Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmmmmm insallahInsallahh tamarammm Zazamin güzel haberini almaya günler kaldi Sonra seninde haberini alacagiz
Çok geçmiş olsun canım,sırt üstü yat ayaklarının altına bir minder koy. Allah’ın izniyle her şey yolunda, dualarım seninleKesenin etrafında küçük bir kanama başlamış kabız olma (kabız ilacı verdi ) , karbonhidratı azalt , karına baskı yapacak işlerden ağır tüm işlerden kaçın , öksürme , eğilip kalkma ,bol bol yat dinlen , bence aspirini kes ( ama dr una sor ) dedi , şimdi evde yatıyorum, çok teşekkürler inşallah kurtarıcaz bu bebişleri Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın inşallah kucağımızda görmek nasip olsun
Gayet güzelKızlar doktora gittim rahim kalınlığı ölçüldü 11.3 diyo çok mu kötü bilmiyorum ki
AminnnnnGuzel haberler cogalsin
Siz estrofem baslayip ilk kontrolu turkiyede gitmeden estrofem kullaniminin kacinci gunu yapiyorsunuz?Estrofemin 14 günü progesterona geçmeden rahim kalınlığına bakılıyor
O günüsü embrioglue da yapılıyor
Kacinci gunu estrofemin?Kızlar doktora gittim rahim kalınlığı ölçüldü 11.3 diyo çok mu kötü bilmiyorum ki
Fiyatı ne kadardi?Biz de görüşmeye gittigmizde orada kaldık gayet temiz ve sıcaktı , tv de 2/3 Türk kanalı vardı onlarla idare ettik zaten 3 gün kalmıştık . Şimdi YouTube da kiev videoları izliyorum gezilecek yerler vs :)
Genelde tedaviye başlamadan ultrason,sonra tedaviye start,sonra tedavinin 7 günü kontrolSiz estrofem baslayip ilk kontrolu turkiyede gitmeden estrofem kullaniminin kacinci gunu yapiyorsunuz?
14.gun kievde mi oluyorsunuz?
Konaklama klinik e ait kievde anlaşmalı otel ve apartları var oralarda kalıyorsunuzFiyatı ne kadardi?
Abla cok geçmiş olsun,stres yama benimde kanamam olmuştu.tup bebeklerde sık görünen bi durummuş, inşallah gusel haberlerini bekliyorumKızlar kanamam oldu şimdi uyandım belim karnım ağrıyor ve kan var , eşim hemen bize verilen iğneyi yaptı ve sabah dr a gidicez lütfen çok dua edin bişi olmasın çok canım sıkıldı uyuyamam sabah olmaz bana şimdi …..
Ya Euro uçtu gidiyor bende kieve gitmeyi düşünmeye başladımKonaklama klinik e ait kievde anlaşmalı otel ve apartları var oralarda kalıyorsunuz
Evet , kiev mantıklı hem o sebepten hem de ilgi alaka açısından ki ben kıbrıs ile sadece görüştüm ama tedavi olan arkadaşların görüslerini okudum çoğu ilgisiz sorularına cevap alamıyorsun vs vs ben şu ana kadar kievde olumsuz birsey ile karşılaşmadım Rabbim tamamına erdirsin. Sizin için de en hayırlısı olur inşallah nereyi seçerseniz seçinYa Euro uçtu gidiyor bende kieve gitmeyi düşünmeye başladım
Sen geldiğinde korkutmak gibi olmasında cok soğuk olur gezilecek pek bı yer göremedim ben. Nerede bizim Taksim Beyoğlu, Kadıköy. Sirkeci 10da 1iBiz de görüşmeye gittigmizde orada kaldık gayet temiz ve sıcaktı , tv de 2/3 Türk kanalı vardı onlarla idare ettik zaten 3 gün kalmıştık . Şimdi YouTube da kiev videoları izliyorum gezilecek yerler vs :)
Evet farkındayım ama 8/9 gün kalırsak mecbur gezicez türk Restaurantları falan buldum zaten önemli olan şey yemek bizim içinSen geldiğinde korkutmak gibi olmasında cok soğuk olur gezilecek pek bı yer göremedim ben. Nerede bizim Taksim Beyoğlu, Kadıköy. Sirkeci 10da 1i
Estrofem kullanimiyla 7.gun kontrolde genelde kac gorunmesi iyidir?8mm gorulur mu o zaman, 7.gunden 14.gune kadar ne kadar daha artar kalinlik? Ben tabi 7.gun hic 8mm gormedigim icin merak ettim, bunun optimumu nedir diyeGenelde tedaviye başlamadan ultrason,sonra tedaviye start,sonra tedavinin 7 günü kontrol
Ve en son kievde progesterona geçmeden kontrol
Beyzacima katiliyorum canim rabbimin izniyle olacak❤❤❤❤❤❤İşte yaklaşıyor sonucum
Banada sizin kadar çok meraklıdır
Ama artık ne olursa olsun kendime söz verdim
Hakikaten son
Ayyyy superrrr hadi insallahhhhhh guzel transferler olsun insalllahhhhj❤❤❤❤❤❤Yeşildemates perşembe ve cuma transferi
Rabbim seni ve bebeğini korusun canim benim yuce rabbimmm saglicakla kucagina almayi nasip etsinKesenin etrafında küçük bir kanama başlamış kabız olma (kabız ilacı verdi ) , karbonhidratı azalt , karına baskı yapacak işlerden ağır tüm işlerden kaçın , öksürme , eğilip kalkma ,bol bol yat dinlen , bence aspirini kes ( ama dr una sor ) dedi , şimdi evde yatıyorum, çok teşekkürler inşallah kurtarıcaz bu bebişleri Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın inşallah kucağımızda görmek nasip olsun
Aminnn canim insallahhhh❤❤❤❤❤Canımmmmmm insallah