Güzel kapli Eftalios 'umHerkesin kandili mubarek olsun canlar. Rabbim dualarimizi kabul eylesin insallahhepiniz duamdasiniz herkesin duasi kabul olsun. Hamile arkadaslarimiz saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi,transfer olan can kardeslerimiz elimiz kalbimizde dualarla guzel haberlerinizi bekliyoruz, transfere gidecek olan can kardeslerim hersey istediginiz gibi olur insallah, bekleyen can kardeslerim hepiniz en yakin zamanda gidersiniz ve hersey mukemmel olur insallah ❤❤❤❤❤❤ hepinizi seviyorum❤❤❤❤❤❤❤
Amin inşallahKandiliniz mübarek dualariniz kabul olsun hanımlar
Ah canımCanım Pandam en çok senin duana muhtacız
Canım arkadaşım 4 bebeğinle zorluklara katlanarak taşımaya razı oldun
Annelerin Annesi
Anne kraliçam benim
Amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canimmm benim yurekten aminnnnnnn hepimizin insallaahhhhhGüzel kapli Eftalios 'umAllah sesini duysun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Canım benim amiinn cümlemize inşallah ben de senin güzel haberlerini bekliyorum. Okuyorum fırsat buldukça ben de sizleri özlüyorum ve hep dualarımdasınızCanim ozlemmmmfusuy rabbimden oglunla ailenle bir ömür boyu mutluluk dilerim.ozleniyorsunnn
Iñsallah Allah gönlünüze göre versin. Lucrin mi vurdunHe bu arada bana geçici menapoz iğnesi vurdum bu ay progestron 0 çıktı iyi yani ilaca başladım esrofem salı rahim kalınlığı ölçülecek allahım nolur artık olsun ya
Evet canımIñsallah Allah gönlünüze göre versin. Lucrin mi vurdun
Insallah hersey istedigin gibi olsunHe bu arada bana geçici menapoz iğnesi vurdum bu ay progestron 0 çıktı iyi yani ilaca başladım esrofem salı rahim kalınlığı ölçülecek allahım nolur artık olsun ya
Allah gönlündekini nasip etsin inşallahHe bu arada bana geçici menapoz iğnesi vurdum bu ay progestron 0 çıktı iyi yani ilaca başladım esrofem salı rahim kalınlığı ölçülecek allahım nolur artık olsun ya
Hayırlısı olsun ınsalalhEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?