Andre burayı okuyorsa kesin önlem alir artık kapıya polis mi diker badygard mi bilemem
Allah rahmet eylesinHepiniz adına çok sevindim darısı başımıza benim kayınbabam vefat ettiği için ön görüşme tarihimiz ertelendi maalesef
AmıiiiiiiiiiiiiiñnnnnnnnnnnCanimmm çok duygulandım şimdi inşallah hep birlikte güzel haberler vereceğiz
27 Ekim'de rahim ultrason yapmamı söyledi.sonrasinda rahmin durumuna göre lucrin Depot iğnesi olmam gerekiyormuş .Bana ilaçların faturalarını kaybetmeyin buraya geldiğimizde ifiyat iadesi yapılacak dedi . Formları yolladı doldurup gönderdim az önceBlue bir şey sorucam,ön görüşmeye gitmeden tedaviyi yazıyorlar değilmi?
Birde mesela bizlere zoladex,diferelin vurdular tedavi öncesi
Size nasıl yol çiziliyor?
Başıniz sağolsun rabbim mekanını cennet eylesinHepiniz adına çok sevindim darısı başımıza benim kayınbabam vefat ettiği için ön görüşme tarihimiz ertelendi maalesef
1000 Euro göndermemiz gerekiyormuş Z Zaza74 siz hangi bankadan gönderdiniz?27 Ekim'de rahim ultrason yapmamı söyledi.sonrasinda rahmin durumuna göre lucrin Depot iğnesi olmam gerekiyormuş .Bana ilaçların faturalarını kaybetmeyin buraya geldiğimizde ifiyat iadesi yapılacak dedi . Formları yolladı doldurup gönderdim az önce
Şahane27 Ekim'de rahim ultrason yapmamı söyledi.sonrasinda rahmin durumuna göre lucrin Depot iğnesi olmam gerekiyormuş .Bana ilaçların faturalarını kaybetmeyin buraya geldiğimizde ifiyat iadesi yapılacak dedi . Formları yolladı doldurup gönderdim az önce
Kuzum ben ilk görüşmeye gitiğim için elden ödedim
Teşekkürler canımKuzum ben ilk görüşmeye gitiğim için elden ödedim
Ama burda bazı arkadaşlar bankadan ödedi
Allah sabir versin tum aileye , sevenlerineHiç bir şey için üzülmeye değmezmiş mal mülk bu yaşadığımız olay anlamsız herşey
Yaptım bileOnun hazırda bekleyen testleri var üç gün sonra yapmaya baslayabilir bence
Andrey,Zülfiye yanında kızımTeşekkürler canımbende ingilizce var ama yine bir heyecan yapmadım değil Kiev için
Kuzum ben 5 günden yaptım ucuz testlerleYaptım biletabiii çikmadi testte
Ben sabah akşam kiev videoları izliyorum halaTeşekkürler canımbende ingilizce var ama yine bir heyecan yapmadım değil Kiev için
Çok çok çok tebrik ederim annelerin en iyisi en akıllısıKuzum ben 5 günden yaptım ucuz testlerle
Sabah negatif,akşama hayalet çıkmaya başladı
Ve de ucuz testlerle hep yaptım
Senin bugün 4 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?