Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünün transferi..Merhaba Arkadaşlar ben 14.12 kiev geldim pazartesi 20.12 transferim olacak endometrem 10 çıktı bana tek transfer önerdi doktor Helena benim içinde lütfen duva edin
ALLAH hayırlı olanın , gönlümüz de yatanın olmasını nasip etsin inşallahHayırlısı olsun, hayırlıysa olsun neye göre kime göre değil mi
Kaç haftalık oldu pandam ne kadar sonra alabileceksin ben eminim kuzunu ordan alıp evine gideceksin yaramazlıklarıyla seni harap ve bitap düşürecekKızlar oğlum şuanda durumu stabil.Dualarınızda unutmadığınız için teşekkür ederim.Merak eden herkesten Allah razı olsun. İnşallah bebeğimizi kucağımıza sağlıkla alırız.
Pandaa nolursun ara sıra haber ver oğlundanKızlar oğlum şuanda durumu stabil.Dualarınızda unutmadığınız için teşekkür ederim.Merak eden herkesten Allah razı olsun. İnşallah bebeğimizi kucağımıza sağlıkla alırız.
çok tatlısınız Allah sizi ikiz annesi yapsın. Kalbimi bırakıyorumALLAH hayırlı olanın , gönlümüz de yatanın olmasını nasip etsin inşallah
Canım 3 haftalık oldu , ama daha küçük, solunum cihazından ayrılana kadar maalesef yuvamıza gelemiyor evlat çok başkaymış çok..hiçkimse bu acıları yaşamasın Rabbim diğerlerinin özlemini bu yavrumla gidermeyi nasip etsin.Sürekli yazıp kimseyi üzmek istemiyorum en az 2 ay küvezde kalır diye düşünüyorum inşallah çabuk iyileşirKaç haftalık oldu pandam ne kadar sonra alabileceksin ben eminim kuzunu ordan alıp evine gideceksin yaramazlıklarıyla seni harap ve bitap düşürecek
çok tatlısınız Allah sizi ikiz annesi yapsın. Kalbimi bırakıyorum
Üzüntüler paylaşıldıkça azalır, yazın Siz.. iyi günde ,kötü günde yazalım.. Aynı yolda yürüyoruz.. Birbirimize destek olmalıyızki ayakta kalalım.. Oğluş büyüyecek ve annesi babası ile evine gidecek inşallah.SevgilerCanım 3 haftalık oldu , ama daha küçük, solunum cihazından ayrılana kadar maalesef yuvamıza gelemiyor evlat çok başkaymış çok..hiçkimse bu acıları yaşamasın Rabbim diğerlerinin özlemini bu yavrumla gidermeyi nasip etsin.Sürekli yazıp kimseyi üzmek istemiyorum en az 2 ay küvezde kalır diye düşünüyorum inşallah çabuk iyileşir
Allah’ım sağlıkla kavuştursun bebeğinize.Upuzun sağlıklı ömrü olsun inşallah. İnanın her daim dualarımızdasınız.Canım 3 haftalık oldu , ama daha küçük, solunum cihazından ayrılana kadar maalesef yuvamıza gelemiyor evlat çok başkaymış çok..hiçkimse bu acıları yaşamasın Rabbim diğerlerinin özlemini bu yavrumla gidermeyi nasip etsin.Sürekli yazıp kimseyi üzmek istemiyorum en az 2 ay küvezde kalır diye düşünüyorum inşallah çabuk iyileşir
Amiiiiiiinnnnn canım kardeşimCanım 3 haftalık oldu , ama daha küçük, solunum cihazından ayrılana kadar maalesef yuvamıza gelemiyor evlat çok başkaymış çok..hiçkimse bu acıları yaşamasın Rabbim diğerlerinin özlemini bu yavrumla gidermeyi nasip etsin.Sürekli yazıp kimseyi üzmek istemiyorum en az 2 ay küvezde kalır diye düşünüyorum inşallah çabuk iyileşir
Insallah cabucak iyilesir ve evladinizla evinize dönersiniz.. allahim yardim etsin saglik sihhat versin insallahCanım 3 haftalık oldu , ama daha küçük, solunum cihazından ayrılana kadar maalesef yuvamıza gelemiyor evlat çok başkaymış çok..hiçkimse bu acıları yaşamasın Rabbim diğerlerinin özlemini bu yavrumla gidermeyi nasip etsin.Sürekli yazıp kimseyi üzmek istemiyorum en az 2 ay küvezde kalır diye düşünüyorum inşallah çabuk iyileşir
Pandacim kızın için çok ama çok üzüldüm Allah sabırlar versin. Ben oğlunu sağlıkla kucağına alıp evinize gideceğinize eminim. Hep dualarımdasinizKızlar oğlum şuanda durumu stabil.Dualarınızda unutmadığınız için teşekkür ederim.Merak eden herkesten Allah razı olsun. İnşallah bebeğimizi kucağımıza sağlıkla alırız.
Canımmm lütfen kendini bırakma umutsuzluğa kapılma ne desek üzüntün hafiflemez biliyorum çok zor dönemdeyiz ama bir çıkar yol bulacağız Bende o kadar karmaşık durumdayım ki ama güçlü olmaya çalışıyorum Rabbim bizide sevindircek pes etmek yok ❤Sevgili arkadaşlar, ben ne yazık ki negatif sonuç aldım merak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Desteğiniz, dualarıniz için de ayrıca çok teşekkür ederim çok büyük umutla gitmiştim kesin olacak bu kez demiştim ama nasip değilmiş.
Olsun kuzum ordan çıkacak prensimiz ve siz evinize döneceksinizCanım 3 haftalık oldu , ama daha küçük, solunum cihazından ayrılana kadar maalesef yuvamıza gelemiyor evlat çok başkaymış çok..hiçkimse bu acıları yaşamasın Rabbim diğerlerinin özlemini bu yavrumla gidermeyi nasip etsin.Sürekli yazıp kimseyi üzmek istemiyorum en az 2 ay küvezde kalır diye düşünüyorum inşallah çabuk iyileşir
Canım Tamara , kelimeler kifayetsiz. Rabbim hepimizi ummadığımız anda sevindirsinSevgili arkadaşlar, ben ne yazık ki negatif sonuç aldım merak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Desteğiniz, dualarıniz için de ayrıca çok teşekkür ederim çok büyük umutla gitmiştim kesin olacak bu kez demiştim ama nasip değilmiş.