Benim 6.5 civarıydı transfer olduğumda moralinizi yüksek tutun esra hanım inşallah herşey istediğiniz gibi ilerlerBu arada az önce hemşire aradı transfer günü için geçen rahim kalınlığı 8.2 miş şimdi 7,4 olmuş bi tane alttan estrofem koyun faydasını görürsün dedi dedim çok mu kötü hayır kötü olsa Murat bey transfer etmezdi dedi
Çoğu kişide oluyor zaten kanama alanı hiç bozmayın moralinizi.Kızllaar eylül ekim çok güzel geçtikasımdakilerin Allah yardımcısı olsun Allah bütün transferi olanlara yardım etsin inşallah hepiniz pozitif ile dönersiniz
Benim biraz kese çevresinde kanamam olduğu için moral olarak bi kaç gündür düşükteyim çok aktifleşemedim dualarınızı bekliyorum
Listeye benide ekler misiniz nasıl ekleniyor bilmiyorum eylül ayı ikizlere gebeyim
MaşallahKızlar ultrason yaptırdım rahim kalınlığı 7, 9 kist falan yok çok şükürsizce nasıl ?
İnşallah canım sağlıkla kucağıma alayımda cinsiyet hiç önemli değil tabii ama insanın gönlünden bi kız bi erkek geçiyor tabiiÇoğu kişide oluyor zaten kanama alanı hiç bozmayın moralinizi.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah biri kız biri erkektir
Aminnnİnşallah canım sağlıkla kucağıma alayımda cinsiyet hiç önemli değil tabii ama insanın gönlünden bi kız bi erkek geçiyor tabii
Allah herkesin kucağını doldursun insalah
Morali bozmayin, bebeler Allahin izniyle saglikla dogacaklar..Kızllaar eylül ekim çok güzel geçtikasımdakilerin Allah yardımcısı olsun Allah bütün transferi olanlara yardım etsin inşallah hepiniz pozitif ile dönersiniz
Benim biraz kese çevresinde kanamam olduğu için moral olarak bi kaç gündür düşükteyim çok aktifleşemedim dualarınızı bekliyorum
Listeye benide ekler misiniz nasıl ekleniyor bilmiyorum eylül ayı ikizlere gebeyim
Bende bugun alıcam şimdi Andrey den haber bekliyoruzKızlar uçak biletlerini 15 -24 Kasım olarak aldık inşallah sorun olmaz andrey zaten 10 gün kalma hakkınız var dedi
Doktorum sürekli uzan demedi ama dinlen bolca dedi bende işten falan ayrılmıştım zaten bolca dinleniyorum progestana devam ediyorum normalde kesecektik devam edelim 12. Haftaya kadar dediler , amin insallahMorali bozmayin, bebeler Allahin izniyle saglikla dogacaklar..
Bu tur durumlarda bol yatar pozisyon mu gerekir?
En onemlisi sizinleler ve sizinle kalacaklar. İnanin onlara
Evde oldugunuz doneme denk gelmis hem is stresi de olmadan evlatlar icerdeyken bol bol dinlenin:))Doktorum sürekli uzan demedi ama dinlen bolca dedi bende işten falan ayrılmıştım zaten bolca dinleniyorum progestana devam ediyorum normalde kesecektik devam edelim 12. Haftaya kadar dediler , amin insallah
İnşallah duruballımmm inşallahKucak dolusu yürek dolusu aminnnnnnnnnnSenin bu mesajını okurken içimden otomatik O LA CAKK dedimm Ben inanıyorumm valla Çifte bayram olacakk
Ahahah inşallah rabbim o günleri göstersinEvde oldugunuz doneme denk gelmis hem is stresi de olmadan evlatlar icerdeyken bol bol dinlenin:))
Dunyaya firlatildiklarinda bol bol kosarsiniz peslerinden
İnşallah karşılaşırız orada canımBende bugun alıcam şimdi Andrey den haber bekliyoruzdoktorla görüsüp tarih kesinlestircez
Hayırlı olsunKızllaar eylül ekim çok güzel geçtikasımdakilerin Allah yardımcısı olsun Allah bütün transferi olanlara yardım etsin inşallah hepiniz pozitif ile dönersiniz
11-20 kasım sanırım bizim tarihlerİn
İnşallah karşılaşırız orada canım
O zaman karşılaşırız11-20 kasım sanırım bizim tarihler
Deryacım Rabbim bebeklerini korusunKızllaar eylül ekim çok güzel geçtikasımdakilerin Allah yardımcısı olsun Allah bütün transferi olanlara yardım etsin inşallah hepiniz pozitif ile dönersiniz
Yolun açık olsunKızlar uçak biletlerini 15 -24 Kasım olarak aldık inşallah sorun olmaz andrey zaten 10 gün kalma hakkınız var dedi
Derya progesteronu azalt ama kesmeDoktorum sürekli uzan demedi ama dinlen bolca dedi bende işten falan ayrılmıştım zaten bolca dinleniyorum progestana devam ediyorum normalde kesecektik devam edelim 12. Haftaya kadar dediler , amin insallah
Amiiinnnn Zumronumİnşallah duruballımmm inşallahAğzından bal damlıyor Allah'ım hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?