- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
Çok geçmiş olsun canım önce senin sağlığın sonrada tüm bebişlerin sağlığı en önemli şey , Allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin , sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar inşallahCanım zaza bu suyun yüksekliği çok arttığı için doktorum 28’e kadar dayanamam diye mecbur kalıyorkeşke 28’e gelebilsem doktorum zaten bunu istiyor ama bebiş izin vermiyor diğer sağlıklı bebeklerimi de kısıtlamaya başladı
Allah razı olsun canım inşallahÇok geçmiş olsun canım önce senin sağlığın sonrada tüm bebişlerin sağlığı en önemli şey , Allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin , sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar inşallahdualarım sizinle
Kimyasal gebelik bazen tüpler enfekte ise de oluyor.Benim 2. Denemede yaşadığım kimyasal gebeliğim öncesi doktor tüpler hidrosalpenks sıvısı ile enfekte , almamız gerekir demişti.Erken dönemde kimyasal gebelik oluyor Ya da embriyoyu öldürüyormuş.Ben dinlememiştim sonra kimyasal gebelik oldu.Gerçi 3.,4. Ve 5. Denemelerimde tüpler alınmıştı ama yine olmadıCanım ya çok üzüldüm embriyo donasyonun da kimyasal gebelik nasıl oluyor anlayamadım kimyasal gebelik ya sperm ya da yumurtada sıkıntı olmasından kaynaklanıyor benim bildiğim çok üzücü olmuş allahtan ikili paket almıştın inş ikinci denemen de böyle kötü şanssız bir durumla karşılaşmazsın klinik de elinden geleni yapar da senin anne olmanı sağlarlar inş dualarım seninle yaşadığın zorlu sınavların sonuncusu bu olur herşeyi unutursun
B bir hayalim var ne guzel dedin ben anliyan anlar acik secik yazmamistim ama aynen de oyle kimyasal gebelik oldu.Kimyasal gebelik embiryo kaynakli oluyo zaten sperm de yumurta da onlardan yani .Ikinci paketimde de ozensiz davranirlarsa son sansimi da almis olacaklar.Yasayip gorecem.Cok moralim bozuldu.Canım ya çok üzüldüm embriyo donasyonun da kimyasal gebelik nasıl oluyor anlayamadım kimyasal gebelik ya sperm ya da yumurtada sıkıntı olmasından kaynaklanıyor benim bildiğim çok üzücü olmuş allahtan ikili paket almıştın inş ikinci denemen de böyle kötü şanssız bir durumla karşılaşmazsın klinik de elinden geleni yapar da senin anne olmanı sağlarlar inş dualarım seninle yaşadığın zorlu sınavların sonuncusu bu olur herşeyi unutursun
Maalesef hic bir aciklama yokÇok üzüldüm , çok geçmiş olsun , bir açıklamaları vardır umarım
Canim senin dedigin durumlari bende biliyorum AMA benim rahimde de tuplerim de de sorun yok o yuzden uzerine basarak EMBIRYO kaynakliKimyasal gebelik bazen tüpler enfekte ise de oluyor.Benim 2. Denemede yaşadığım kimyasal gebeliğim öncesi doktor tüpler hidrosalpenks sıvısı ile enfekte , almamız gerekir demişti.Erken dönemde kimyasal gebelik oluyor Ya da embriyoyu öldürüyormuş.Ben dinlememiştim sonra kimyasal gebelik oldu.Gerçi 3.,4. Ve 5. Denemelerimde tüpler alınmıştı ama yine olmadı
Aynen rahimde ve tüplerde sorun yoksa Embriyo kaynaklı oluyor.Canim senin dedigin durumlari bende biliyorum AMA benim rahimde de tuplerim de de sorun yok o yuzden uzerine basarak EMBIRYO kaynakli
Canim benim cok üzüldüm bu duruma mutlaka bir aciklama yaparlar diye düşünüyorum. öbür transferinde rabbim yüzünü güldürsün insallah bir daha sorun yasamazsinArkadaslar gunaydin kac gundur cok uzgunumBiotex kliniginde Ekim ayı embiryo transferi olup kimyasal gebelik yasayan benim.
Nasıl boyle bir durum yasanir cevabı tabiiki malum eger embiryo donasyonu olup benim gibi rahimde bir kisinin sorunu yoksa ve bu merkez tarafindan da evet rahimde sorununuz yok deniyorsa maalesef 3 adet koyduklari embiryomda sorunlu imis ki vucut dogal seleksiyonla reduksiyon yapti.Boyle bir durum maalesef beni buldu.
güzelim dualarım seninleCanım zaza bu suyun yüksekliği çok arttığı için doktorum 28’e kadar dayanamam diye mecbur kalıyorkeşke 28’e gelebilsem doktorum zaten bunu istiyor ama bebiş izin vermiyor diğer sağlıklı bebeklerimi de kısıtlamaya başladı
Aminnn canim insaallahCanim benim cok üzüldüm bu duruma mutlaka bir aciklama yaparlar diye düşünüyorum. öbür transferinde rabbim yüzünü güldürsün insallah bir daha sorun yasamazsin
canım cok geçmis olsun,devam eden haftalarda olmasindan cok daha iyi bir durum üzülerek söylemeliyim kiArkadaslar gunaydin kac gundur cok uzgunumBiotex kliniginde Ekim ayı embiryo transferi olup kimyasal gebelik yasayan benim.
Nasıl boyle bir durum yasanir cevabı tabiiki malum eger embiryo donasyonu olup benim gibi rahimde bir kisinin sorunu yoksa ve bu merkez tarafindan da evet rahimde sorununuz yok deniyorsa maalesef 3 adet koyduklari embiryomda sorunlu imis ki vucut dogal seleksiyonla reduksiyon yapti.Boyle bir durum maalesef beni buldu.
Hiç üzülme kuzum nolursunArkadaslar gunaydin kac gundur cok uzgunumBiotex kliniginde Ekim ayı embiryo transferi olup kimyasal gebelik yasayan benim.
Moralini yüksek tutB bir hayalim var ne guzel dedin ben anliyan anlar acik secik yazmamistim ama aynen de oyle kimyasal gebelik oldu.Kimyasal gebelik embiryo kaynakli oluyo zaten sperm de yumurta da onlardan yani .Ikinci paketimde de ozensiz davranirlarsa son sansimi da almis olacaklar.Yasayip gorecem.Cok moralim bozuldu.
Bazen yumurta ve sperm enerjisi tutmuyor ve genetik mozaik oluşuyorCanim senin dedigin durumlari bende biliyorum AMA benim rahimde de tuplerim de de sorun yok o yuzden uzerine basarak EMBIRYO kaynakli
Canim benim rabbim sabir versin . Gecmis olsun .Insallah ikinci tedavinde yavruna kavusursunArkadaslar gunaydin kac gundur cok uzgunumBiotex kliniginde Ekim ayı embiryo transferi olup kimyasal gebelik yasayan benim.
Aminnnnn canım benim gönlü güzelim insaallahBazen yumurta ve sperm enerjisi tutmuyor ve genetik mozaik oluşuyor
Lütfen içini karartma ve güzel tedavine odaklan
Dualarım seninle
Amin canim benim insaallahCanim benim rabbim sabir versin . Gecmis olsun .Insallah ikinci tedavinde yavruna kavusursun
Canim benim yazmistim belki okumadin kacirdin histeroskopi mi yaptirdim yeni rahim filmimi de cektirdim de gittim rahimde tuplerde sorunumda yoktu kalinlasmam herseyim normall benim ki maslesef sperm ve yumurta merkezden olmasina ragmen embiryo basarisizligicanım cok geçmis olsun,devam eden haftalarda olmasindan cok daha iyi bir durum üzülerek söylemeliyim ki
ikili paket alman da cok isabetli olmuş.eminim ki iyi arastirildiginda sebebi buluncaktır.tavsiyem histeroskopi yaptirman her ihtimale karşı.
ikinci donorler eminimki cok daha özenli secilecektir zaten merkez tarafindan
Hangi merkez kiew miCanim benim yazmistim belki okumadin kacirdin histeroskopi mi yaptirdim yeni rahim filmimi de cektirdim de gittim rahimde tuplerde sorunumda yoktu kalinlasmam herseyim normall benim ki maslesef sperm ve yumurta merkezden olmasina ragmen embiryo basarisizligiumarim merkez bu sefer ozenli davranir.Ikili paket olmasa idi sartlarimi zorlayip alamamis olsaydim bu hayalim bitmis olacakti.Umarim bundan sonra özenli davranirlar daha da dikkatli olurlar ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?