Emin ol baskalarinin da cekti.

Süper haber,
Allah kucagina almayi nasip etsin insallah

Aşınız varsa vdomaya gerek yok ki
Aşı kartını oluştur(pasaport no ve kimliğini kayd et),çıktısını çıkar elinde olsun
Her yerde onu göster yeter
Aşı olmayanlara vdoma zımbıltısı var
bizim pasaport yok,sadece kimlik ve aşı kartıyla da kieve girilebiliyor değil mi?

Gözün aydın olsun canım sağlıkla ilerlesin önce kalp atışını duymak sonrada kucağına almak nasip olsun.

temiz kalpli güzel arkadaşım inş rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın tez zamanda da senden gelen güzel haberle biz bayram edelim
Amin canım aminnnnnİnşallah birgün o bayramı yaptırabilmek bana nasip olur. O güne kadar sizlerden gelen bütün güzel haberler benim bayramim

Hayırlı olsun Allah sağlıkla önce kalp atışlarını duymayı sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canım aminnnnnİnşallah birgün o bayramı yaptırabilmek bana nasip olur. O güne kadar sizlerden gelen bütün güzel haberler benim bayramim
Kucak dolusu yürek dolusu aminnnnnnnnnnSenin bu mesajını okurken içimden otomatik O LA CAKK dedimm Ben inanıyorumm valla Çifte bayram olacakk

Kasimda kimler var ?
Sen gidebiliyormusun?
Ben su kist tedavim belli olsun 10 gun sonra gel demisti burdaki doktor sonra andreyle konusup bir yol bulucaz bir kesinlessin hersey diye beklemedeyim kieve haber verip ona gore prososur uyguluyacaklar benden haber bekliyorlar

Maşallah hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütsün kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah

canım benim bende çok mutlu oldum inş bu güzel haberler bu sayfadan hiç eksik olmaz o gümbür gümbür kalp atışını da duyar sağlıkla kucağına alırsın inş

Ben su kist tedavim belli olsun 10 gun sonra gel demisti burdaki doktor sonra andreyle konusup bir yol bulucaz bir kesinlessin hersey diye beklemedeyim kieve haber verip ona gore prososur uyguluyacaklar benden haber bekliyorlar
Kolaylikla cozulsun
Kiev tedavi planlamalari guzel, guven veriyor..

Kızllaar eylül ekim çok güzel geçti kasımdakilerin Allah yardımcısı olsun Allah bütün transferi olanlara yardım etsin inşallah hepiniz pozitif ile dönersiniz
Benim biraz kese çevresinde kanamam olduğu için moral olarak bi kaç gündür düşükteyim çok aktifleşemedim dualarınızı bekliyorum

Listeye benide ekler misiniz nasıl ekleniyor bilmiyorum eylül ayı ikizlere gebeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…