• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, duş aldim uzandim fitil için kalktim. Çamaşirim hafiften lekelenmiş. Peçeteyle silince kahverengi akinti geldi. 2 güne adet günüm. Adet mi oldum bilemedim çok adet belirtilerim de vardı. Andreye yazdim
hic telaslanma,yerlesme kanamasıdır.tam zamanları zaten transfer zamanina göre☺️
hele hele kahverengiyse hic telasa gerek yok

Kızlar, duş aldim uzandim fitil için kalktim. Çamaşirim hafiften lekelenmiş. Peçeteyle silince kahverengi akinti geldi. 2 güne adet günüm. Adet mi oldum bilemedim çok adet belirtilerim de vardı. Andreye yazdim
Çoğu insanda oluyor zaten.
Hiç yorma kendini adet zamanın geldi ya ilk ayda böyle oluyor doğal gebeliklerde de oluyor.
3 ay kendini yormadan ağır bir iş yapmadan geçirmelisin.
Hiç korkma yerini sağlamlaştırıyor 🥰

Canim kizlarinda söylediği gibi kahverengi akinti icin yerlesme kanamasi diye biliyorum bende hic canini sıkma sen bu iyiye isaret kurban oldugum rabbim yüzünü güldürsün canim ınsallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Sagolun kizlar,
Insallah yerlesmedir. Bir taraftan adet belirtilerim de var korkuyordum zaten cunku daha onceden transferden sonra tam gününde regl olmuşluğum var.
Adet belirtilerin olucak hatta 2-3 aya kadar adet döngüne gelince hafif sancılarını olacak. Gayet normal bir durum bu. Kendimden biliyorum.
Çoğu insanda da oluyor adet olacakmış gibi sancılar. Sen güzelce dinlen keyfine bak.

Sagolun kizlar,
Insallah yerlesmedir. Bir taraftan adet belirtilerim de var korkuyordum zaten cunku daha onceden transferden sonra tam gününde regl olmuşluğum var.
Hic stres yapma cnm ☺️ Yerlesmeden dolayi oluyor. Adet agrisi gibi agri da oluyor. Dinlen agir biseler kaldirma. Güzel haberlerini aliriz insallah🥰

kızlar selam🤗
geçen gün cok sükür kalp atışını duyduk bebişin❤️ hersey yolunda simdilik.hatta yeni yeni kendimi gebe saymaya başladım🤭
Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin,transfer sonuçu bekleyen tüm canım kadınlar ve transfer ollmayi bekleyenler dualarım sizlerle🤲
Canım kardeşim içime su serptin
Senin kalp atışını duyman benim kalp atışını duymam kadardı
Biliyorsun rahmimiz çok hırpalanmış
Çok sevindim
İnşallah sapa sağlam evladını kucağına alasın

Morpati bunun adı tutunma kanaması😂😂😂
Kievin yüklü progesteron desteği ile adet gelmez😂

kızlar selam🤗
geçen gün cok sükür kalp atışını duyduk bebişin❤️ hersey yolunda simdilik.hatta yeni yeni kendimi gebe saymaya başladım🤭
Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin,transfer sonuçu bekleyen tüm canım kadınlar ve transfer ollmayi bekleyenler dualarım sizlerle🤲
Ne güzel bir haber, devamı gelsin kucağınıza alın inşallah 🌸

Arkadaslar dun gece kanamam oldu biraz bu sabah telaslandim Kiev’de bu durumlar icin verilen igneyi ve fitili yapacaktim ama oncesinde dr gidebilirsem deniyim aksama kadar cogalirsa donuste yaparim dedim ki azaldi biter gibi oldu ogleden sonra ve hastaneye gittim hem idrar testi haric hicbisey yaptirmamistim bugune kadar ,kalp atisi icin de ilk haftaya gidecektik ….. sonuc ; iki minik flash eden fasulye gosterdi bugun kendilerini 🐥🐥🥰 ,ekran sesizdi sesi var mi bunun diyemedim… saskinim ,diliyorum sonuna kadar saglikla gitsin ,deneyen ,isteyen hepimiz bebeklerimize kavusalim saglikla 🙏

Morpati bunun adı tutunma kanaması😂😂😂
Kievin yüklü progesteron desteği ile adet gelmez😂
Zazacigim bugun dr gecen de telefonda kullandigim progestonu anlatinca boyle bisey duymadik gormedik dediler ve bugun hastanede hepsini birakip gunde iki defa 400mg progestreon tablet sadece dediler ama ben acikca soyledim Kiev’inkine devam edecegimi …bir de Turkiye’den daha dun geldi paket (2 aylik ilac):)) hala 2 ampul oksi 25 yapiyor ama proluton 500 nasil esdeger cozemesem de 😅

Zazacigim bugun dr gecen de telefonda kullandigim progestonu anlatinca boyle bisey duymadik gormedik dediler ve bugun hastanede hepsini birakip gunde iki defa 400mg progestreon tablet sadece dediler ama ben acikca soyledim Kiev’inkine devam edecegimi …bir de Turkiye’den daha dun geldi paket (2 aylik ilac):)) hala 2 ampul oksi 25 yapiyor ama proluton 500 nasil esdeger cozemesem de 😅
Sen o güzel kafanı yorma
Zaten omayra arkadaşımız gebeliğini 3 günde bir ilave proluton vurdurdu
Çok takılıyorsansa dozuna,7 günde bir vur

Arkadaslar dun gece kanamam oldu biraz bu sabah telaslandim Kiev’de bu durumlar icin verilen igneyi ve fitili yapacaktim ama oncesinde dr gidebilirsem deniyim aksama kadar cogalirsa donuste yaparim dedim ki azaldi biter gibi oldu ogleden sonra ve hastaneye gittim hem idrar testi haric hicbisey yaptirmamistim bugune kadar ,kalp atisi icin de ilk haftaya gidecektik ….. sonuc ; iki minik flash eden fasulye gosterdi bugun kendilerini 🐥🐥🥰 ,ekran sesizdi sesi var mi bunun diyemedim… saskinim ,diliyorum sonuna kadar saglikla gitsin ,deneyen ,isteyen hepimiz bebeklerimize kavusalim saglikla 🙏
Çok güzel bir haber😍
Maşallah
Rabbim ikizlerini korusun❤️

Canım kardeşim içime su serptin
Senin kalp atışını duyman benim kalp atışını duymam kadardı
Biliyorsun rahmimiz çok hırpalanmış
Çok sevindim
İnşallah sapa sağlam evladını kucağına alasın
canım zaza'm,canım kardeşim..hergün aklımda ve duamdasın..
biliyorum ki en kısa zamanda sende o güzel sesi duyacaksın❤️ daha kızlarla beraber bebeklerimizle buluşma var unutma🥰
seviyoruum kız senii😄

aah canım..anlatamam mutluluğumu❤️nasıl sevimdim var ya..sana ve minik bebislerine sağlık diliyorum..kalp sesini de duyucaksın🥰

Çok sağolun kizlar,
Iyi ki varsiniz 💜
Ufak bir ic camasirimda görmüş silinince de peçeteye çok az gelmişti sonrasında yoktu. Andre igneyi ol dedi hemen oldum.
Tetikteyim aha sabah 04 zınk diye gözlerimi açtım kontrol ettim çok şükür bişey yok.
Z Zaza74 canim benim bu reglim ne dağları deldi, ne hayaller yıktı anlatamam. 😘

Back