• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkçe danışanlarıda var canım bende iletişim bilgilerini sağolsunlar burdaki kızlardan aldım.
Banada iletisim bilgilerini göndere bilirmisin rica etsem? Cok sagol simdiden. Ukraynada donasyon kibrisdaki gibi anonym´mi oluyor?

Haydi bissmilleh deyin başlayın
Hayırlı olsun
Hiç bir sorun olmuyor
Nede olsa kiev sizi alıyor havalimanından ve otele yerleştiriyor
Yemeğinizi bile veriyor😍
Ekim grubundan 7 kızdan artık 6 pozitiv😍😍😍
Malesef bir kızımızda kimyasal gebelik yaşandı😞
İnşallah onunda ikinci tedavisi başarıyla biter
Kızlar lütfen paylaşın umut olsun burdakilere
Masallah kiev ekibibe🧿guzel haberlerin devami gelsin..
Kiev ve kibris acisindan maddi fark onemli bir unsur.bu durumda kiev daha avantajli.kibris ya da kiev hangisi olcaksa olsun yeter ki bebeyi versinler😃

Hanımlar merhaba. 2 gündür muhabbet kuşum çok hasta, bugun veteriner cok buyuk ihtimalle ölecek dedi. O kadar ağlıyorum ki iki gündür, ise de gidemedim bugün. Kardesim alıp kustan anlayan bir yetistiriciye götürdü, adam 1 haftada iyi ederim dedi ama inanasım gelmiyor. Aynı şey asla değil kıyas için söylemiyorum ama rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Çok çok zor. Normalde ısırır kafasına elletmez bugun kafasini egip okşanmak istedi sürekli. O da bir can. O kadar acıki
Kıyamam :(
Onlar bizim canimiz.
Veterinerler kedi köpek harici fazla bilgili degil bence. Kuslarla ilgilenen kisi eminim iyileştirecektir bebeginizi.
Dualarim sizinle 🙏

Kıyamam :KK43:
Onlar bizim canimiz.
Veterinerler kedi köpek harici fazla bilgili degil bence. Kuslarla ilgilenen kisi eminim iyileştirecektir bebeginizi.
Dualarim sizinle 🙏
Teşekkür ederim. 2 günde o kadar çöktü ki anlatamam. Zaten 30 gramlık can, geriye hicbir sey kalmadı şimdi. Beslememiz gerekiyordu aparatla ben yapamadım, orada ölür adam tutar atar diye cok korkuyorum.

Kızlar merhaba Kiev ile görüştüm üç paket sunuyorlar açıkcası insan kararsız kalıyor birisi garanti paket eğer5 denemede olmazsa para iadesi yapıyorlarmış bilginiz var mı?Açıkcası kıbrısta iki deneme ardından insan korkuyor.Sizler hangi paketleri seçiyorsunuz lütfen yardımcı olur musunuz
İkili paket.
Hic korkmayin

Ya duymuştum Sibirya erkek diye o baya da büyümüştü bana da bir umut var demek ki birisi kesin acayip poz verdi görmemek mümkün degil de diğeri arkası sönüktü ona bir umut var 🤣🤣
Kendini göstermeyince kız derler 😄 hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsun 🙏

Teşekkür ederim. 2 günde o kadar çöktü ki anlatamam. Zaten 30 gramlık can, geriye hicbir sey kalmadı şimdi. Beslememiz gerekiyordu aparatla ben yapamadım, orada ölür adam tutar atar diye cok korkuyorum.
2 gün beslemeden cok uzun süre.
Kuslarla ilgilenen neden atsin ki. Söylersiniz problem olunca sizi arasin.
Bekletmeyin

2 gün beslemeden cok uzun süre.
Kuslarla ilgilenen neden atsin ki. Söylersiniz problem olunca sizi arasin.
Bekletmeyin
Yok dün yedi yemini hasta olmasına rağmen. Bu sabah yemedi, hemen vete götürdüm, yaşamaz falan diyince besleme aparatı aldım ama beceremedim. Kardesim götürdü zaten sonra

Back