İlaçları kesinlikle kabine alın,
Biriniz kabin bagajı ile çıksın digeri bagajı alıp öyle çıksın
Güzel kadınlar birbirimiz için dilek temenni ve dualar kadar önemli bu detay bilgiler biliyorsunuz. Canlar nolur daha fazla paylaşın bizlerle tecrübelerinizi kaç gün kalınır planlama yaparken adet tarihi önemlimi mesela kievde size hangi testler yapıldı ön görüşme yaptınız mı kaçıncı denemede pozitif oldu? vb. para cidden büyük prüzler moral bozucu olmasın hepimiz için.Bu arada gerilerden okuyorum yılmadan hazıra konmak istemiyorum tabi ki ama keşke daha çok bilgi olsa ve şu an size bunu yazarken karşı masamda oturan arkadaşım hamilelik haberini verdi :) bizler için ne zor olan şey bir başkası için ne kolay vardır bir hikmeti diyorum sadece.

Bazen düşünür dururum, insanların geneli hamile kalmamak için yoldan yola girer değişik şeylere girer, o kadar eminler ki hamile kalacaklarına kalmamayım diye önlem alırlar ( tabiki eleştirdiğim şey alınan önlemler değil) bense o kadar körü körüne olmayacağına inandırmışım ki kendimi, olabileceği fikri bile çok büyük bir mucize gibi geliyor bana, nasıl desem nasıl anlatsam bilmiyorum, çok değişik bişey bu benim hasretim bir çoğuna göre o kadar basit, sıradan ve ulaşması kolay ki bu düşünceler içimi karartıyor, an be an ölüyor gibi oluyorum sanki.

o kadar iyi anlıyorum ki sizi her ay adet görmek ve geçen zaman artık acı veriyor.Tamam umutsuz olma diyorum olur elbet diyorum ama gerçeklerle de yüzleşmek gerek diyorum sonra.insanlar korunmayı bıraktığı ay hamile kalıyor yani o hormonlar her şey o kadar dengedeki benim dengem bozulmuş demek ki diyorum.

Ne alaka ilaçların reçetesini ne yapacakmış , biraz fazla olmuş . Dünyada kronik ilaç kullanan milyonlarca kişi var ilaçlarını yanında taşıyor . Çok geçmiş olsun son stresin olur inşallah

Ben normal bir şekilde regl görmek için nelerden vazgeçerdim ama o bile olmuyor işte, ilaç kullanarak regl görebiliyorum sadece, bekarken 21 gün ilaç kullanıp 24. Gün o regl kanamasını görmek benim içim büyük mutluluktu kendimi gerçekten kadın gibi hissederdim o vakit. Evlilikten sonra ama artık çocuk özlemi ağır gelmeye başladı,.. Allah bundan geriye götürmesin

Canim benim gelmis gecmis olsun.insallah bundan sonra hersey guzel olur

Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah hakkinda hersey hayirlisi olsun hersey guzel olsun nereye gidersen eger evlat sahibi olasin insallah

Amiiiiinnnn

Allah tedavinizi hayırlı etsin
Bana özelden yazan iki arkadaşım sperm donasyonu yaptı kievde ve ikiside gebe
Sayfaya yazanlardanda bir hayalim var arkadaşımızda hazır embriyo yaptırdı kievde ve ikizlere gebe

Vayyy Morpatim
Nolursun stres yapma
Bu ne ya senin yaşadıkların
İnşallah sonucun tüm bu kötü yaşantıları unuttursun

İnşallah bu yakın zamanda sizde hamilelik haberinizi paylaşırsınız
Moralinizi yüksek tutun

Allah tedavinizi hayırlı etsin
Bana özelden yazan iki arkadaşım sperm donasyonu yaptı kievde ve ikiside gebe
Sayfaya yazanlardanda bir hayalim var arkadaşımızda hazır embriyo yaptırdı kievde ve ikizlere gebe
Bunu duymak inanın içimi rahatlattı çünkü evet merkez çok iyi görünüyor burda okuduğum bu kadar yorum üzerine ama hiç sperm donasyonu hakkında bişey okumadığım için merak ediyordum açıkçası :) Zaza ilk üye olduğumda da seninle özelden mesajlaşmıştık hatırlar mısın bilmiyorum da :) inşallah maddi olarak bian önce toplarız... Belki 1 sene belki 1.5 sene bilmiyorum ama İnşallah daha erken olur ama ben burayı takipte kalmaya devam edeceğim burada her olumlu haber
aldığımda inanın kalbim ağzımda atıyor kendimmiş gibi heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…