İnşallah BeyzoşumSizii cok seviyoruz gönlü kalbiii güzell ablammm Yigenimizin dogacagi günü görecegiz Allahin izniyle Ben inaniyorumm.
İnşallah canımRabbim sifa versin cnmSag saglim tedavine baslayacaksin hersey güzel olacak
Dunyanin en guzel bulantisidir sanirim bu duygu canim rabbim hepimize yasatsin insallahBügünlere sükür cnm mide bulantisi haricinde iyiyim
Canim Rabbim sizlerede yasatsin insallahDunyanin en guzel bulantisidir sanirim bu duygu canim rabbim hepimize yasatsin insallahdikkat et kendine ve yegenimize canim seni seviyorum❤❤❤❤❤
Amiiiiiinnnnnn canim yürekten amiiinnnnCanim Rabbim sizlerede yasatsin insallah
Zaza74 gerçekten herkesin gönül ablası oldun yüzün kadar kalbinde çok temiz
❤❤
YesilDomates hersey cok guzel olacakHerkese çok çok teşekkür ederim dulariniz kabul olsun inşallah
Kaç gündür laylaylom takılan ben aaaa çok rahatım ne guzel derken sabahı edemedim uyku tutmadıçok değişik bir duyguymus bu
Dua et duan yeterKızlar benim biraz beklemem gerekecek. Dr la görüştüm 2 ay sonra gelirsin kontrole ultrason için dedi. Bakacakmış kaybolmuş mu diye. O kadar beklemem gerçi aralık başında gider ultrasona girerim.
Allah önce hepimize can sağlığı versin
Hamiş haberlerinizi bekliyorum dört gözle
Transfer olacaklara da dua ediyorum Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
Bir de zazanınhaberini kim dayanamayıp verecek onu da merak ediyorum
Z Zaza74 canım biliyorsun dayanılmıyor bu konularda
Kuzum vardın mı?YesilDomates hersey cok guzel olacakButun guzel dileklerim seninle ve diger arkadaslarimizla❤❤
Saolasin cnm sende sağsalim vardın inşallah evine? Once sizden güzel haberler bekliyorum sonra bizYesilDomates hersey cok guzel olacakButun guzel dileklerim seninle ve diger arkadaslarimizla❤❤
Kuzum vardın mı?
Umarım iyisin
Iyiyim arkadaslarim. Evet ulastim evimdeyim. Heyecan icinde test gununu bekliyorum. Hepimizin haberleri cok guzel olacak, gonulden inaniyorum❤❤❤Saolasin cnm sende sağsalim vardın inşallah evine? Once sizden güzel haberler bekliyorum sonra biz
Cok şükür cok sevindim canim rabbim saglicakla kucagina almaida nasip etsin insallahkızlar selam
geçen gün cok sükür kalp atışını duyduk bebişinhersey yolunda simdilik.hatta yeni yeni kendimi gebe saymaya başladım
Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin,transfer sonuçu bekleyen tüm canım kadınlar ve transfer ollmayi bekleyenler dualarım sizlerle
Guzel haberleriniz olsun,hayirli haberleriniz olsun ınsallahIyiyim arkadaslarim. Evet ulastim evimdeyim. Heyecan icinde test gununu bekliyorum. Hepimizin haberleri cok guzel olacak, gonulden inaniyorum❤❤❤
amin canim,en cok senin haberini almak icin sabirsizlaniyorum biran önceCok şükür cok sevindim canim rabbim saglicakla kucagina almaida nasip etsin insallah❤❤❤
Amiiiiiiinnnn insallahhhh canim benimmmamin canim,en cok senin haberini almak icin sabirsizlaniyorum biran önceRabbim tez zamanda baksın hepimizin yüzüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?