Amin canım dualarımız sizlerle Allah tüm anne adaylarını anne yapsın inşallah

Sen ne tatlı bir kadınsın görmeden gitsem aklımda kalırdı. Gönlünün guzelligi yüzüne öyle güzel vurmuş ki.
Rabbim gonlundekini kucağına versin Verdiğin her bilgi benim için çok çok kıymetli çok kıymetlisin inan

İnşallah inşallah amin canım

İnşallah canım benim inşallah bu sefer senin de olacak hepiniz de anne olacaksınız bunu tüm kalbimle inanıyorum Allah'ım emeklerinizi boşa çıkarmayacak inşallah

Merhaba canım Dünya tüp bebek malesef.Hiç kimseye önermiyorum ben Türkiyedeki doktoruma güvenerek gitmiştim
Zaten Türkiye’den doktor yönlendirince ne hikmetse sonuç negatif oluyor. Prim alıyorlar yönlendirince hasta başına. Ben asla gitmicem o şekilde. kendim bulur giderim. en az 1000€ alıyorlardır öyle oluncada ne iş çeviriyorlarsa olmuyor.

Tekrar gidebilirsek bende aynı şekilde yapıcam ❤

Aliyorlar canim beni yonlendirleri doktor enaz 1000 euro aliyodu azarlamaktan baska bir isede yaramiyodu

İyi akşamlar uzun süredir yazamadım
Hamile arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Transfer olan arkadaşlar transferiniz hayırlı olsun
Zazaaaam hayırlı olsun
Canım arkadaşım inşallah tez bir zaman seninçin olsun

İyi akşamlar uzun süredir yazamadım
Hamile arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Transfer olan arkadaşlar transferiniz hayırlı olsun
Zazaaaam hayırlı olsun
Insallah yakin zamanda hersey guzel olur sizin icin❤❤

Allah yuzunuze baksin dermani vererek evinize donmeyi nasip etsin Tum isteyen arkadaslarima
Bugun tum dualarimiz dileklerimiz sizlerle

Bugün transferi olan herkes güzel sonuçları alsın inşallah dualarimdasiniz. MORPATİ MEKTUP01 ve adını bilmediklerim

Transferi olan herkesten güzel haberler bekliyoruz inşallah

Aynen mübarek günde dualarımız sizinle alın gelin bebeklerinizi

Amin canım dualarımız sizlerle Allah tüm anne adaylarını anne yapsın inşallah

Kizlarrrrr Allahh yardimciniz olsun canlar
Kizlar,
Iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim.
Hepinizden Allah razi olsun.
Kocaman öpüyorum

Doktorunuz 3.gun embriyosuna genetik test yapilmasiyla ilgili ne gorus verdi acaba? Benim bildigim de genetik testlerin 5.gun embriyosuna yapildigi yonunde. 3.gune de yapiliyomus ama tavsiye edilmiyomus 3.gunde embriyonun yapisi kolay bozulabilecegi icin. Size buna dair birsey soylenmis miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…