer Arkadaşlarımızın objektif paylaşmaları bizleri daha da cesaretlendiriyor.
Dilerim müjdeli haberlerini de almak nasip olur
Allah yardımcımız olsun hepimizin
Sevgiler
Cok şükür euro iniyor bin şükür fakat altindan cok zarar ettik bizz aksam olayi henuz anlayamistim birden dustu hele sabah 600 a kadar indi baya zarar ettikKızlar çok şükür euro iniyor
İnşallah eski haline gelir
Tabii gönül ister çok insin
Rabbim gonlunden geçeni versin insallahhhTeşekür ederim Elimden geldiği kadar sizleri bilgilendireceğim
AmiiiinnnInsallah canim ya.
O kadar saskinim ki.
2~3 ay once neydik simdi ne hale geldik.
Allah tedavi olmak için birikim yapmaya calisanlara güc versin kuvvet versin.
Canım Tamaram o kadar yürekden hiss ediyorum ki ne yaşadiğınıSevgili arkadaşlar, ben ne yazık ki negatif sonuç aldımmerak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Desteğiniz, dualarıniz için de ayrıca çok teşekkür ederim çok büyük umutla gitmiştim kesin olacak bu kez demiştim ama nasip değilmiş.
Kesinlikle katılıyorum M MorpatiSelam ,
Oncelikle embriyolarin sana can olsunlar inşallah.
Iyi niyetle yazdiginizi ; daha doğrusu yazmaya calistiginizi biliyorum..
Fakat yanlis zaman..
Sifir Empati ile bile bildiğimiz bir gercek var ki..
Negatif alanlarin canlarinin nasil yandiklari..
Yanlarinda olmamiz gereken zamanda ; suratlarina vururmus misali acilari taze iken değil lütfen...
CanımSevgili arkadaşlar, ben ne yazık ki negatif sonuç aldımmerak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Desteğiniz, dualarıniz için de ayrıca çok teşekkür ederim çok büyük umutla gitmiştim kesin olacak bu kez demiştim ama nasip değilmiş.
Sevgili A Aksev22 görüşlerini net paylaşman ve gelen tepkiler üzerine ben de yaşadıklarımı paylaşmak isterim herkeslerin yüksek müsaadesi ile…Arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 4 emrio kalitesi AA4 çıktı buradaki merkez işinin ehlisi muhteşem işlem uyguluyorlar Kıbrıs için fikrimi yazdığımda çok tepki topladım ne oldu herkez negatif çok üzüldüm kıbrısta yapılan işlemler ne ki başarısız herkeze aynı işlem kiev de 15 tüp kan aldı adamlar Kıbrıs bir kere bile almadı çünkü boş emriyo satıyorlar 20 transferde 2 kişiyi ancak tuturuyorlar ama kiev 20 transferden % 80 /90 oranlara ulaşıyorlar helal olsun hele bugün bir arkadaşımız zülfiye için tarihi geçmiş ilacı söylenmiş zülfiyenin suçu ne yaa Andre ve zülfiye işlerini görevlerini dört dörtlük yapıyorlar ben pozitif olurum veya olmam ama merkez çok iyi başarılı kurucusu zaten alman Kıbrısa artık boşuna
Canım arkadaşım çok çok çok geçmiş olsunSevgili A Aksev22 görüşlerini net paylaşman ve gelen tepkiler üzerine ben de yaşadıklarımı paylaşmak isterim herkeslerin yüksek müsaadesi ile…
Tercihleri evet kişiler belirler kendi iradeleri dahilinde …
Yurtdışı hastası olduğum için malumunuz Şehir içinde bi yerden diğerine ulaşmak ne mümkün beni kmlerce yolu boşu boşuna getirtip…-Aaa endometrium fazla kalınlaşmış, yok çözülen embriyoda birtakım başka testler ( ngs bilmem neler histeroskopiler )gibi sapır saçma bahanelerle git gele mahkum ettiler
İşin garip tarafı tüpler kapalı değil, testler ok, hiç bir genetik problemi olmayan ben (13 yıldır profesyonel tenis ile ilgiliydim 3 yıldır beni zombieye çevirdiler)
bu siteye girmeden evvel hadi işim vereceğim linç gelecekse de hiç dert değil.İstanbul Acıbadem veMemorial tüp bebek birinde 14 yumurta 6 sı 5.günü gördü çözerken bişeyler olmuş ,sonrası yine aynı terane)sonrası Kıbrıs DOĞUŞ IVF da birtakım geri dönüşlerin çook geç olması,öngörülerin hiç önemi yok gibi son saniyelerde hadi şunu çektir getir, bunu da yapalım , bık bık bık derken birbiri ardına 4 ayrı negatifi önce böğüre böğüre sonra da hoşgörü ile karşıladım…
Hiç bir şeyin garantisi tabii ki yok,
Donasyon da kimseye bahsedemediğim için internette baktım ilk onu gördüm dedim yazayım whatsap tan …
Dediler her şey içinde transfer otel vs 6.000 € verdik .ilaçlar hariç heee
Tamam dedik bindik uçağa geliyoruz yine whatsapp
-Aaaa pandemi otelinde kalacakmışız son saniyeler bakın…700 TL karantina oteli hemen havale yapın …Ok yolda yaptık..
Transferde at hırsızı gibi biri otele bıraktı ve 250 TL istedi …iyi dedik
* ..gibi otelde yemeği hijyeni geçtim bir iki merkeze gittik falan oldu bişeyler ….
Bir sonraki de bir öncekinin aynisı …
Hediyelerle gidiyorsunuz kapıda ciklet çiğneyen asık suratlı personele -Merhabalar diyorsunuz ve 5 dk sonradan - Merhaba …
Şunu biliyorum ki (emekliyim özel bir sigorta şirketinden) Bir kurumda kapıdaki görevlinin hal hareketi tepedeki ile aynıdır…
Düştüm denize sarıldım yılana…
Gerçek bir tane değerli Kader arkadaşlarım
Bilgi almak için yazdım Biotexcom Andrey Bey’e …15 dk sonra dönüş yapabileceğini yazdı ve telefonla döndü whatsapp yazarak değil …
Kurumsallık ve iş bitiricilik budur.Negatif görsem dahi en azından muhattap buldum der önüme bakarım…
Kusura bakmayın bu özetti
yolumuz açık kollarımız dolu dolu olsun inşallah
Cok şükür euro iniyor bin şükür fakat altindan cok zarar ettik bizz aksam olayi henuz anlayamistim birden dustu hele sabah 600 a kadar indi baya zarar ettik
Selam canim,Sevgili A Aksev22 görüşlerini net paylaşman ve gelen tepkiler üzerine ben de yaşadıklarımı paylaşmak isterim herkeslerin yüksek müsaadesi ile…
Tercihleri evet kişiler belirler kendi iradeleri dahilinde …
Yurtdışı hastası olduğum için malumunuz Şehir içinde bi yerden diğerine ulaşmak ne mümkün beni kmlerce yolu boşu boşuna getirtip…-Aaa endometrium fazla kalınlaşmış, yok çözülen embriyoda birtakım başka testler ( ngs bilmem neler histeroskopiler )gibi sapır saçma bahanelerle git gele mahkum ettiler
İşin garip tarafı tüpler kapalı değil, testler ok, hiç bir genetik problemi olmayan ben (13 yıldır profesyonel tenis ile ilgiliydim 3 yıldır beni zombieye çevirdiler)
bu siteye girmeden evvel hadi işim vereceğim linç gelecekse de hiç dert değil.İstanbul Acıbadem veMemorial tüp bebek birinde 14 yumurta 6 sı 5.günü gördü çözerken bişeyler olmuş ,sonrası yine aynı terane)sonrası Kıbrıs DOĞUŞ IVF da birtakım geri dönüşlerin çook geç olması,öngörülerin hiç önemi yok gibi son saniyelerde hadi şunu çektir getir, bunu da yapalım , bık bık bık derken birbiri ardına 4 ayrı negatifi önce böğüre böğüre sonra da hoşgörü ile karşıladım…
Hiç bir şeyin garantisi tabii ki yok,
Donasyon da kimseye bahsedemediğim için internette baktım ilk onu gördüm dedim yazayım whatsap tan …
Dediler her şey içinde transfer otel vs 6.000 € verdik .ilaçlar hariç heee
Tamam dedik bindik uçağa geliyoruz yine whatsapp
-Aaaa pandemi otelinde kalacakmışız son saniyeler bakın…700 TL karantina oteli hemen havale yapın …Ok yolda yaptık..
Transferde at hırsızı gibi biri otele bıraktı ve 250 TL istedi …iyi dedik
* ..gibi otelde yemeği hijyeni geçtim bir iki merkeze gittik falan oldu bişeyler ….
Bir sonraki de bir öncekinin aynisı …
Hediyelerle gidiyorsunuz kapıda ciklet çiğneyen asık suratlı personele -Merhabalar diyorsunuz ve 5 dk sonradan - Merhaba …
Şunu biliyorum ki (emekliyim özel bir sigorta şirketinden) Bir kurumda kapıdaki görevlinin hal hareketi tepedeki ile aynıdır…
Düştüm denize sarıldım yılana…
Gerçek bir tane değerli Kader arkadaşlarım
Bilgi almak için yazdım Biotexcom Andrey Bey’e …15 dk sonra dönüş yapabileceğini yazdı ve telefonla döndü whatsapp yazarak değil …
Kurumsallık ve iş bitiricilik budur.Negatif görsem dahi en azından muhattap buldum der önüme bakarım…
Kusura bakmayın bu özetti
yolumuz açık kollarımız dolu dolu olsun inşallah
Aynen katiliyorum canim sanaBirde bu platforumda kim ne yaşadıklarını yazmalı
Saklamaya gerek yok kızlar
Evet bazı kişiler usturuplu yazar,bazılarının çiğeri yanar ve usturupsuz yazar
Lütfen biraz anlayış gösterelim bir birimize
Merkez seçen arkadaşlar hevesten düşmeyin
Hiç kimse sizin kararınızı etkilemesin
İçinize sinen merkez varsa gidin tedavinizi olun
Her nereye giderseniz gidin Allah şansınızı bol etsin
İnanın merkez bedavaya yapsa bile onca ilaç,umut çöp olunca insanın ciğeri parçalanıyor