• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar şimdi önemli bir durum var ,bilenler bana yardımcı olabilir mi?
Bir kesemde olan ikiz bebeklerimden biri az besleniyor biri çok besleniyor ve sıvısı fazla, durum biraz ciddi gibi, doktor büyük bebeğin sıvısından alacağını amniyosentez yöntemi ile, biraz korkuyorum.etrafınızda böyle su alarak doğumu geciktirilen sağlıkla kucağına alanlar var ise bana umut olur musunuz ? Şimdiden yazan anlatan herkese teşekkür ederim
canım bu duruma lazerle müdahale edilip bebekler arasındaki ortak damarların kapatılması gerekiyor.
en güvenilir yer çapa.
veya özel dersen de Cihat ŞEN hoca istanbul da.
ikizden ikize kan transfüzyonu bu durum.
tek yumurtalarda oluyor malesef

Ben bu defa ilk defaydı 5 günden başladım idrar testlerine😂😂😂
Zazam hayırlı olsun canım benim. Kusura bakma cok yogundum girip okuyup beğenip ciktim, hayirli olsun yazmak kismet olmadi. Rabbim sağ sağlıklı kucagina almayi, büyüdüğünü görmeyi nasip etsin. Hepimizin hayırlı evlatları olsun, sağlıkla mutlulukla büyüttüğümüz.

Zazam hayırlı olsun canım benim. Kusura bakma cok yogundum girip okuyup beğenip ciktim, hayirli olsun yazmak kismet olmadi. Rabbim sağ sağlıklı kucagina almayi, büyüdüğünü görmeyi nasip etsin. Hepimizin hayırlı evlatları olsun, sağlıkla mutlulukla büyüttüğümüz.
Amiiiinn canım❤️

Back