• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaza eşim (5000 lerden itibaren okuyor burayı aramızda paylaştık) bugün diyor ki :zazanın sonucunu çok merak ediyorum test ne zaman 😁😁😁 hepimizin hayatına bir şekilde dokundun sabrın takdir edilesi ve güzel habere Allahın izniyle az kaldı. ❤️
İşte yaklaşıyor sonucum
Banada sizin kadar çok meraklıdır
Ama artık ne olursa olsun kendime söz verdim
Hakikaten son

Bunu duymak inanın içimi rahatlattı çünkü evet merkez çok iyi görünüyor burda okuduğum bu kadar yorum üzerine ama hiç sperm donasyonu hakkında bişey okumadığım için merak ediyordum açıkçası :) Zaza ilk üye olduğumda da seninle özelden mesajlaşmıştık hatırlar mısın bilmiyorum da :) inşallah maddi olarak bian önce toplarız... Belki 1 sene belki 1.5 sene bilmiyorum ama İnşallah daha erken olur ama ben burayı takipte kalmaya devam edeceğim 😊 burada her olumlu haber
aldığımda inanın kalbim ağzımda atıyor kendimmiş gibi heyecanlanıyorum 😊😊😊
En kısa zamanda sizin de güzel haberinizi alalım inşallah 🙏🙏

Daha varmış ☺️ İnşallah dolu dolu dönecektir , benim transferi 17 kasım olarak planladık Andrey ile vallahi 1 sen 2 Andrey çok dua aldınız benden 😍
Kasim ayinda da mutlu haberler gelsin…
Kiev adetin 3.gunu estrofem baslatip kacinci gun ultrason goruntusu istiyor.14 gun kullanip mi gidiliyor kontrole?

Kasim ayinda da mutlu haberler gelsin…
Kiev adetin 3.gunu estrofem baslatip kacinci gun ultrason goruntusu istiyor.14 gun kullanip mi gidiliyor kontrole?
Amin inşallah, ben hala femoston kullanıyorum , onu bitirdikten sonra adet göreceksin ona göre başlayacağız denildi, ama aşağı yukarı 17 kasım olur dedik :)

Amin inşallah, ben hala femoston kullanıyorum , onu bitirdikten sonra adet göreceksin ona göre başlayacağız denildi, ama aşağı yukarı 17 kasım olur dedik :)
Anladigim kiev estrofem kullanimin 24. Ya da 27. Gunu yapiyor transferi.
Sizin tekli , ikili mi olacak transfer?

Anladigim kiev estrofem kullanimin 24. Ya da 27. Gunu yapiyor transferi.
Sizin tekli , ikili mi olacak transfer?
O rahim ile alakalı sanırım, henüz o noktaya gelemedik onu kieve gittigimizde doktor ile görüsürüz :) ama biz 2 li paket seçeceğiz sanırım Andrey ile görüştügümüzden beri cok düsündük stresi azaltacagını düşünüyorum

Kızlar kanamam oldu şimdi uyandım belim karnım ağrıyor ve kan var , eşim hemen bize verilen iğneyi yaptı ve sabah dr a gidicez lütfen çok dua edin bişi olmasın çok canım sıkıldı uyuyamam sabah olmaz bana şimdi ….. 🙏
Allahın izniyle birşey olmaz . Sen stres yapmamaya çalış , 🙏🙏🙏🧿

Back