- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
Hayalini bile kurmaKılık değiştirip sızıcaz oraya
İkinci katalar opudan sonra yatıyorlar
Dağ gibi bir kadınıda koymuşlar merdivenin başına
Beyzayla beni postaladılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalini bile kurmaKılık değiştirip sızıcaz oraya
CaaannnÇok çok çok tebrik ederim annelerin en iyisi en akıllısı
duam seninle büyük vartayı atlattın bence
benimde sağlıklı embriyoydu bu arada güzel geçiyor bee böyle olunca
Tüm pozitif alan arkadaşları tebrik ederim parti başlasın
CaaannnÇok çok çok tebrik ederim annelerin en iyisi en akıllısı
duam seninle büyük vartayı atlattın bence
benimde sağlıklı embriyoydu bu arada güzel geçiyor bee böyle olunca
Tüm pozitif alan arkadaşları tebrik ederim parti başlasın
Donör seçimi yapıyoruz kızlar hep renkli gözlü siz yaptınız mı seçimleri?Ben sabah akşam kiev videoları izliyorum hala
Kiewde kliniğe girer girmez ben
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsunHepiniz adına çok sevindim darısı başımıza benim kayınbabam vefat ettiği için ön görüşme tarihimiz ertelendi maalesef
Nasıl yani kara kaşlı kara gözlü hiç yok muDonör seçimi yapıyoruz kızlar hep renkli gözlü siz yaptınız mı seçimleri?
Canım cevabın için teşekkür ederim Evre olarak ileri olmadığı için öncelikle su alma işlemi yapıldı, şuan hastanede müşade altında yatıyorum, su alınca karnım çok rahatladı, inşallah Rabbim dördünü de sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla kucağımıza almayı nasip eder Burdaki tüm kızlarıma toplu duamdırcanım bu duruma lazerle müdahale edilip bebekler arasındaki ortak damarların kapatılması gerekiyor.
en güvenilir yer çapa.
veya özel dersen de Cihat ŞEN hoca istanbul da.
ikizden ikize kan transfüzyonu bu durum.
tek yumurtalarda oluyor malesef
Desene isin icinden cikamiycaz sec begen alVar var neler neler var ama işin en zor kısmı donör seçimi
Rabbim seni ve bebeklerini herdaim korusun cok gecmis olsun canim.rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ❤❤❤❤❤Canım cevabın için teşekkür ederim Evre olarak ileri olmadığı için öncelikle su alma işlemi yapıldı, şuan hastanede müşade altında yatıyorum, su alınca karnım çok rahatladı, inşallah Rabbim dördünü de sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla kucağımıza almayı nasip eder Burdaki tüm kızlarıma toplu duamdır
En çok dönerde zorlandık günde 3 kez 97 sayfa donöre baktık çok şükür istedigimiz olduDesene isin icinden cikamiycaz sec begen al
Cok sevindim canim istedigin donoru secebilmene baya cokmusss 97 sayfa aboooooo kitap gibi kizlar bak bak bitmezzz valla.En çok dönerde zorlandık günde 3 kez 97 sayfa donöre baktık çok şükür istedigimiz oldu
Kara kaşlı kara gözlüde çok merak etmeNasıl yani kara kaşlı kara gözlü hiç yok mu
canım Pandam Rabbim hepinizi korusunCanım cevabın için teşekkür ederim Evre olarak ileri olmadığı için öncelikle su alma işlemi yapıldı, şuan hastanede müşade altında yatıyorum, su alınca karnım çok rahatladı, inşallah Rabbim dördünü de sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla kucağımıza almayı nasip eder Burdaki tüm kızlarıma toplu duamdır
Bir kaç tane seçEn çok dönerde zorlandık günde 3 kez 97 sayfa donöre baktık çok şükür istedigimiz oldu
Ben o kitaplara tek başıma bakmayı düşünüyorumCok sevindim canim istedigin donoru secebilmene baya cokmusss 97 sayfa aboooooo kitap gibi kizlar bak bak bitmezzz valla.
AhaahaaaaKara kaşlı kara gözlüde çok merak etme