Rabbim sag sağlim kucagina aldigin gunleri gostersin insallahhhİnşallah ablacım :) değerlerimizde çok yakın bakarsın oda olur ☺☺
Bide bu vajinadan işe yarar mı estrofem acabaBi kilo nar ayıkladım bakalım
Nar faydalidir kucuk kucuk kavonozlara koy agizlarini sikica kapat ters cevir dolabda sakla hic bisey olmaz ozaman dimesin orjinal nar suyu var ondanda ic.Bi kilo nar ayıkladım bakalım
Murat bey nasil kullan dediyse oyle kullan benceBide bu vajinadan işe yarar mı estrofem acaba
Tamam canım çok teşekkür ederim öpüyorum seni geme çok daraldım sizi bıktınız bendenMurat bey nasil kullan dediyse oyle kullan bence
Yok estafurullahhh dikkat et kendineTamam canım çok teşekkür ederim öpüyorum seni geme çok daraldım sizi bıktınız benden
İnşallah hepimizin canim yaaaaRabbim sag sağlim kucagina aldigin gunleri gostersin insallahhh
Amiiiiiinnnnnnnİnşallah hepimizin canim yaaaa
bu sayfada ne hikayeler ne kayiplar ne gözyaşları var kimbilirkimsenin emeği boş kalmasın dilerim
Amin canım sizlerin güzel haberlerini öğrendikçe umudumuz artıyorİnşallah hepimizin canim yaaaa
bu sayfada ne hikayeler ne kayiplar ne gözyaşları var kimbilirkimsenin emeği boş kalmasın dilerim
Evet vajenden yapilan estrofem daha etkili olur. Oral alinca karacigerden gecer, vajenden verince daha yuksek doz olmus oluyor.Bide bu vajinadan işe yarar mı estrofem acaba
Kasimda kimler var ?Gelsin bebislerrrrr ekim bebisleri autumn bebekleriiiii sira kasim bebislerinde rabbim hepinizin bebeklerini korusun❤
Merhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
@Zaza74 'cım ve diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum çok mutlu oldum .herkese sağlıkla kucağına almak nasip olsun
@bir hayalim var canim sağlıkla gelsin oğluşlarin
Bende KasımKasimda kimler var ?
Sen gidebiliyormusun?
sağlıkla devam etsin de canım,hic farketmez cinsiyetiSıra sende, bakalım senin neyin varAllah gönlüne göre versin canım sağlıkla inşallah
Kap bebeleri gelBen gidiyorum kızlar 2 kasım transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?