- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
- 43
Kıbrıs a gidecektim son dakika karar değiştirdkBlue sen kıbrısa gitmiyecekmiydin?
Benmi yalnış anladım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıbrıs a gidecektim son dakika karar değiştirdkBlue sen kıbrısa gitmiyecekmiydin?
Benmi yalnış anladım
hadi az kalmis canim seninde guzel haberlerin olsun insallah sayfamiz senlensinTakatim kalmadı zorluyorum kendimi10 gün kaldi
Süper fikir ben kibristan vazgectigim icin gercekten cok mutluyum kievle gorustugumden beni kendimi gercekten cok mutlu ve huzurlu hissediyorumKıbrıs a gidecektim son dakika karar değiştirdkKiev daha başarılı gibi geldi
İnşallah o başarıyı sende yakalarsınKıbrıs a gidecektim son dakika karar değiştirdkKiev daha başarılı gibi geldi
İnşallahİnşallah o başarıyı sende yakalarsın![]()
AminnnnnnnTamaram ard arda doğuralım nolursun
Allahım bu son olsun![]()
Canimmm çok duygulandım şimdi inşallah hep birlikte güzel haberler vereceğizcan zazam..mutlugumu anlatmaya ne kelimeler ne de burda yazmalar yeterzaten biliyorsun en ufak bir süphem yoktu gebelik olusmayacağına dair..ayni sey kese ve kalp atışı icinde gecerli
hatta ekim ayindaki herkes icin bu düsüncem, hepiniz pzitifi göreceksiniz insallah
o yüzden ben yönümü canım tamara ma cevirdim:)) sabırlaa,heyecanla tamara ve diger canlarimi bekliyorum![]()
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
okadar dua ediyorum ki sanaCanimmm çok duygulandım şimdi inşallah hep birlikte güzel haberler vereceğiz![]()
Andre burayı okuyorsa kesin önlem alir artık kapıya polis mi diker badygard mi bilememNetleşti yani
Aynı zamana denk gelemiycez ama biliyorum ki sende azimlisin.
Donörü sıkıştır bir yerde![]()
başiniz sagolsun..gec olsun güc olmasin..Allah gidenin yerine aileye yeni bir can gondericektir en kisa zamandaHepiniz adına çok sevindim darısı başımıza benim kayınbabam vefat ettiği için ön görüşme tarihimiz ertelendi maalesef
Onun hazırda bekleyen testleri var üç gün sonra yapmaya baslayabilir bence
Rabbim sesimizi duysun inşallahokadar dua ediyorum ki sanaherseyin vakti var..elbet olucak,hic suphem yok..
bize düsen tek sey sabirla dogru zamani beklemek![]()
Başınız sağolsunHepiniz adına çok sevindim darısı başımıza benim kayınbabam vefat ettiği için ön görüşme tarihimiz ertelendi maalesef
Basiniz sağolsunHepiniz adına çok sevindim darısı başımıza benim kayınbabam vefat ettiği için ön görüşme tarihimiz ertelendi maalesef
Blue bir şey sorucam,ön görüşmeye gitmeden tedaviyi yazıyorlar değilmi?Kıbrıs a gidecektim son dakika karar değiştirdkKiev daha başarılı gibi geldi
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinHepiniz adına çok sevindim darısı başımıza benim kayınbabam vefat ettiği için ön görüşme tarihimiz ertelendi maalesef
Canım benim çok sevindim ❤ Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahEkim kiev ekibinden artık 4 kız gebe
Çok şükür
Kızlar kendileri yazarlar inşallah![]()