• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada az önce hemşire aradı transfer günü için geçen rahim kalınlığı 8.2 miş şimdi 7,4 olmuş bi tane alttan estrofem koyun faydasını görürsün dedi dedim çok mu kötü hayır kötü olsa Murat bey transfer etmezdi dedi
Dogru söylüyor murat beyin bir bildiği vardir murat bey iyi adamdir bilgili bilincli orda bir o var zaten bilincli ve ilgili bide arasirada olsada enis bey

Darisi bizlerin basina insalllahhhh anne olmayan kalmasin insallahhhh rabbim büyüktür bizlerede bir gun nasip eder bebegimizin kalp atisini cinsiyetini duymayi o kadar mutlu oluyorumki anlatamam bebis haberlerinizle ve kalp atislarini duydugunuzda 🧿🧿🧿🧿🧿🧿❤❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩

Zaza nasıl yaptınız havalimanında bizim 2 doz aşı var ama vdoma uygulaması nasıl oluyor?
Aşınız varsa vdomaya gerek yok ki
Aşı kartını oluştur(pasaport no ve kimliğini kayd et),çıktısını çıkar elinde olsun
Her yerde onu göster yeter
Aşı olmayanlara vdoma zımbıltısı var😂

Ya gerçekten mi umarım görürsünüz yarın başlıcam ins belki transfere kadar kalınlaşır
Nar falan yiycem
Kafaya takmamaya calis :))
Rahmin her tarafi ayni olcum olmaz diye biliyorum, en ince yeri 7,4mm belki..kalinliga takilma diyecem de tabi o kadar kolay olmuyor…
Size onerim kalan 5 gun gezin, dolasin, tv izleyin, kitap okuyun..

Merhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
Z Zaza74 'cım ve diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum çok mutlu oldum .herkese sağlıkla kucağına almak nasip olsun
B bir hayalim var canim sağlıkla gelsin oğluşlarin

Merhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
Z Zaza74 'cım ve diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum çok mutlu oldum .herkese sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Canım Fosterim
El ele tutuşarak transfere girdik
İnşallah doğumada aynı zamanda gidelim😍🥰🥰🥰🥰🥰

Aşınız varsa vdomaya gerek yok ki
Aşı kartını oluştur(pasaport no ve kimliğini kayd et),çıktısını çıkar elinde olsun
Her yerde onu göster yeter
Aşı olmayanlara vdoma zımbıltısı var😂
Ayy çok iyi o zaman bizim aşılar var 😂

💃🏻💃🏻Boyle devam etsin , mutluluklar paylasinca guzel🧿

Back