How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gözün aydın canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :dua:

Morpati de mi pozitif oooo maşallah 🥰 maşallah 🧿 Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Gözünüz aydin olsun🥰Sag saglim ilerlesin insallah🥰

Hayırlı olsun 💕 Allah sağlıkla büyütsün kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Iyi temennileriniz icin Sagolun kizlar,
Allahim isteyen ve bu ugurda ugrasanların kucagını bos bırakmasın 🙏

Canım cevabın için teşekkür ederim 🙏🏻 Evre olarak ileri olmadığı için öncelikle su alma işlemi yapıldı, şuan hastanede müşade altında yatıyorum, su alınca karnım çok rahatladı, inşallah Rabbim dördünü de sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla kucağımıza almayı nasip eder 🤲🏻 Burdaki tüm kızlarıma toplu duamdır♥️
Çok geçmiş olsun canım Allah'ım seni ve bebislerini esirgesin.🤲🤲 Sağlıkla hepsinide taşıyıp kucağına almak nasip olsun inşallah dualarımdasın❤️❤️❤️

LittleBlueDaisy LittleBlueDaisy canım biz ön görüşmeye gitmediğimiz için buradan yapıkredi den ödeme yaptık 185 tl bizden kesti karşıya da 1000 Euro dan az gitmişti onu şimdi tam hatırlayamadım ama sorun olmadı transfere gittiğimizde tamamladık
Teşekkür ederim canım 🙂

Evliliğiniz oturmadığı için şüphelerinizin olması çok normal. Bunun kararını iyi düşünüp vermeniz lazım. Sonunu göremediğiniz bir evlilikse bunu yapmak ne kadar doğru olur bilemedim.
Benim ilk evliliğimden 2 oğlum var. Şuan ikinci evliliğim ve eşimin hiç çocuğu olmadığı için uğraşıyorum tüp bebek donasyon vs.
Ben şöyle düşünüyorum. Eşim için donasyon yaptırmama değer. Böyle düşünmemin sebebi eşim. Bana olan sevgisi, saygısı, anlayışı, iyi bir eş olması 🙏🙏
Sizi de böyle tereddütte bırakan sizin eşiniz. Kendisiyle oturup bu düşüncelerinizden bahsedin. İkna olursanız yolunuza donasyonla devam edersiniz.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun :dua:
Yüreginize saglik, cok güzel yazmissiniz. Cok tesekkür ederim. Aynen dediginiz gibi, evliligimiz daha oturmadi, henüz cok yeni. Insan gec evlenince belirli davranislari tahamül edemez duruma geliyor. Gencken gülüp gecilecek konulari, simdi ciddiye aliyoruz. Her tartismadi evliligimi sorguluyorum. Insallah zaman gectikce böyle düsünceler yerine oturacaktir diye düsünüyorum. Kavga etmedigimiz zamanlarda cok mutluyum, esim cok ilgi ve alaka gösteriyor. Sizinde söylediginiz gibi, oturup acik acik korkularimdan söz edecegim ve duruma göre ilerliyecegim. Ön bilgi edinmek icin dünden Dünya kibris tüp bebek merkeziyle görüstüm. Bu merkezi taniyormusunuz ? Hepimiz icin insallah herseyin hayirlisi :-*

Yüreginize saglik, cok güzel yazmissiniz. Cok tesekkür ederim. Aynen dediginiz gibi, evliligimiz daha oturmadi, henüz cok yeni. Insan gec evlenince belirli davranislari tahamül edemez duruma geliyor. Gencken gülüp gecilecek konulari, simdi ciddiye aliyoruz. Her tartismadi evliligimi sorguluyorum. Insallah zaman gectikce böyle düsünceler yerine oturacaktir diye düsünüyorum. Kavga etmedigimiz zamanlarda cok mutluyum, esim cok ilgi ve alaka gösteriyor. Sizinde söylediginiz gibi, oturup acik acik korkularimdan söz edecegim ve duruma göre ilerliyecegim. Ön bilgi edinmek icin dünden Dünya kibris tüp bebek merkeziyle görüstüm. Bu merkezi taniyormusunuz ? Hepimiz icin insallah herseyin hayirlisi :-*
Kıbrısla ilgili çok bilgim yok açıkçası
Sadece bahsettiğiniz yerle ilgili olumsuz bişeyler duymuştum.
İyice araştırın british di galiba orayı çok övüyorlardı. Dr olarak da hit i övenler vardı.
Kişiye göre memnuniyet durumu değişiyor.
Görüşün kliniklerle içinize sinenle devam edersiniz.

Kızlar bana acil şekilde yardımcı olmanız lazım ben yarın progestron bakılacak iyiyse Pazartesi transfer var ama bu telefon hattı işini nasıl yapıcam Turkcell’e görüştüm çok para oranın tarife dedi yada bi hat al ordan yada Wi-Fi ye bağlanacaz kimsenin bizim orda olduğumuzu anlamaması lazım

Kızlar bana acil şekilde yardımcı olmanız lazım ben yarın progestron bakılacak iyiyse Pazartesi transfer var ama bu telefon hattı işini nasıl yapıcam Turkcell’e görüştüm çok para oranın tarife dedi yada bi hat al ordan yada Wi-Fi ye bağlanacaz kimsenin bizim orda olduğumuzu anlamaması lazım
Yani acil olanların dışında açmazsınız
Bir de yurt dışına açık olması lazımmış hattın arayan kişinin anlamaması için
Öyle biliyorum

Yani acil olanların dışında açmazsınız
Bir de yurt dışına açık olması lazımmış hattın arayan kişinin anlamaması için
Öyle biliyorum
Evet yurtdışına açık olmalı , otel ve klinikte wifi var onlara bağlanırsınız biz öyle yapmıştık

Ben kendi hattimin yurt disi tarifesini daha onceden actirmistim kibrisa gittigimizde arayanlar bizim kibrista oldugumuzu anlamamisti yurt disi tarifesi o kadar pahali deil diye biliyorum kibrisa gittiginde rahat rahat kullaniyorsun karsi taraf aradiginda anlamiyorlar buna emin ol

Back