Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menopoz yakın değilse bir kez daha kendi yumurtalarınızla deneyebilirsiniz bence. Yanlis yönlendirmek istemem içinizden nasıl geciyirsa nasıl rahat edecekseniz öyle yapın tabii de henüz gençsiniz bayaği36 yim canım aralık da 37 olcam .
Inşallah ne yapılırsa yapılsın sonuç böyle olacaktır bunu 2. Bebek icin söylüyorum özellikle.
Öbur türlüsü kafayı yedirtir
Ben menopozda değilim perimenopozda da değilim ve sıcak basmalarım var geceleri, uykudan uyandıracak kadar. Nedenini bilmedikleri gibi umursamiyorlar da. Benim umursamamı da garipsoyorlar bayağı. 34 yasina yeni girdim, 1 yıldır var bu durum. Bütün hayatımı böyle yaşayacağım muhtemelen.Kendimiz test talep etsek de trip görüyoruz bu sefer .özel muayenehaneleriydi hep gittiğim yerler .yine aynı yine aynı
Bilmiyorum rezerv düşük olduğuna göre yakındır sanırım.Menopoz yakın değilse bir kez daha kendi yumurtalarınızla deneyebilirsiniz bence. Yanlis yönlendirmek istemem içinizden nasıl geciyirsa nasıl rahat edecekseniz öyle yapın tabii de henüz gençsiniz bayaği
Narin primrose oil kullan 3-5 ayBen menopozda değilim perimenopozda da değilim ve sıcak basmalarım var geceleri, uykudan uyandıracak kadar. Nedenini bilmedikleri gibi umursamiyorlar da. Benim umursamamı da garipsoyorlar bayağı. 34 yasina yeni girdim, 1 yıldır var bu durum. Bütün hayatımı böyle yaşayacağım muhtemelen.
Allah sana sabır versin arkadaşım en önemlisi yeniden başlama gücü versinÇok büyük acılar yaşamışsın Bütün bunları unutturacak sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu dünya güzeli bir evlat versin❤Sağol canım.benim.
Ilk gebeligim de kürtaj olmuştu.bu 2. Siydi.
Eğer tutunursa 3. Gebeligim olacak.hepsi de tup bebek tedavisi ile.
Aynen öyle malesef.doktorlara inancım sıfır malesef.
Inşallah kalan embriyom tutunur saglikli gebelik saglikli bebek olur ne diyeyim.bunu çok isterim.
Düşünsene o son kontrolde plesentada kan pıhtıları görüldü ki bu ctecokhlikeliymis.yani her an bana da pıhtı atabilirdi adam acele acele bununla ilgili testler yaptırdı bana o gün. Ama sonucu degerlendirmedi bile birkaç gün sonra asıl doktorum olayı bitirmisti zaten .
Çok yıprandım o hamilelikte coK üzüldüm.babami kaybedeli 3 yıl oldu ve ben hamileligimde bu son olayları yaşarken son haftalarimda babam sürekli rüyama girip bana valiz hazırlıyordu. Ki çok nadir girer rüyama. Malûm oldu diyorum .
Neyse kızlar hicbirinizi etkilemesin yazdıklarım.ben uç bir örneğim.
Canım geçmiş olsun.Yaşadıkların ağır.Ben de hamile olamayacakmışım gibi geliyor.Sanki bedenim buna müsait değilmiş gibi .Benim yumurta rezervim var ama galiba kalitesiz tüm yumurtalar.Belki 40 yaşında olmakla alakalı.Eşiminde morfolojisi bozuk sayı az ama doktorlar tüp bebek için onunkilerin yeterli olduğunu söylüyor.Son 5 yılda 5 kere denedik.İlkinde hiç embriyo oluşmadı,ikincisi kimyasaldı, üç ve dört negatifti.Sın denemem tuttu ama 7.haftada kalp atışını göremedikZaza ayrıca sana cok teşekkür ederim.cunku yumurta rezervim azdı eğer bu son embriyo olmazsa ne yaparım dediğim noktada Kiev i öğrenmeme sebep oldun.bana çok büyük umut ve moral oldu bu.simdi bu umutla ayakta duruyorum, artık bu sayede yumurta çıkmazsa napicam diye düşünmüyorum ilk defa.
O yüzden Allah yolunu açık etsin her zaman.
Aaa bilmiyordum zaza. Hemen arastiriyorumNarin primrose oil kullan 3-5 ay
İyi gelicek
Ben donasyon henüz yaptırmadım canım. Eğer kalan embriyom tutmazsa yaptıracam direkt embriyo transferi .Canım geçmiş olsun.Yaşadıkların ağır.Ben de hamile olamayacakmışım gibi geliyor.Sanki bedenim buna müsait değilmiş gibi .Benim yumurta rezervim var ama galiba kalitesiz tüm yumurtalar.Belki 40 yaşında olmakla alakalı.Eşiminde morfolojisi bozuk sayı az ama doktorlar tüp bebek için onunkilerin yeterli olduğunu söylüyor.Son 5 yılda 5 kere denedik.İlkinde hiç embriyo oluşmadı,ikincisi kimyasaldı, üç ve dört negatifti.Sın denemem tuttu ama 7.haftada kalp atışını göremedik
.Kürtaj olacağım haftaya. Yorulduğumu hissediyorum.Denk geldi sayfanız bakıyordum.Rezerv olsa da bence benden kaliteli yumurta çıkmayacak Nasıl kolay mı donasyon ile hamile kalmak?Direkt embriyo mu transfer ediliyor?Maliyeti ne kadar?
Çok çok geçmiş olsunCanım geçmiş olsun.Yaşadıkların ağır.Ben de hamile olamayacakmışım gibi geliyor.Sanki bedenim buna müsait değilmiş gibi .Benim yumurta rezervim var ama galiba kalitesiz tüm yumurtalar.Belki 40 yaşında olmakla alakalı.Eşiminde morfolojisi bozuk sayı az ama doktorlar tüp bebek için onunkilerin yeterli olduğunu söylüyor.Son 5 yılda 5 kere denedik.İlkinde hiç embriyo oluşmadı,ikincisi kimyasaldı, üç ve dört negatifti.Sın denemem tuttu ama 7.haftada kalp atışını göremedik
.Kürtaj olacağım haftaya. Yorulduğumu hissediyorum.Denk geldi sayfanız bakıyordum.Rezerv olsa da bence benden kaliteli yumurta çıkmayacak Nasıl kolay mı donasyon ile hamile kalmak?Direkt embriyo mu transfer ediliyor?Maliyeti ne kadar?
Solgardan al alırsanAaa bilmiyordum zaza. Hemen arastiriyorum
Gabriel eşinin spermi iyi ise donörden yumurta al spermi kendi eşinin kullanBen donasyon henüz yaptırmadım canım. Eğer kalan embriyom tutmazsa yaptıracam direkt embriyo transferi .
Ama burada çok arkadaş yaptırdı ve pozitif sonuç fazla.
Maşallah hepsi kucağında , evinde , beşiğinde
görsün sağlıkla insallah
Tesekkur ederim zazacım. Valla herkese her soruna hızır gibi yetisiyorsun. Alacağım çünkü bi uyaniyorum saatlerce geçmiyor, neredeyse 1 saat bütün vucudum yanıyorSolgardan al alırsan
Ve dozunu yüksek olanı al
İletişim numaraları ve hangi merkezlerden kiminle iletişime geçileceği yazıyor mu geçmiş sayfalarda?Tekrar teşekkürlerÇok çok geçmiş olsun
Üzme kendini
Bu sayfada çok bilgi edinirsin
İstersin sabırla 4 bin sayfadan oku
Sana tavsiyem direk hazır embriyo
Yada miks yap(yarı senin yumurtan ve donör spermi,yarıda donör ve sper eşinden)
Her şey açık açık yaıyorİletişim numaraları ve hangi merkezlerden kiminle iletişime geçileceği yazıyor mu geçmiş sayfalarda?Tekrar teşekkürler
Yok canım onun da iyi değil sigara var kilo var.bu işlere ilk sperm sorunu yüzünden girmiştik zaten .Gabriel eşinin spermi iyi ise donörden yumurta al spermi kendi eşinin kullan
Ozaman hiç riske atma ve hazır embriyo yapYok canım onun da iyi değil sigara var kilo var.bu işlere ilk sperm sorunu yüzünden girmiştik zaten .
Bizim kaldigimiz otelin kumarhanesi vardi kapida korumalar filan nasil sıkı korunuyor sanirsin hukumeti koruyorlar resepsiyonist bana demisti buraya sirf kumar oynamak icin gunu birlik ucaga atlayip gelenler var agzim acik kaldi tovbe estefurullah buda bir oyun iste hatta biri ingiltereden gelmis bir gecede servetini sifirlamis. Bunu duyunca cok sasirmistim. demekki bunlarin mudavimleri var. Kibris o yuzden pahali. Orda en cok hosuma giden otobusleri bizdeki gibi akbil filan yok bildigin eskiden kullandigimiz biletler var cok hosuma gitti. Biz ordan rum kesimine gectik günübirlik ben daha oncede gitmiştim rum kesimine kibrista oldugum kadar hoslanmamistim ordan.kibrista insanlar cok saygili. yolda arabalar insan gorunce hemen yol veriyorlar . Rum kesiminde adam yolda durmayi birak bagirip cagiriyorlar. Turkiyedede ayni yol vermek yerine carpacaklar.180 yapmislar havaalanini aslinda, donuste 150 odememin sebebi neredeyse ucagi kacirttiriyorlardi bana ondan. Sehir ici de günes otel zaten asiri merkezi oldugundan her yer cok yakin oldugundan. 50 liralik da kumar oynadım . Daha da oynardım ama cok sıkıcı geldi, hiç cazibeli bulmadım oynamayı. Insanlar nasıl servet harcıyorlar aklım alamadı valla. Gerci ben oyun falan hic zevk almam ondan heralde
Hikayenizi gözyaşları içinde okudum. Allah size acınızı unutduracak bir evlat nasib etsinYok canım onun da iyi değil sigara var kilo var.bu işlere ilk sperm sorunu yüzünden girmiştik zaten .