- 25 Nisan 2021
- 154
- 747
- 18
- 47
Sagolun duanız icin.hepiniz çok duygulanırdınız beni...Hikayenizi gözyaşları içinde okudum. Allah size acınızı unutduracak bir evlat nasib etsin
Valla böyle bir şey varsa ben yandım demektir. 30mm çapında kistlerim varKızlar malesef Kiev beni tedaviye almadıdün meme ultrason yaptırdım ve en boyüyü 1.2 sm olan 2 tane sağda ve 1 tane solda fibroadenom çıktı sonucu Andreye gönderdim. Meme doktorunun yazılı izni olursa tedaviye alabiliriz. Yoksa sorumluluğu üzerlerine alamazlarmış. Meme doktorum da net bir şey söylemedi. Hormon ilacları kullanırsam böyüyebilirler dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Böyle bir şey yaşayan oldumu?
Kistler içi sıvı dolu. Onlar sorun deyil deye biliyorum. Bende her iki memede küçük kistler de saptandı. Ama doktor onların üzerinde hiç durmadı. Asl sıkıntı yaratan sert dokulu kitleler. Yine de Andreye sorun sizValla böyle bir şey varsa ben yandım demektir. 30mm çapında kistlerim var
Biraz soruyu anlamadımKieve girişte havalimaninda neler yaptınız kızlar?
Fibroadenom aslında iyi huyluKızlar malesef Kiev beni tedaviye almadıdün meme ultrason yaptırdım ve en boyüyü 1.2 sm olan 2 tane sağda ve 1 tane solda fibroadenom çıktı sonucu Andreye gönderdim. Meme doktorunun yazılı izni olursa tedaviye alabiliriz. Yoksa sorumluluğu üzerlerine alamazlarmış. Meme doktorum da net bir şey söylemedi. Hormon ilacları kullanırsam böyüyebilirler dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Böyle bir şey yaşayan oldumu?
Karyotip her halde anladığım kadarıylaKızlar Kieve gidenler özellikle size orda genetik test yapıldı mı yoksa Tr den mi yapıp gittiniz acaba??
Bende de var aynısı korkma biyopsi yapıldı bisey çıkmadı memenin iyi huylu kitlesiKızlar malesef Kiev beni tedaviye almadıdün meme ultrason yaptırdım ve en boyüyü 1.2 sm olan 2 tane sağda ve 1 tane solda fibroadenom çıktı sonucu Andreye gönderdim. Meme doktorunun yazılı izni olursa tedaviye alabiliriz. Yoksa sorumluluğu üzerlerine alamazlarmış. Meme doktorum da net bir şey söylemedi. Hormon ilacları kullanırsam böyüyebilirler dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Böyle bir şey yaşayan oldumu?
Esracım kıbrısta sağlığa önem veren kim kuzumAllahtan benden istemediler benim göğsümde neler neler var
Bizim pasaport yoktur.Kimlik ile girişte sorguya alıyorlarmış işte nekadar paranız var niye geldiniz falan diyorlarmış . Ondan sordumBiraz soruyu anlamadım
Geçtik aşı kartımız elimizde
Pasaportla girdikBizim pasaport yoktur.Kimlik ile girişte sorguya alıyorlarmış işte nekadar paranız var niye geldiniz falan diyorlarmış . Ondan sordumsiz nasıl Ukrayna'ya giriş yaptınız ?
Bilmiyorum vala ablacım ins öyle bisey olmaz allah korusunEsracım kıbrısta sağlığa önem veren kim kuzum
Meme ultrasyonu kiev biotexcom istiyor
Bizim sağlığımıza önem verdikleri için
5 sene kıbrısta denedim hiç bir merkez mamografi istemedi
Kiev eski deneme sayımı duyunca hem ultrason hem mamografi istedi
Tonlarla estrofem,progesteron Allah korusun gizlide yatan hücreyi coşturur
Evet Zazacım iyi huylu çok şükür. Ama estrogen etkisinden büyüyebilir ve Allah korusun çok az bir tehamül kötühuyluya gecebilirmiş. Şimdilik ameliyata gerek yox sadece 6 ayda bir kontrol önerdi. Malesef ilac tedavisi sonuc vermiyormuş. Yaş 44 oldu. Zaman kaybetmek istemiyorum. Yeniden Kıbrısımı düşünsemFibroadenom aslında iyi huylu
Ama tabii doltorun daha iyi bilir
Doktorun acaba tedavi ve ya ameliyat mı yapsa
Amin canım Allah korusunBilmiyorum vala ablacım ins öyle bisey olmaz allah korusun
Tedavi gördünüz mü Kıbrısta?Toplamda iki kere kıbrısa gidip geldim, kendimi şimdiden aşırı yorgun ve yıpranmış hissediyorum. Valla buradaki kadınların azmine çabasına yeniden yeniden hayran oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?