Amiiiiinnnnnn@Tamara çok şükür daha iyiyim 2022 bize şans getirsin buradaki butün herkes bebegini kucagina alsin kimsenin kucagi bos kalmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiiinnnnnn@Tamara çok şükür daha iyiyim 2022 bize şans getirsin buradaki butün herkes bebegini kucagina alsin kimsenin kucagi bos kalmasin
Canim benim yaa dualarim onunla rabbim korusun onu ve bebekleriniKızlar Zirkayla yazıştım
Bebeğin birinin suyu baya azalmış ve kese vicuduna yapışmış
Yatıyor ve bol su içiyor
Doktor reduksiyona bağlıyor
Kızlar lütfen çoğul gebeliği yaşayan nakadar erken yapılırsa bir okadar risk azalıyor
Zirka kieve gitmedi,Elena 7 haftayı geçmeden gelsin reduksiyon yapalım
İstambuldakı doktoru 11 haftasına kadar büyütü bebeleri
Mantıkla düşünsek,biri var mercimeği durdurmak biri de var nektarini
Lütfen bu bir tecrübedir nakadar acı olsada
Secey arkadaşımızda dördüz gebeydi
Kieve gitti üçünü durdurdu ve çok şükür oğlunu kucağına aldı
Lütfen reduksiyonu erken yaptırın
Hiç kimse acı yaşamasın
Zirkamada mucize olsun bebeklerini taşıya bilsin inşallah
Amiinn canim cok üzüldüm duyduğumda rabbim evlatlarini bagislasin dedigin cok dogru kimseye yasatmasin bu durumuKızlar Zirkayla yazıştım
Yatıyor ve bol su içiyor
Kızlar lütfen çoğul gebeliği yaşayan nakadar erken yapılırsa bir okadar risk azalıyor
Hiç kimse acı yaşamasın
Amiiiiiin insallahhhhh❤❤❤❤❤❤❤ yeni yil yepyeni umutlar yepyenibebeklerYeni nickin ve yeni yıl sana bol şans getirsin ara sıra umutsuzluğa kapılsakta içimizde ki evlat hasretiyle tekrar umutlaniyoruz. Belki defalarca yıkılıp tekrar ayağa kalkıyoruz. Bizim çok güçlü olmamız lazım Yolumuz uzun zor yıpratıcı ama kalbimiz evlat özlemiyle attıkça herşeye dayanmak zorundayız. Bir gün o minik ellerin o mis kokulu yavruya kavuşma ümidimizi kaybetmicez. Her geçen gün hayallerimize sımsıkı sarılıp güzel günlerin gelmesini beklicez Bende umut ediyorum yeni yıl bizlere güzellikler getirecek
Allahim bebeklerini ona bağışlasınKızlar Zirkayla yazıştım
Yatıyor ve bol su içiyor
Hiç kimse acı yaşamasın
Allahhh yardimcisi olsunnn cok üzüldümmm Rabbim şifasını versin inşallahKızlarrrrrrr
Dua edin Zirkama
Dün suyu açılmış
Bebeklerin birinin suyu azalmış
İkisinide kayb etme riski var
Hastanede
Lütfen dua edin
Rabb'im korusun esirgesin inşallahKızlarrrrrrr
Dua edin Zirkama
Dün suyu açılmış
Hastanede
Lütfen dua edin
Sabırlar diliyorum Rabb'im diğerlerini sağlıkla evine götürmeyi nasip etsin inşallahCanım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim için dua bekliyorum.
Bu hafta cok üzüldüm pandaacima birde zirkaya canim cok sıkıldı rabbim hepinizin bebeklerini sizi korusun derdi veren rabbim dermanida verir inşallah hepinize hergun dua ediyorumAllahhh yardimcisi olsunnn cok üzüldümmm Rabbim şifasını versin inşallah
Aminnnn Rabbim hiçbir anneyi gözü yaşlı bırakmasınBu hafta cok üzüldüm pandaacima birde zirkaya canim cok sıkıldı rabbim hepinizin bebeklerini sizi korusun derdi veren rabbim dermanida verir inşallah hepinize hergun dua ediyorum
Zirka’dan haber alırsan bize de yazar mısın Zaza. Onun da durumunu çok merak ediyorum inşallah her şey yolundadır.Pandaaa canım kardeşim nolursun sessiz kalma
Biz teyzeleri o iki miniklerine dua ediyoruz
Bizede onlardan haber yaz
Zirkamla az önce yazıştımZirka’dan haber alırsan bize de yazar mısın Zaza. Onun da durumunu çok merak ediyorum inşallah her şey yolundadır.
Allah herkesin yavrusuna sağlık sıhhat güç versin hayata sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
Ay Allahım iki yavrusunu da bağışlasın çok zor ve stresli bir süreçZirkamla az önce yazıştım
Geceni kasılmalar ve kanama devam
Sabah proluton vurmuşlar ve enfeksiyon var azitro başlamışlar
Yine suyu gelmiş
Serviks plasentayla tıkanmış,o suyu boşalmış bebe yolu tukıyor
Ondan umudum yok zaten
Rabbim ikincini korusun
Ama ikisininde kalbi atıyor
Bizden de cok selam,Kızlar Zirkam hepinize teşekkür ediyor
Hepinize selamı var
Abla Rabbim sağlık versin,zamanı gelince yavrularını kucağına sağlıkla almak nasip olsun,dualarım da olacakKızlarrrrrrr
Dua edin Zirkama
Dün suyu açılmış
Hastanede
Lütfen dua edin
Cok sukur kalbi atiyor ikisininZirkamla az önce yazıştım
Geceni kasılmalar ve kanama devam
Sabah proluton vurmuşlar ve enfeksiyon var azitro başlamışlar
Yine suyu gelmiş
Serviks plasentayla tıkanmış,o suyu boşalmış bebe yolu tukıyor
Ondan umudum yok zaten
Rabbim ikincini korusun
Ama ikisininde kalbi atıyor
AmiiiiinnnnnBizden de cok selam,
Dualarimiz ve kalbimiz onunla ve Panda yla.
Güzel haberlerle inşallah