- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
Amin canım dualarımız sizlerle Allah tüm anne adaylarını anne yapsın inşallahÇok teşekkür ederim canlarım
Okadar mutluyum ki,bugün yeşildomates beni görmek için transferime geldi
Onuda burdan çok öpüyorum
İnşallah bu ekipde Morpati,Mektup01,Foster,S….(gizli takipci),Yeşildomates ve ben hepimiz anne olalım
Sen ne tatlı bir kadınsın görmeden gitsem aklımda kalırdı. Gönlünün guzelligi yüzüne öyle güzel vurmuş kiÇok teşekkür ederim canlarım
İnşallah bu ekipde Morpati,Mektup01,Foster,S….(gizli takipci),Yeşildomates ve ben hepimiz anne olalım
Sen ne tatlı bir kadınsın görmeden gitsem aklımda kalırdı. Gönlünün guzelligi yüzüne öyle güzel vurmuş ki.
Rabbim gonlundekini kucağına versinVerdiğin her bilgi benim için çok çok kıymetli çok kıymetlisin inan
İnşallah inşallahÇok teşekkür ederim canlarım
Canimsinnnnnn❤❤❤❤❤Eftaliosum güzel kalplim tez bir zaman senin güzel sonucunla buralar toy düğün olsun
İnşallah canım benim inşallah bu sefer senin de olacak hepiniz de anne olacaksınız bunu tüm kalbimle inanıyorum Allah'ım emeklerinizi boşa çıkarmayacak inşallahÇok teşekkür ederim canlarım
Kizlarrrrr Allahh yardimciniz olsun canlar
Zaten Türkiye’den doktor yönlendirince ne hikmetse sonuç negatif oluyor. Prim alıyorlar yönlendirince hasta başına. Ben asla gitmicem o şekilde. kendim bulur giderim. en az 1000€ alıyorlardır öyle oluncada ne iş çeviriyorlarsa olmuyor.Merhaba canım Dünya tüp bebek malesef.Hiç kimseye önermiyorum ben Türkiyedeki doktoruma güvenerek gitmiştim
Tekrar gidebilirsek bende aynı şekilde yapıcam ❤Zaten Türkiye’den doktor yönlendirince ne hikmetse sonuç negatif oluyor. Prim alıyorlar yönlendirince hasta başına. Ben asla gitmicem o şekilde. kendim bulur giderim. en az 1000€ alıyorlardır öyle oluncada ne iş çeviriyorlarsa olmuyor.
Aliyorlar canim beni yonlendirleri doktor enaz 1000 euro aliyodu azarlamaktan baska bir isede yaramiyoduZaten Türkiye’den doktor yönlendirince ne hikmetse sonuç negatif oluyor. Prim alıyorlar yönlendirince hasta başına. Ben asla gitmicem o şekilde. kendim bulur giderim. en az 1000€ alıyorlardır öyle oluncada ne iş çeviriyorlarsa olmuyor.
Sanem kızzz seni gizli takipci yazmışımTesekkur ederim canimilk gorusme icin gidiyorum
Allah onları bildiği gibi yapsın inşallahAliyorlar canim beni yonlendirleri doktor enaz 1000 euro aliyodu azarlamaktan baska bir isede yaramiyodu
Canım arkadaşım inşallah tez bir zaman seninçin olsunİyi akşamlar uzun süredir yazamadım
Hamile arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Transfer olan arkadaşlar transferiniz hayırlı olsun
Zazaaaam hayırlı olsun
Canim cok gecmis olsun.Arkadaşlar eşim lazerle prostat ameliyatı oldu bir ay oldu ameliyat olalı. prostat ameliyatı olup ta tüp bebek yaptıran var mı cevaplarmısınız olan varsa
Insallah yakin zamanda hersey guzel olur sizin icinİyi akşamlar uzun süredir yazamadım
Hamile arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Transfer olan arkadaşlar transferiniz hayırlı olsun
Zazaaaam hayırlı olsun
Cok gecmis olsun .Arkadaşlar eşim lazerle prostat ameliyatı oldu bir ay oldu ameliyat olalı. prostat ameliyatı olup ta tüp bebek yaptıran var mı cevaplarmısınız olan varsa
Allah yuzunuze baksin dermani vererek evinize donmeyi nasip etsin Tum isteyen arkadaslarima
Bugun tum dualarimiz dileklerimiz sizlerle
Bugün transferi olan herkes güzel sonuçları alsın inşallah dualarimdasiniz. MORPATİ MEKTUP01 ve adını bilmediklerim
Transferi olan herkesten güzel haberler bekliyoruz inşallah
Aynen mübarek günde dualarımız sizinlealın gelin bebeklerinizi
Çok teşekkür ederim canlarım
Amin canım dualarımız sizlerle Allah tüm anne adaylarını anne yapsın inşallah
Kizlar,Kizlarrrrr Allahh yardimciniz olsun canlar
Doktorunuz 3.gun embriyosuna genetik test yapilmasiyla ilgili ne gorus verdi acaba? Benim bildigim de genetik testlerin 5.gun embriyosuna yapildigi yonunde. 3.gune de yapiliyomus ama tavsiye edilmiyomus 3.gunde embriyonun yapisi kolay bozulabilecegi icin. Size buna dair birsey soylenmis miydi?Işte o yapılmadı her seferinde 5yumurtam toplanıyordu ama hiçbiri gonderilmedi oysaki çok önemliymiş çok üzgünüm o konuda.hepsi 3.gün emriosuydu ondanmi gonderilmedi bilmiyorum galiba 5.gune gelen genetik yapılıyormuş. Şimdi istanbulda kuzenimin arkadaşı var doktor hediye dağdeviren kuzenim kendisine benim durumu anlatmış geçen gün aradılar gel görüşelim diye sana emrio genetiği yapmamız lazım dedi ama ben kiew i çok istiyorum iki arada kaldım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?