Çok geçmiş olsun canım,sırt üstü yat ayaklarının altına bir minder koy. Allah’ın izniyle her şey yolunda, dualarım seninle

Biz de görüşmeye gittigmizde orada kaldık gayet temiz ve sıcaktı , tv de 2/3 Türk kanalı vardı onlarla idare ettik zaten 3 gün kalmıştık . Şimdi YouTube da kiev videoları izliyorum gezilecek yerler vs :)
Fiyatı ne kadardi?

Siz estrofem baslayip ilk kontrolu turkiyede gitmeden estrofem kullaniminin kacinci gunu yapiyorsunuz?
14.gun kievde mi oluyorsunuz?
Genelde tedaviye başlamadan ultrason,sonra tedaviye start,sonra tedavinin 7 günü kontrol
Ve en son kievde progesterona geçmeden kontrol

Abla cok geçmiş olsun,stres yama benimde kanamam olmuştu.tup bebeklerde sık görünen bi durummuş, inşallah gusel haberlerini bekliyorum

Ya Euro uçtu gidiyor bende kieve gitmeyi düşünmeye başladım
Evet , kiev mantıklı hem o sebepten hem de ilgi alaka açısından ki ben kıbrıs ile sadece görüştüm ama tedavi olan arkadaşların görüslerini okudum çoğu ilgisiz sorularına cevap alamıyorsun vs vs ben şu ana kadar kievde olumsuz birsey ile karşılaşmadım Rabbim tamamına erdirsin. Sizin için de en hayırlısı olur inşallah nereyi seçerseniz seçin

Biz de görüşmeye gittigmizde orada kaldık gayet temiz ve sıcaktı , tv de 2/3 Türk kanalı vardı onlarla idare ettik zaten 3 gün kalmıştık . Şimdi YouTube da kiev videoları izliyorum gezilecek yerler vs :)
Sen geldiğinde korkutmak gibi olmasında cok soğuk olur gezilecek pek bı yer göremedim ben. Nerede bizim Taksim Beyoğlu, Kadıköy. Sirkeci 10da 1i

Sen geldiğinde korkutmak gibi olmasında cok soğuk olur gezilecek pek bı yer göremedim ben. Nerede bizim Taksim Beyoğlu, Kadıköy. Sirkeci 10da 1i
Evet farkındayım ama 8/9 gün kalırsak mecbur gezicez türk Restaurantları falan buldum zaten önemli olan şey yemek bizim için

Genelde tedaviye başlamadan ultrason,sonra tedaviye start,sonra tedavinin 7 günü kontrol
Ve en son kievde progesterona geçmeden kontrol
Estrofem kullanimiyla 7.gun kontrolde genelde kac gorunmesi iyidir?8mm gorulur mu o zaman, 7.gunden 14.gune kadar ne kadar daha artar kalinlik? Ben tabi 7.gun hic 8mm gormedigim icin merak ettim, bunun optimumu nedir diye

Rabbim seni ve bebeğini korusun canim benim yuce rabbimmm saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…