• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1001 kere maşallah 🧿 Zaza’m.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım.🙏🙏🙏🥰
Canımsın geraniy
Bir kalp duysam o zaman sevinicem
Doğursam her halde sevinçten kalp krizi geçiririm😂
Beni unutmamışın çok sevindim
Bebişin büyüdümü

Canımsın geraniy
Bebişin büyüdümü
Büyüdük ablası çok şükür 🧿
Doğumdan sonra kalp krizi değil bulutların üzerinde uçacaksın. inşallah o günleride gösterir sana. 🙏🙏🙏

Z Zaza74 canim,
Zazacan, kalbi güzel, gönlü genis yoldasim. Allahim yüzünü hep güldürsün insallah,
Bütün dualarim seninle ve ufak canlarinla. Allahim kucagina sagsalim almayi nasip etsin insallah 🙏💜
Morpatim tüm duaalarını sana bende iletiyorum
Bebişlerimizi beraber büyütelim inşallah

Kızlar 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Bu sefer dayanamayan benim :rolleyes: :rolleyes:
Z Zaza74 nın testi POZİTİF !!!! 👏🌻🎊🎉
Canım zazam canım ağzımda senden haber bekliyordum ve gözyaşlarımla seni yüreğinden kucaklıyorum çok şükür 🙏🙏🙏. Bu gözyaşları mutluluktan çünkü en çok sen hakediyorsun.❤️❤️❤️❤️ Şimdi tüm kalbimle inanıyor ve biliyorum ki o kalp atışını duyacağız seninle beraber. Yüreği gönlü kocaman kadın karnının da kocaman oluşunu hep beraber yaşayacağız 🧿🧿🧿🧿🧿

Canımsın geraniy
Bebişin büyüdümü
Artık kucağına al bebeğini Zaza’m. Bizide yorma . Her gün seni merak edip buraya girmekten yorulduk. İşimiz gücümüz var.😀 Vallahi sen doğur bir daha buraya girmeycem.😍

Canım zazam canım ağzımda senden haber bekliyordum ve gözyaşlarımla seni yüreğinden kucaklıyorum çok şükür 🙏🙏🙏. Bu gözyaşları mutluluktan çünkü en çok sen hakediyorsun.❤️❤️❤️❤️ Şimdi tüm kalbimle inanıyor ve biliyorum ki o kalp atışını duyacağız seninle beraber. Yüreği gönlü kocaman kadın karnının da kocaman oluşunu hep beraber yaşayacağız 🧿🧿🧿🧿🧿
Canım Zumronum inan en büyük sevinç senin güzel sonucunu alınca yaşayacam
İnan kendim kadar istiyorum senin güzle haberini
Ve inanıyorum o günü sende yaşayacaksın
İçten hiss ediyorum güzel kalplim🥰🥰🥰❤️🤲🤲🤲🤲

Kızlar 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Bu sefer dayanamayan benim :rolleyes: :rolleyes:
Z Zaza74 nın testi POZİTİF !!!! 👏🌻🎊🎉
asın bayrakları asın 🇹🇷🇹🇷🇹🇷toy kurulsun şenlik başlasın 🎈💃🏻💃🏻💃🏻 Zaza74 canına can , kanına kan olsun 💕,Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🎈nasıl sevindim 🎈dünyaya güzellik katan güzel kadın ,sağlıklı hayırlı evlatların olsun , evine huzur bereket neşe dolsun ,seni tanımadan seviyoruz , yolumuza ışık oldun Allah da senin yolunu ışıkla doldursun tüm karanlıklar bundan sonra hep aydınlık olsun, inşallah 🙏🙏🙏

Back