Sizede çok geçmiş olsuİyi günler arkadaşlar ben bir konuda çok kararsız kaldım yardımınıza ihtiyacım var.Ben istedgim zaman hamile kalıyorum ama düşük yapıyorum.10 defa düşük yaptım.Yasim 33 9 senelik evliyim.Esimdede bendede hiç bir sorun yok. Yaşim gittikçe geçtiği için zaman kaybetmek istemiyorum yumurta donasyonu ile sansimi denemek istiyorum.Ama doktorum acele etme bekle biraz daha diyor.Bense biran önce anne olmak için yumurta donosyonunu deniyim diyorum.Bir yanımda bekle belki kendi yumurtamla çocuğum olur diyorum.Cok kararsizimm
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahGünaydın arkadaşlar
Dün kuzuların kalp atışlarını duydum
Masallah iyiler 8 haftalik olduk cok şükür
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin hepinize dua ediyorum herşey guzel olsun ins
Bunun cevabını testler ve doktorlar verebilir .Yumurta mı embriyo mu donasyon olarak hangisi daha başarılı olur ? Eğer kadın ve erkeğin yaşı 40 üstündeyse ...
Testler pek iç açıcı değilBunun cevabını testler ve doktorlar verebilir .
Spermi bir şekilde yükseltebiliyorlar , takviyelerle vs yumurta konusunda çoğumuzun durumu aynı maalesef. Allah gönlünüze göre verir inşallahTestler pek iç açıcı değil
Yumurta yok
Sperm morfoloji ise %4 altında
Oyy kuzularını sevsinler senin annesiGünaydın arkadaşlar
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin hepinize dua ediyorum herşey guzel olsun ins
Oyyy maşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah canım, aminnnnGünaydın arkadaşlar
Gonderdik sağlıklı geldi oda düştüSizede çok geçmiş olsu
Bende çok düşük yaptım
Ama kendi fikrimi söyleyim,eğer yumurtan var ve gebe kalıyorsan bu iyi
Tüp bebek dene ve embriyolarını genetik teste gönder
Sağlıklı olanı transfer etir
Eğer sağlıklı gelmese o zaman donasyonu düşün
Merhaba.3kaybım var amh en son 2yil once merkezime vermiştim kan suankini hiç bilmiyorum aslında merak ediyorum baktırıcam. Benim 3gebeligimde 5.haftamda gelişimleri durdu ve kürtaj oldum.rezervim düşük yaş 42 miyom ve adenomiyosiz var bunların hepsi doktora göre düşük sebebiymis. Şundan dolayı diye kesin bişey söylemiyor ve o merkeze artık gitmek istemiyorum orasi benim için bitti.benim tekrarlıyan düşüklerim ve ileri yaşım var buna rağmen emrio genetigini hiç önermedi bana ama bence benim sorunumun cevabı bundaydı ona rağmen hiç dillendirmedi.gecen yıl 5 bu yılda 5 adet 3.gün emriosu oluşmuştu. Elimde şuan hiç emriom kalmadı ve ben kürtaj sonrası kontrolümde emrio genetiginden bahsedince evet aslinda olsa ıyi olur ama yeterli yumurtan olmuyo falan diye geveledi.durum bu.su saatten sonra normal bir tüp bebek merkezine gitmek istemiyorum.yumurta donasyonu istiyorum ama onada eşim kesin olmaz diyor kabul etmiyor arada kaldım kara kara düşünüyorum işte öyle.sizinde durum genetik sorun olabilir.kendi genetik testinizi yaptirmismiydiniz..ve eğer tüp bebek devam etmek istiyorsanız kesinlikle ve kesinlikle emrio genetiği yaptırın sakin doktor kararına bırakmayın.ben çok pişmanım çokMerhabalar
Çok geçmiş olsun. Kaç kaybınız var amh nız ne durumda Bi de Dr ne diyor gelişim durmasına
Benim de 4 kaybım var bir de kimyasal 5.6-7.haftalarda gelişimleri duruyo. Amh bitmiş durumda 0.01.
Dr düzensiz yumurtlama olduğu için zamansız oluşuyor gebelik rahim kendini hazırlamadan dedi. Rahim kalınlaşırken bebek rahme yapışıyor ve geliştirmiyo dedi
hakkımızda hayırlısı olsunMerhaba.3kaybım var amh en son 2yil once merkezime vermiştim kan suankini hiç bilmiyorum aslında merak ediyorum baktırıcam. Benim 3gebeligimde 5.haftamda gelişimleri durdu ve kürtaj oldum.rezervim düşük yaş 42 miyom ve adenomiyosiz var bunların hepsi doktora göre düşük sebebiymis. Şundan dolayı diye kesin bişey söylemiyor ve o merkeze artık gitmek istemiyorum orasi benim için bitti.benim tekrarlıyan düşüklerim ve ileri yaşım var buna rağmen emrio genetigini hiç önermedi bana ama bence benim sorunumun cevabı bundaydı ona rağmen hiç dillendirmedi.gecen yıl 5 bu yılda 5 adet 3.gün emriosu oluşmuştu. Elimde şuan hiç emriom kalmadı ve ben kürtaj sonrası kontrolümde emrio genetiginden bahsedince evet aslinda olsa ıyi olur ama yeterli yumurtan olmuyo falan diye geveledi.durum bu.su saatten sonra normal bir tüp bebek merkezine gitmek istemiyorum.yumurta donasyonu istiyorum ama onada eşim kesin olmaz diyor kabul etmiyor arada kaldım kara kara düşünüyorum işte öyle.sizinde durum genetik sorun olabilir.kendi genetik testinizi yaptirmismiydiniz..ve eğer tüp bebek devam etmek istiyorsanız kesinlikle ve kesinlikle emrio genetiği yaptırın sakin doktor kararına bırakmayın.ben çok pişmanım çokinşallah hakkınızda hayırlısı olur canim
Bu konuda inan yalnız değiliz evet çok zor ağır bir sınav bu insan çocuksuz kendini gerçek bir aile gibi hissedemiyor hayatımızda hep biseyler eksik geliyor ev sessiz yükü ağır vs.. ama Allah büyük daha yaşın bizlere göre çok genç inşalalh Allah aratmadan tez zamanda o güzel duyguyu yaşayanlardan olursun.tedavin için çok araştır birşeylere geç kalmadan doğru yolda ilerle.donasyon ilk banada çok cazip gelmedi açıkçası garipsedim çok keşke kendi yumurta ve spermden normal yolla çocuklarımız olsa ama olmuyorsa alternatifler var sonuçta eşinin spermi senin kanınla canınla beslenecek senin karnında canından can olucak eşim de karşı bu duruma ama ben bir gün kabul eder diye Allaha hergun yalvarıyorum dua ediyorum.sonucta yumurta dediğin her ay adetle birlikte vücuttan atılan birşey.Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım sanada bol şans diliyorumhakkımızda hayırlısı olsun
,ben genetik taramalı tüp mü olmalı dedim hayır senin genle alakalı bi problemin yok dedi.tüpte şansımız daha az...ki şayet herşey iyi oldu hamile de kaldım gerçekten ilerlicek mi hamilelik herşey çok karışık çok ümit kırıcı..dini açıdan donasyonu düşünemem..belki gerçekten olamayacağına inandığımızda evlatlık düşünüyorum..
canlarım çok yanıyor..
herkesin çocuklarına bakarken ne kadar şanslı olduklarını düşünüyorum ve kendim için de ne kadar şansız.çok ağır geliyor herşey.istemeye başladığmdan beri hayatta hiç bir gayem amacım yaşama hevesim kalmadı.olmama böyle meşakkat çekiceğimi hayatımın merkezi gibi beni bu kadar yıpratacağı hiç aklımın ucundan geçmezdi..sabr sabr o kadar zor ki
hiç olmaması mı olup yaşamaması mı çaresiz kalmak ikisi de o kadar zor.fakat ikincisi bi tık daha fazla..
Kocamannn amiinnnnnnBu konuda inan yalnız değiliz evet çok zor ağır bir sınav bu insan çocuksuz kendini gerçek bir aile gibi hissedemiyor hayatımızda hep biseyler eksik geliyor ev sessiz yükü ağır vs.. ama Allah büyük daha yaşın bizlere göre çok genç inşalalh Allah aratmadan tez zamanda o güzel duyguyu yaşayanlardan olursun.tedavin için çok araştır birşeylere geç kalmadan doğru yolda ilerle.donasyon ilk banada çok cazip gelmedi açıkçası garipsedim çok keşke kendi yumurta ve spermden normal yolla çocuklarımız olsa ama olmuyorsa alternatifler var sonuçta eşinin spermi senin kanınla canınla beslenecek senin karnında canından can olucak eşim de karşı bu duruma ama ben bir gün kabul eder diye Allaha hergun yalvarıyorum dua ediyorum.sonucta yumurta dediğin her ay adetle birlikte vücuttan atılan birşey.Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım sanada bol şans diliyorum
Amiiiiiiinnnn cümlemize insallahhhKocamannn amiinnnnnnRabbim isteyen bekleyen dileyen bu yolda uğraşan herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ne güzel, sağlıkla gelsinler inşallah, hepimize nasip etsin RabbimGünaydın arkadaşlar
Erkeyin spermi yaşlanmıyor kiYumurta mı embriyo mu donasyon olarak hangisi daha başarılı olur ? Eğer kadın ve erkeğin yaşı 40 üstündeyse ...
Morfolojı sıfır olmasınTestler pek iç açıcı değil
Yumurta yok
Sperm morfoloji ise %4 altında
Morfoloji %4 altı maalesef kötü yaniErkeyin spermi yaşlanmıyor ki
Eşinizin speri iyiyse yumurta donasyonu yaptırın
Allah AllahGonderdik sağlıklı geldi oda düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?