Daha yeni düşük yaptın dimi öyle hatırlıyorum sanki ?
Ben direk donasyon yapalım dememiştim sanırım. Geçen yıl konuyu açtığımda kesinlikle olmaz biz eninde sonunda ebeveyn olucaz inanıyorum demişti. Aradan 1 yıl geçti ben bir kez daha düşük yapınca artık buradaki kızları anlatmaya başladım kievin bu konuda daha başarılı olduğunu, kızların hepsinin hamile kaldığını, hamileliklerinin sağlıkla ilerlediğini , kalacak yer sıkıntısı yaşamayacağımızı vs vs herşeyi arada anlatıyordum forumu okurken sesli okuyordum hatta. Sonra Andreyi aradım kendisine akşam kendisi içinde mümkünse eşimin olduğu vakit görüşmek istediğimi söyledim aklımdaki şeyleri sordum o cvp verdi eşim dinledi tmm gidelim dedi. İçimize sinmez ise 2-3 günlük tatil yapar geliriz bize sadece uçak biletine maal olur dedik. Şimdi eşim ya 3üz 4üz olursa napıcaz diyor
Keşke tedavilerinden birinde embriyolara genetik yapılmış olsa idi en azından fikir olurdu. Sen elinde ne var ne yok topla Andreye gönder doktor incelesin sonrada benim gibi yap eşinde yanında olsun konuşun illa inadı bi yerde kırılacak. Para olayına gelince bulursun inan sıkışınca ne çözümler üretiyoruz emin ol. Rabbim nasibin varsa sana yol gösterecek.