Günaydın herkese,yumurta donasyonu ile tüp bebek yapmak istiyorum ve Kıbrıs düşünüyorum ama bir sürü şey okuyorum nereye kime güveneceğimi bilmiyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz?Kıbrıs ve hangi tüp bebek merkezine gitmeliyim?Tecrübelerinizş paylaşır misiniz?şimdiden teşekkürler

Aramıza hoş geldin
Tecrübelerimizi burda çok paylaştık
En iyi 5-6 bininci sayfadan okusanız sizde çok şey öyrenirsiniz

Arkadaşlar merhaba
öncelikle daha önce yazamadığımı için lütfen kusura bakmayın , ve geriye dönük henüz okumaya fırsatda bulamadım, bugün yoruldum biraz ,
birkaç gündür yoktum çünkü kan gelince panik oldum 5dk da bir wc gidip kan var mı bakıp internetten sürekli her belirtim normal mi kontrol edince eşim tlfnu aldı benden , teste kadar sana tlfn yasak dedi , bu sabah test verdik çok çok çokkk şükür ki sonuç pozitif ve değer 837 geldi , pazartesi tekrar kan vericez dr da panik olma vs dedi ama bide bana sorun siz onu , ben hala çok paniğim ,bu vesileyle bizi kieve yönlendiren başta Zaza arkadaşım olmak üzere herkese çok teşekkürler , birgün bende bu pozitifi göreceğimi rüyamda görsem inanmazdım , hepinize çok dua ediyorum , Allah her isteyene nasip etsin, tamamına erdirsin kucağımızda sağlıkla görmek nasip olsun hayırlı evlatlar olsunlar inşallah pazartesi kan sonucumu tekrar yazarım inşallah herşey çok güzel olacak

Oooo maşallah süper değer maşallah sağlıkla kucağına al inşallah

Ne güzel gaber kuzum
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Eylül sonu ve ekim başıda çok güzel sonuçlar geldi kievden
Darısı bize inşallah
Desi ve anneadayı vede üçüncü gizli takipci hepsi pozitiv maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…