Çok geçmiş olsun canım önce senin sağlığın sonrada tüm bebişlerin sağlığı en önemli şey , Allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin , sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar inşallah dualarım sizinle

Allah razı olsun canım inşallah

Kimyasal gebelik bazen tüpler enfekte ise de oluyor.Benim 2. Denemede yaşadığım kimyasal gebeliğim öncesi doktor tüpler hidrosalpenks sıvısı ile enfekte , almamız gerekir demişti.Erken dönemde kimyasal gebelik oluyor Ya da embriyoyu öldürüyormuş.Ben dinlememiştim sonra kimyasal gebelik oldu.Gerçi 3.,4. Ve 5. Denemelerimde tüpler alınmıştı ama yine olmadı

B bir hayalim var ne guzel dedin ben anliyan anlar acik secik yazmamistim ama aynen de oyle kimyasal gebelik oldu.Kimyasal gebelik embiryo kaynakli oluyo zaten sperm de yumurta da onlardan yani .Ikinci paketimde de ozensiz davranirlarsa son sansimi da almis olacaklar.Yasayip gorecem.Cok moralim bozuldu.

Canim senin dedigin durumlari bende biliyorum AMA benim rahimde de tuplerim de de sorun yok o yuzden uzerine basarak EMBIRYO kaynakli

Canim benim cok üzüldüm bu duruma mutlaka bir aciklama yaparlar diye düşünüyorum. öbür transferinde rabbim yüzünü güldürsün insallah bir daha sorun yasamazsin

güzelim dualarım seninle
yaşadıgın cok zor gercekten,ama en iyisini doktorun karar verecektir.dedigin gibi diger bebeklerin ve kendi sağlıgın icin gerekliyse nasip demekten baska insanin dalı kalmiyor malesef..
Allahtan ümit kesilmez ama..sana Allahtan sağlık ve bebeklerine güc diliyorum

Canim benim cok üzüldüm bu duruma mutlaka bir aciklama yaparlar diye düşünüyorum. öbür transferinde rabbim yüzünü güldürsün insallah bir daha sorun yasamazsin
Aminnn canim insaallah
Ne istedilerse yerine getirdim rahim filmi histeroskopi herseyi uzerime dusen halledipte gittim kendileri transfer asamasina rahimde sorun yok rahim kalinliginda sorun yok deyip 3 adet 4aa embiryo transfer ettiklerini soylediler ve kimyasal gebelik oldu ben anliyacagimi anladim da umarim birincide yaptiklari hatayi ikinci de yinelemezler kolay degil maddi manevi

canım cok geçmis olsun,devam eden haftalarda olmasindan cok daha iyi bir durum üzülerek söylemeliyim ki
ikili paket alman da cok isabetli olmuş.eminim ki iyi arastirildiginda sebebi buluncaktır.tavsiyem histeroskopi yaptirman her ihtimale karşı.
ikinci donorler eminimki cok daha özenli secilecektir zaten merkez tarafindan

Hiç üzülme kuzum nolursun
Allahtan ikili paket almışın ve yeni donörlerle yola çıkıcaksın
Ben eminim bu defa olucak Allahın izniyle
Lütfen üzme kendini
Şansın baki

Moralini yüksek tut
Aynısını bluemoonda yaşadı ve ikinci denemesinden şuan maşallah her şey iyi gidiyor

Canim senin dedigin durumlari bende biliyorum AMA benim rahimde de tuplerim de de sorun yok o yuzden uzerine basarak EMBIRYO kaynakli
Bazen yumurta ve sperm enerjisi tutmuyor ve genetik mozaik oluşuyor
Lütfen içini karartma ve güzel tedavine odaklan
Dualarım seninle

Canim benim rabbim sabir versin . Gecmis olsun .Insallah ikinci tedavinde yavruna kavusursun

Canim benim yazmistim belki okumadin kacirdin histeroskopi mi yaptirdim yeni rahim filmimi de cektirdim de gittim rahimde tuplerde sorunumda yoktu kalinlasmam herseyim normall benim ki maslesef sperm ve yumurta merkezden olmasina ragmen embiryo basarisizligiumarim merkez bu sefer ozenli davranir.Ikili paket olmasa idi sartlarimi zorlayip alamamis olsaydim bu hayalim bitmis olacakti.Umarim bundan sonra özenli davranirlar daha da dikkatli olurlar ne diyim

Hangi merkez kiew mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…