• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesenin etrafında küçük bir kanama başlamış kabız olma (kabız ilacı verdi ) , karbonhidratı azalt , karına baskı yapacak işlerden ağır tüm işlerden kaçın , öksürme , eğilip kalkma ,bol bol yat dinlen , bence aspirini kes ( ama dr una sor ) dedi , şimdi evde yatıyorum, çok teşekkürler inşallah kurtarıcaz bu bebişleri Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın inşallah 🙏 kucağımızda görmek nasip olsun 🙏
Çok geçmiş olsunnn canım🤲🤲🙏Kafana takma tüp bebekte olağan bir durum rahat olman çok önemli🙏Güzel haberlerini bekliyoruz

Estrofem kullanimiyla 7.gun kontrolde genelde kac gorunmesi iyidir?8mm gorulur mu o zaman, 7.gunden 14.gune kadar ne kadar daha artar kalinlik? Ben tabi 7.gun hic 8mm gormedigim icin merak ettim, bunun optimumu nedir diye😁
Nolursun takma kafana
4-6 mm ikiz taşıyanlar gördüm

Birkac arkadasimiz daha var kibrisa giden canim benim insallah hayirli tedavin olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤
Tesekkurler canım. Ben de bugun döndüm yumurta dondurnaya gitmistim yine. Bu sefer biraz kötü çıktı cok stresli bi dönemimdi aslıbda babamın nörolojik ve psikiyatrik bazı sorunları çıktı. Cok yıprattı bizi

Kızlar ultrason çektirdiğim özel hastanede emar cihazı bozuktu o yüzden beklemek zorunda ķaldim. Bu sabah çektirebildim ama çok kötüymüş. Beynim patladı cihazın sesinden 😒😒
2 güne çıkacak sonuçlar inşallah temiz çıkar da andreye gönderirim 🙏🙏

Kızlar ultrason çektirdiğim özel hastanede emar cihazı bozuktu o yüzden beklemek zorunda ķaldim. Bu sabah çektirebildim ama çok kötüymüş. Beynim patladı cihazın sesinden 😒😒
2 güne çıkacak sonuçlar inşallah temiz çıkar da andreye gönderirim 🙏🙏
Hayırlı güzel sonuç al inşallah canm🙇‍♀️ emar öyle gerçekten o ses çok rahatsız edici ama sonucumuz güzel temiz çıkıcak 🙇‍♀️🤗

Anladım ben anladım 🤪 hadi seninde hayırlı olsun insllah tedavilerin. Cok kısa zamanda hayırlı bir bey ile kullanmadan kolaylıkla anne olmak nasip olsun 🙏🙏🙏
Bisey anlatayım. Ben narkoz aldığımda hep son düşüncem neyse uyanır uyanmaz gayriihtiyari onu tekrarlıyorum. Opuya girdim allahım anestezi doktoru bi içim su. Yatırdılar beni adam benle konuşuyor ben resmen iç çekiyorum ağzımdan sular damlıyor. Allahım nolur böyle kibar yakısıklı kocam olsun diye daldım uykuya. Sonra 15 dk sonra uyandırdılar beni hala operasyon odasındaydım ve sedyede beni odama sürerlerken koridorlarda rastladığım HERKESLERE buradaki anestezist çok yakışıklı oha gördünüz mü diye adeta haykırdım ve defalarca. :olamaz:En az dört defa falan tekrarladığımı hatırlıyorum. Kim bilir kimler kimler duydu. :skandal:Yüz değiştirme ameliyatı olmak zorundayım artık bu utançla yaşayamayacam. :kızgın:

Bisey anlatayım. Ben narkoz aldığımda hep son düşüncem neyse uyanır uyanmaz gayriihtiyari onu tekrarlıyorum. Opuya girdim allahım anestezi doktoru bi içim su. Yatırdılar beni adam benle konuşuyor ben resmen iç çekiyorum ağzımdan sular damlıyor. Allahım nolur böyle kibar yakısıklı kocam olsun diye daldım uykuya. Sonra 15 dk sonra uyandırdılar beni hala operasyon odasındaydım ve sedyede beni odama sürerlerken koridorlarda rastladığım HERKESLERE buradaki anestezist çok yakışıklı oha gördünüz mü diye adeta haykırdım ve defalarca. :olamaz:En az dört defa falan tekrarladığımı hatırlıyorum. Kim bilir kimler kimler duydu. :skandal:Yüz değiştirme ameliyatı olmak zorundayım artık bu utançla yaşayamayacam. :kızgın:
yyaa cok tatlısın..oohh iyi yapmıss bosver,bekar miymis🤣🤣🤣
buarada benim o narkozdan sonra ne hikayelerim var🤭tüp bebekge en özledigim anlar🤣🤣🤣

yyaa cok tatlısın..oohh iyi yapmıss bosver,bekar miymis🤣🤣🤣
buarada benim o narkozdan sonra ne hikayelerim var🤭tüp bebekge en özledigim anlar🤣🤣🤣
Tabii ki beni odaya getirdikleri andan itibaren instadan faceten googledan her yerden araştırdım malesef hakkında bir bilgi bulamadım. Başka bahara kaldı hikayemiz......

aaaa sosyal medyada olmayan erkek😱
yaa aldatan evli erkektir yada harbii cool adamdir🤣🤣🤣
Valla bana da pek olasılıklı gelmedi soayal medyada olmaması. Mahlasladır, 10 yıl önceki enerjim olsaydı gittiği ortaokulu bile bulurdum ama işte yaşlandım, genç kızlarımıza devrettim stalkçılık sanatını

Back