• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun
Çikolata kisti bu kısa sürede çıkamaz
Belki folliküler kistir
Öyle kistler zoladeksle soruluyor
Saol canim tesekkur ederim doktor muayene ederken cikola kistin olusmus dedi ca 125 icin kan verdim insallah foliküler kisttir hormonlar tepataplak oldu benim. Tedaviye gitmeden hersey hallolur insallah

Bendede var o çikolatadan😂
Benimkide futbol topunun kuculmus hali fotosunu cekti bakinca futbol topuna benzettim tedavi allahtan küçük ilk ameliyatimda 9.5 santimle ameliyata girmistim ilacla igneyle hallolur olmazsada kalsin cikolatam tedaviyi etkilemedigi surece sorun deil.

Arkadaşlar merhaba,

Benimde 3 başarısız tüp bebek tedavim oldu. Maalesef yumurta rezervim çok az, 3 4 folikül gözüküyor onlardan da 1 tane iyi kalite yumurta çıkıyor. Maalesef o da döllenmedi. 3 kere tüp bebek tedavisi yaptık ancak hiç döllenme olmadı yani transferde olmadı. Yaşım 32 kilomda 52 ama demek ki genetik bir şey, amh 0.4. Olmayınca olmuyor kader işte.

Kıbrısta yumurta donasyonu yapmak istiyoruz ama hiç bir bilgim yok, nereye gitmeliyim, hangi doktora başvurmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz? Maalesef hiç bir tanıdığım kimsede yok kıbrısta, kimseye soramıyorum da. Yardımcı olup bilgi verirsenin çok sevinirim.
Sizede çok geçmiş olsun
En büyük yardımcınız bu sayfa 3-4 bin sayfadan okuyun not edin kendinize

Çok üzüldüm canım ama senin de dediğin gibi dr.elena'nin bu işi cozecegine inanıyorum. Ameliyat olmana da gerek kalmadan hemde, yeniden hatırlayip üzme kendini. Bu günler bitecek emin ol 🙏🙏❤️❤️❤️
Insallah canim tamaram hersey guzel olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Hemen aklima ilk ameliyatim gelince baya tirstim bu sefer ameliyatsiz hersey hallolur insallah bir bakimdanda icim rahat yarin bakalim ne diyecekler kievden

Benimkide futbol topunun kuculmus hali fotosunu cekti bakinca futbol topuna benzettim tedavi allahtan küçük ilk ameliyatimda 9.5 santimle ameliyata girmistim ilacla igneyle hallolur olmazsada kalsin cikolatam tedaviyi etkilemedigi surece sorun deil.
Benim endometriozisim 20-25 mm
15 yıldır hep aynı çok şükür

Benim endometriozisim 20-25 mm
15 yıldır hep aynı çok şükür
Zaza benim kızkardesim 10 yasindayken kistten 1 yumurtaligini kaybetti. Digerinde de ufak bir endometris var. Asla ameliyata falan izin vermem de bu saatten sonra da ama kalan yumurta rezervini etkilemeden yapabilegimiz bir tedavi var mıdır. Jinekologlar çok umursamıyorlar çocuk zaten doktor ihmalinden günlerce ağlayarak tek yumyrtalığinı kaybetti. Simdi 19 yasında içim parcalanıyor ona. Bitki kürü falan içiremiyorum ergen kızıp bağırıp üstüme yürüyor. Ama bir sey de yapmak istiyorum

Zaza benim kızkardesim 10 yasindayken kistten 1 yumurtaligini kaybetti. Digerinde de ufak bir endometris var. Asla ameliyata falan izin vermem de bu saatten sonra da ama kalan yumurta rezervini etkilemeden yapabilegimiz bir tedavi var mıdır. Jinekologlar çok umursamıyorlar çocuk zaten doktor ihmalinden günlerce ağlayarak tek yumyrtalığinı kaybetti. Simdi 19 yasında içim parcalanıyor ona. Bitki kürü falan içiremiyorum ergen kızıp bağırıp üstüme yürüyor. Ama bir sey de yapmak istiyorum
Çok geçmiş olsun
Ama ben hiç bir zaman bu endometriozisi önemsemedim
Çok şükür bir ton hormon kullanmama rağmen büyümedi

Merhaba kizlar, piskolojime iyi gelecek umuduyla bende sizinle hikayemi paylasmak istiyorum. 41 yasindayim, iki yillik evliyim. Maalesef bundan 5 sene önce Endometrios nedeniyle sol yumurtaligimi kayip ettim. Evlenene kadar dogum kontrol hapi kullandim hastaligin tekrarlamamasi icin. Evlendikten sonra hapi biraktim, bir baktim adetim gelmiyor. Suan sadece hapla adet görüyorum. Bu arada AMH 0,06 ve FSH 50´inin üzerinde. Iki sefer Istanbulda tüp bebek tedavisine basladik, Gonapetyl ve Gonal-F ignelerini kullandim ama maalesef ikisindede herhangi bir yumurta gelismedi. Ücüncü tedaviyi tavsiye etmeyiz dediler ve Kibrisda yumurta donasyonu yaptirmami önerdiler. Baska sekilde anne olamiyacagimi söylediler. Basimdan kaynar sular döktüler sanki. Bir aydir sok icindeyim. Esim yumurta donasyonunu cok istiyor ama benim hala teredütlerim var. Belkide yeni evli oldugumuz ve evleneli cok kavga etdigimiz icin korkuyorum. Onu cok seviyorum ama arada sirada kavgamiz esnasinda bosanma kelimesi geciyor. Önümü göremiyorum. Kavgalarimiz bazen cok siddetli oluyor, ufak seylerden cok büyüyor. Esim maalesef öfkesini pek kontrol edemiyor ve bana kirici seyler söylüyor. Sonra pisman oluyor ama benim kalbim kirilmis oluyor ve unutamiyorum. Cok anne olmak istiyorum ama belki bu korkular nedeniyle sanki cocugu onun icin doguracagim gibi hissediyorum. Birgün gelirde bosanirsak, o cocuk benim, benim genlerimi tasiyor derse diye ödüm kopuyor. Benim gibi düsünün arkadaslar varmi aranizda ? Acaba benmi cok abartiyorum... Sizler nasil düsünyorsunuz?
Evliliğiniz oturmadığı için şüphelerinizin olması çok normal. Bunun kararını iyi düşünüp vermeniz lazım. Sonunu göremediğiniz bir evlilikse bunu yapmak ne kadar doğru olur bilemedim.
Benim ilk evliliğimden 2 oğlum var. Şuan ikinci evliliğim ve eşimin hiç çocuğu olmadığı için uğraşıyorum tüp bebek donasyon vs.
Ben şöyle düşünüyorum. Eşim için donasyon yaptırmama değer. Böyle düşünmemin sebebi eşim. Bana olan sevgisi, saygısı, anlayışı, iyi bir eş olması 🙏🙏
Sizi de böyle tereddütte bırakan sizin eşiniz. Kendisiyle oturup bu düşüncelerinizden bahsedin. İkna olursanız yolunuza donasyonla devam edersiniz.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun :dua:

S szr canm doğru düzgün takip yapamıyorum artık sonucun ne oldu kuzum haberler güzeldir insallah🙇‍♀️
Kuzum emar çektirdim emarda da net bişey çıkmadı küçük diye. Artık neyse o zıkkım ufak ne olduğu anlaşılmadı 😁
2 ay sonra ultrasona giricem. dr 2 ay sonra gel ultrason bakarız dedi. Kaybolmuş mu büyüme vs var mı ona bakacaklar.
Süt kanallarımda galiba o yüzden iltihap olabilir diye düşünüyorum.

Kuzum emar çektirdim emarda da net bişey çıkmadı küçük diye. Artık neyse o zıkkım ufak ne olduğu anlaşılmadı 😁
2 ay sonra ultrasona giricem. dr 2 ay sonra gel ultrason bakarız dedi. Kaybolmuş mu büyüme vs var mı ona bakacaklar.
Iyi şükür kaybolur gider inşallah o zıkkım 😊 gelmiş geçmiş olsun canım benim 💕

Cok sukur iyi habrr gelmis

Merhaba kizlar. Uzun zamandir yazamiyorum. Ama takipdeyim. Guzel sonuclariniz beni çok mutlu edir. BEYZAA Allah tamamina erdisin canım🙏 ZAZA sonucunu, kalp atişlarını, doğumunu heyecanla bekliyorum canım🙏🙏 KIEVÇİLERE BİR SORUM OLUCAK. 2 doktor varmış ikisi de Elena)) hangisini tercih etdiniz ve ne için?

Cok tesekkurler , gunluk dozlar degisken ama baslayip hep ayni sekilde devam ediyor …nasil baslandiysa oyle devam ve kacinci haftaya kadar devam ediliyor?
Selam,
doktor dozunu ve zamanini durumunuza göre ayarliyor.
Siz henüz kontrole gitmediyseniz bunlari düsünmeyin

Back