How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çok çok çok tebrik ederim annelerin en iyisi en akıllısı 🧿🧿🧿
duam seninle büyük vartayı atlattın bence 🥰🥰
benimde sağlıklı embriyoydu bu arada güzel geçiyor bee böyle olunca
Tüm pozitif alan arkadaşları tebrik ederim parti başlasın 💯💯
Caaannn
Canım kardeşim özletin kendini😍😍😍

Çok çok çok tebrik ederim annelerin en iyisi en akıllısı 🧿🧿🧿
duam seninle büyük vartayı atlattın bence 🥰🥰
benimde sağlıklı embriyoydu bu arada güzel geçiyor bee böyle olunca
Tüm pozitif alan arkadaşları tebrik ederim parti başlasın 💯💯
Caaannn
Canım kardeşim özletin kendini

canım bu duruma lazerle müdahale edilip bebekler arasındaki ortak damarların kapatılması gerekiyor.
en güvenilir yer çapa.
veya özel dersen de Cihat ŞEN hoca istanbul da.
ikizden ikize kan transfüzyonu bu durum.
tek yumurtalarda oluyor malesef
Canım cevabın için teşekkür ederim 🙏🏻 Evre olarak ileri olmadığı için öncelikle su alma işlemi yapıldı, şuan hastanede müşade altında yatıyorum, su alınca karnım çok rahatladı, inşallah Rabbim dördünü de sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla kucağımıza almayı nasip eder 🤲🏻 Burdaki tüm kızlarıma toplu duamdır♥️

Canım cevabın için teşekkür ederim 🙏🏻 Evre olarak ileri olmadığı için öncelikle su alma işlemi yapıldı, şuan hastanede müşade altında yatıyorum, su alınca karnım çok rahatladı, inşallah Rabbim dördünü de sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla kucağımıza almayı nasip eder 🤲🏻 Burdaki tüm kızlarıma toplu duamdır♥️
Rabbim seni ve bebeklerini herdaim korusun cok gecmis olsun canim.rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤

Nasıl yani kara kaşlı kara gözlü hiç yok mu :olamaz:
Kara kaşlı kara gözlüde çok merak etme
canım Pandam Rabbim hepinizi korusun
Az önce 9 bebek doğuran kadının haberini okudum.bebekler 500 gr ve hepsi sağlıklı
Sen dördünümü doğuramıycan😍
Her şey güzel olucak

Back