Benim 6.5 civarıydı transfer olduğumda moralinizi yüksek tutun esra hanım inşallah herşey istediğiniz gibi ilerler

Çoğu kişide oluyor zaten kanama alanı hiç bozmayın moralinizi.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah biri kız biri erkektir

Çoğu kişide oluyor zaten kanama alanı hiç bozmayın moralinizi.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah biri kız biri erkektir
İnşallah canım sağlıkla kucağıma alayımda cinsiyet hiç önemli değil tabii ama insanın gönlünden bi kız bi erkek geçiyor tabii
Allah herkesin kucağını doldursun insalah

Morali bozmayin, bebeler Allahin izniyle saglikla dogacaklar..
Bu tur durumlarda bol yatar pozisyon mu gerekir?
En onemlisi sizinleler ve sizinle kalacaklar. İnanin onlara

Morali bozmayin, bebeler Allahin izniyle saglikla dogacaklar..
Bu tur durumlarda bol yatar pozisyon mu gerekir?
En onemlisi sizinleler ve sizinle kalacaklar. İnanin onlara
Doktorum sürekli uzan demedi ama dinlen bolca dedi bende işten falan ayrılmıştım zaten bolca dinleniyorum progestana devam ediyorum normalde kesecektik devam edelim 12. Haftaya kadar dediler , amin insallah

Doktorum sürekli uzan demedi ama dinlen bolca dedi bende işten falan ayrılmıştım zaten bolca dinleniyorum progestana devam ediyorum normalde kesecektik devam edelim 12. Haftaya kadar dediler , amin insallah
Evde oldugunuz doneme denk gelmis hem is stresi de olmadan evlatlar icerdeyken bol bol dinlenin:))
Dunyaya firlatildiklarinda bol bol kosarsiniz peslerinden

Kucak dolusu yürek dolusu aminnnnnnnnnnSenin bu mesajını okurken içimden otomatik O LA CAKK dedimm Ben inanıyorumm valla Çifte bayram olacakk
İnşallah duruballımmm inşallah Ağzından bal damlıyor Allah'ım hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın

Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütsün kucağınıza almayı nasip etsin , hep güzel haberler alalım artık inşallah

Deryacım Rabbim bebeklerini korusun
Yat dinlen kuzum

Derya progesteronu azalt ama kesme
İkiz taşıyan arkadaşlar doğuma kadar kullandı
Sen onu iyice araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…