• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah adım adım sizlere tedavi gelişmemi yazacağım Biotex. Com benim artık son denemem olacak inşallah hep beraber başaracağımıza inanıyorum biotex de asistan andre kardeşim çok ilgili doktorları çok profosyonel gerçekten işlerini son derece ilgili ve titizlikle yapıyorlar
Aynen canim sana katiliyorum

Merhaba Arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız bu sayfada yeniyim ben de biotex .com danısanı oldum ön görüşmemi 10 ekimde yaptım ve klinikten çok memnun kaldım çok ilgililer işlerini profesyonelce takip ediyorlar daha öncede kibrista denemem oldu ama negatif oldu biotex den çok ümitliyim
Harika haberlerin olsun insallahhh hayirlisi olsun tedavin hosgeldin sayfamiza❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Z Zaza74 canim kardesim seni cok seviyoruz hepimiz . Elim kalbimde guzel sonuclarini bekliyorum. Hep mutlu ol sevdiklerinle beraber yurekten inaniyorum olacagina . Guzel kalbinle bana herkese ışık oldun sen. Allah biliyor hergun namazlarimda sizler icin dua ediyorum.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah seneye bugunlerimizi gulerek hatırlayalım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤❤❤

Merhaba Arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız bu sayfada yeniyim ben de biotex .com danısanı oldum ön görüşmemi 10 ekimde yaptım ve klinikten çok memnun kaldım çok ilgililer işlerini profesyonelce takip ediyorlar daha öncede kibrista denemem oldu ama negatif oldu biotex den çok ümitliyim
İnşallah budefa ki tedavin uğurla biter tatlı kadın😍

Z Zaza74 canim kardesim seni cok seviyoruz hepimiz . Elim kalbimde guzel sonuclarini bekliyorum. Hep mutlu ol sevdiklerinle beraber yurekten inaniyorum olacagina . Guzel kalbinle bana herkese ışık oldun sen. Allah biliyor hergun namazlarimda sizler icin dua ediyorum.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah seneye bugunlerimizi gulerek hatırlayalım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤❤❤
İnşallah güzel kalplim❤️

Herkese çok çok teşekkür ederim dulariniz kabul olsun inşallah 🙏🙏🙏
Kaç gündür laylaylom takılan ben aaaa çok rahatım ne guzel derken sabahı edemedim uyku tutmadı 🥴 çok değişik bir duyguymus bu ❤️
Canım arkadaşım az kaldı güzel sonucuna
Rabbim emeklerimizin karşılığını versin

Hosgeldin cnm Rabbim yolunuzu acik etsin🥰Yüzünüzü güldürsün insallah❤️Dogru yerdesin gercekten klinik sadece anne olmamizin pesinde❤️Allahin izniyle herkesin yüzü gülecek🥰Hayirli haberlerini bekliyoruz😘

Kaç gündür laylaylom takılan ben aaaa çok rahatım ne guzel derken sabahı edemedim uyku tutmadı 🥴 çok değişik bir duyguymus bu ❤️
Canim benim hersey cok güzel olacak heycan stres oluyor 🥰Gercekten cok degisik bir duygu😘 Emmin ellerdesin icin rahat olsun❤️Yavrularina kavusmaya az kaldi. Rabbim yolunu acik etsin Can olsun yavrularin sana❤️Hayirli haberlerini bekliyoruz.

Canim benim hersey cok güzel olacak heycan stres oluyor 🥰Gercekten cok degisik bir duygu😘 Emmin ellerdesin icin rahat olsun❤️Yavrularina kavusmaya az kaldi. Rabbim yolunu acik etsin Can olsun y
Ekim ayi bol beteketli cocuk haberleriyle mutlulugumuza mutluluk katsin insallah❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Aminn cnm benimm Seninde güzel günlerini görecegiz❤️❤️

Kızlar emar sonucum çıktı.
Sağ memede tanımlanan duktal ektazik alanlarda minimal nonspesifik kontrastlanmalar mevcuttur. Takip önerilir.

Dr la görüştüm olumlu olumsuz bir şey çıkmamış 3 ay sonra gelirsin ultrason bakarız dedi ( takip önerilir dediği için ). Tabi ki çok şükür diyorum ama böyle öteledi hiç bir şey diyemedim. Yarın arıycam sabahtan embriyo dondurdum diyecem mecburen yani belki süreyi kısaltır 2 ay der bilemedim kafam allak bullak oldu.
Rabbim sifa versin cnm 🥰 Sag saglim tedavine baslayacaksin hersey güzel olacak❤️

Normal ☺️ Herşey gönlünce olur inşallah 🙏 🙏🙏

Hayırlısıyla bebişlerini al gel , sağlıkla büyüt inşallah canım , her dakikası ayrı heyecan ayrı stress ama sonu çok güzel olacak inşallah 🙏 dualarım sizinle 🙏🙏🙏

Back