• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar benim biraz beklemem gerekecek. Dr la görüştüm 2 ay sonra gelirsin kontrole ultrason için dedi. Bakacakmış kaybolmuş mu diye. O kadar beklemem gerçi aralık başında gider ultrasona girerim.
Allah önce hepimize can sağlığı versin :dua: :dua:
Hamiş haberlerinizi bekliyorum dört gözle :KK53: :rolleyes:
Transfer olacaklara da dua ediyorum Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
Bir de zazanın :anneadayı: haberini kim dayanamayıp verecek onu da merak ediyorum :KK48::KK48:
Z Zaza74 canım biliyorsun dayanılmıyor bu konularda :KK15:

Herkese çok çok teşekkür ederim dulariniz kabul olsun inşallah 🙏🙏🙏
Kaç gündür laylaylom takılan ben aaaa çok rahatım ne guzel derken sabahı edemedim uyku tutmadı 🥴 çok değişik bir duyguymus bu ❤️
YesilDomates hersey cok guzel olacak🙏🙏 Butun guzel dileklerim seninle ve diger arkadaslarimizla❤❤

Kızlar benim biraz beklemem gerekecek. Dr la görüştüm 2 ay sonra gelirsin kontrole ultrason için dedi. Bakacakmış kaybolmuş mu diye. O kadar beklemem gerçi aralık başında gider ultrasona girerim.
Allah önce hepimize can sağlığı versin :dua: :dua:
Hamiş haberlerinizi bekliyorum dört gözle :KK53: :rolleyes:
Transfer olacaklara da dua ediyorum Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
Bir de zazanın :anneadayı: haberini kim dayanamayıp verecek onu da merak ediyorum :KK48::KK48:
Z Zaza74 canım biliyorsun dayanılmıyor bu konularda :KK15:
Dua et duan yeter

kızlar selam🤗
geçen gün cok sükür kalp atışını duyduk bebişin❤️ hersey yolunda simdilik.hatta yeni yeni kendimi gebe saymaya başladım🤭
Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin,transfer sonuçu bekleyen tüm canım kadınlar ve transfer ollmayi bekleyenler dualarım sizlerle🤲

kızlar selam🤗
geçen gün cok sükür kalp atışını duyduk bebişin❤️ hersey yolunda simdilik.hatta yeni yeni kendimi gebe saymaya başladım🤭
Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin,transfer sonuçu bekleyen tüm canım kadınlar ve transfer ollmayi bekleyenler dualarım sizlerle🤲
Cok şükür cok sevindim canim rabbim saglicakla kucagina almaida nasip etsin insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤

Back