Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kızlar oğlum şuanda durumu stabil.Dualarınızda unutmadığınız için teşekkür ederim.Merak eden herkesten Allah razı olsun. İnşallah bebeğimizi kucağımıza sağlıkla alırız.
Kaç haftalık oldu pandam ne kadar sonra alabileceksin ben eminim kuzunu ordan alıp evine gideceksin yaramazlıklarıyla seni harap ve bitap düşürecek 🙏

Kızlar oğlum şuanda durumu stabil.Dualarınızda unutmadığınız için teşekkür ederim.Merak eden herkesten Allah razı olsun. İnşallah bebeğimizi kucağımıza sağlıkla alırız.
Pandaa nolursun ara sıra haber ver oğlundan
Dualarımız sizinle🤲❤️❤️

Kaç haftalık oldu pandam ne kadar sonra alabileceksin ben eminim kuzunu ordan alıp evine gideceksin yaramazlıklarıyla seni harap ve bitap düşürecek 🙏
Canım 3 haftalık oldu , ama daha küçük, solunum cihazından ayrılana kadar maalesef yuvamıza gelemiyor😔 evlat çok başkaymış çok..hiçkimse bu acıları yaşamasın Rabbim diğerlerinin özlemini bu yavrumla gidermeyi nasip etsin.Sürekli yazıp kimseyi üzmek istemiyorum 🥺 en az 2 ay küvezde kalır diye düşünüyorum inşallah çabuk iyileşir 🤲🏻

AMİN..İNŞALLAH. ÇOK TEŞEKKUR EDERİM. ALLAH İSTEYEN HER KADINI SAĞLIKLA ANNE YAPAR İNŞALLAH.. SEVGİLER
:KK200:
:KK200:
:anneadayı:
:anneadayı:
:KK11:
:KK37:
:anne:
:anne:

:KK200: :KK200:
çok tatlısınız Allah sizi ikiz annesi yapsın. Kalbimi bırakıyorum❤️

Canım 3 haftalık oldu , ama daha küçük, solunum cihazından ayrılana kadar maalesef yuvamıza gelemiyor😔 evlat çok başkaymış çok..hiçkimse bu acıları yaşamasın Rabbim diğerlerinin özlemini bu yavrumla gidermeyi nasip etsin.Sürekli yazıp kimseyi üzmek istemiyorum 🥺 en az 2 ay küvezde kalır diye düşünüyorum inşallah çabuk iyileşir 🤲🏻
Üzüntüler paylaşıldıkça azalır, yazın Siz.. iyi günde ,kötü günde yazalım.. Aynı yolda yürüyoruz.. Birbirimize destek olmalıyızki ayakta kalalım.. Oğluş büyüyecek ve annesi babası ile evine gidecek inşallah.Sevgiler

Allah’ım sağlıkla kavuştursun bebeğinize.Upuzun sağlıklı ömrü olsun inşallah. İnanın her daim dualarımızdasınız. 🙏🙏🙏💝

Amiiiiiiinnnnn canım kardeşim🤲🤲🤲🤲

Insallah cabucak iyilesir ve evladinizla evinize dönersiniz.. allahim yardim etsin saglik sihhat versin insallah 🙏

Pandacim kızın için çok ama çok üzüldüm Allah sabırlar versin. Ben oğlunu sağlıkla kucağına alıp evinize gideceğinize eminim. Hep dualarımdasiniz 🙏🙏

Sevgili arkadaşlar, ben ne yazık ki negatif sonuç aldım 😞 merak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Desteğiniz, dualarıniz için de ayrıca çok teşekkür ederim 🙏 çok büyük umutla gitmiştim kesin olacak bu kez demiştim ama nasip değilmiş.
Canımmm lütfen kendini bırakma umutsuzluğa kapılma ne desek üzüntün hafiflemez biliyorum 😔 çok zor dönemdeyiz ama bir çıkar yol bulacağız Bende o kadar karmaşık durumdayım ki ama güçlü olmaya çalışıyorum Rabbim bizide sevindircek pes etmek yok ❤

Olsun kuzum ordan çıkacak prensimiz ve siz evinize döneceksiniz 🙏

Sevgili arkadaşlar, ben ne yazık ki negatif sonuç aldım 😞 merak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Desteğiniz, dualarıniz için de ayrıca çok teşekkür ederim 🙏 çok büyük umutla gitmiştim kesin olacak bu kez demiştim ama nasip değilmiş.
Canım Tamara , kelimeler kifayetsiz. Rabbim hepimizi ummadığımız anda sevindirsin😔

X