Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizin güzel olur.Rabbim tedavini hayirli kilsin insallah
Banada iletisim bilgilerini göndere bilirmisin rica etsem? Cok sagol simdiden. Ukraynada donasyon kibrisdaki gibi anonym´mi oluyor?Türkçe danışanlarıda var canım bende iletişim bilgilerini sağolsunlar burdaki kızlardan aldım.
Evet yaa ben kalın sıcak tutacak ne varsa almayı düşünüyorumKasımda Kiev çok soğukmuş
Masallah kiev ekibibeguzel haberlerin devami gelsin..Haydi bissmilleh deyin başlayın
Hayırlı olsun
Hiç bir sorun olmuyor
Nede olsa kiev sizi alıyor havalimanından ve otele yerleştiriyor
Yemeğinizi bile veriyor
Ekim grubundan 7 kızdan artık 6 pozitiv
Malesef bir kızımızda kimyasal gebelik yaşandı
İnşallah onunda ikinci tedavisi başarıyla biter
Kızlar lütfen paylaşın umut olsun burdakilere
aaaayy cok sevindimmhayirli ugurlu olsun.Kiev ekibinden karşınız da iki erkek anası adayı duruyor
KıyamamHanımlar merhaba. 2 gündür muhabbet kuşum çok hasta, bugun veteriner cok buyuk ihtimalle ölecek dedi. O kadar ağlıyorum ki iki gündür, ise de gidemedim bugün. Kardesim alıp kustan anlayan bir yetistiriciye götürdü, adam 1 haftada iyi ederim dedi ama inanasım gelmiyor. Aynı şey asla değil kıyas için söylemiyorum ama rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Çok çok zor. Normalde ısırır kafasına elletmez bugun kafasini egip okşanmak istedi sürekli. O da bir can. O kadar acıki
Ayyyy masallahhhhKiev ekibinden karşınız da iki erkek anası adayı duruyor
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahKiev ekibinden karşınız da iki erkek anası adayı duruyor
Teşekkür ederim. 2 günde o kadar çöktü ki anlatamam. Zaten 30 gramlık can, geriye hicbir sey kalmadı şimdi. Beslememiz gerekiyordu aparatla ben yapamadım, orada ölür adam tutar atar diye cok korkuyorum.Kıyamam
Onlar bizim canimiz.
Veterinerler kedi köpek harici fazla bilgili degil bence. Kuslarla ilgilenen kisi eminim iyileştirecektir bebeginizi.
Dualarim sizinle
Maşallah belli oldu mu çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel bir haberKiev ekibinden karşınız da iki erkek anası adayı duruyor
İkili paket.Kızlar merhaba Kiev ile görüştüm üç paket sunuyorlar açıkcası insan kararsız kalıyor birisi garanti paket eğer5 denemede olmazsa para iadesi yapıyorlarmış bilginiz var mı?Açıkcası kıbrısta iki deneme ardından insan korkuyor.Sizler hangi paketleri seçiyorsunuz lütfen yardımcı olur musunuz
Kendini göstermeyince kız derler hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunYa duymuştum Sibirya erkek diye o baya da büyümüştü bana da bir umut var demek ki birisi kesin acayip poz verdi görmemek mümkün degil de diğeri arkası sönüktü ona bir umut var
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinİkili paket.
Hic korkmayin
2 gün beslemeden cok uzun süre.Teşekkür ederim. 2 günde o kadar çöktü ki anlatamam. Zaten 30 gramlık can, geriye hicbir sey kalmadı şimdi. Beslememiz gerekiyordu aparatla ben yapamadım, orada ölür adam tutar atar diye cok korkuyorum.
Ayyyy Maşallah
Onları verene şükür
MaşallahKiev ekibinden karşınız da iki erkek anası adayı duruyor
Rabbim sağlıkla kucağınaaldırdın inşallahKiev ekibinden karşınız da iki erkek anası adayı duruyor
İnşallah Rabbim isteyen dileyen herkese bu heyecanı tattırsınT Tc_umutlu bekleyis inş canım A anneadayi1974 sagolasın canım büyüyorlar valla ama beni de büyüttüler darısı sizlere inş
Yok dün yedi yemini hasta olmasına rağmen. Bu sabah yemedi, hemen vete götürdüm, yaşamaz falan diyince besleme aparatı aldım ama beceremedim. Kardesim götürdü zaten sonra2 gün beslemeden cok uzun süre.
Kuslarla ilgilenen neden atsin ki. Söylersiniz problem olunca sizi arasin.
Bekletmeyin