İşte yaklaşıyor sonucum
Banada sizin kadar çok meraklıdır
Ama artık ne olursa olsun kendime söz verdim
Hakikaten son

En kısa zamanda sizin de güzel haberinizi alalım inşallah

Daha varmış İnşallah dolu dolu dönecektir , benim transferi 17 kasım olarak planladık Andrey ile vallahi 1 sen 2 Andrey çok dua aldınız benden
Kasim ayinda da mutlu haberler gelsin…
Kiev adetin 3.gunu estrofem baslatip kacinci gun ultrason goruntusu istiyor.14 gun kullanip mi gidiliyor kontrole?

Kasim ayinda da mutlu haberler gelsin…
Kiev adetin 3.gunu estrofem baslatip kacinci gun ultrason goruntusu istiyor.14 gun kullanip mi gidiliyor kontrole?
Amin inşallah, ben hala femoston kullanıyorum , onu bitirdikten sonra adet göreceksin ona göre başlayacağız denildi, ama aşağı yukarı 17 kasım olur dedik :)

Amin inşallah, ben hala femoston kullanıyorum , onu bitirdikten sonra adet göreceksin ona göre başlayacağız denildi, ama aşağı yukarı 17 kasım olur dedik :)
Anladigim kiev estrofem kullanimin 24. Ya da 27. Gunu yapiyor transferi.
Sizin tekli , ikili mi olacak transfer?

Anladigim kiev estrofem kullanimin 24. Ya da 27. Gunu yapiyor transferi.
Sizin tekli , ikili mi olacak transfer?
O rahim ile alakalı sanırım, henüz o noktaya gelemedik onu kieve gittigimizde doktor ile görüsürüz :) ama biz 2 li paket seçeceğiz sanırım Andrey ile görüştügümüzden beri cok düsündük stresi azaltacagını düşünüyorum

Allahın izniyle birşey olmaz . Sen stres yapmamaya çalış ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…