• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı 🤲🤲🤲🤲❤️3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle🤲🤲Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş 🤲🤲🤲Ve ayrıca bana vesile olan sevgili Z Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn 🤲seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun 🤲🤲Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn 🤲🤲🤲❤️❤️Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak🤲🤲🤲🤲❤️
Canım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲♥️💙

Daha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı 🤲🤲🤲🤲❤️3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle🤲🤲Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş 🤲🤲🤲Ve ayrıca bana vesile olan sevgili Z Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn 🤲seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun 🤲🤲Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn 🤲🤲🤲❤️❤️Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak🤲🤲🤲🤲❤️
Canımsın kuzum
Gözün bir daha aydın olsun
Sağ salim taşıyası ve kucağına alasın
Ve tez bir zamanda darısı bizlere🤲❤️🌺

Evet canım büyüdü baya doktor 26. Hafta göbeği sendeki dedi 😂 hareketlerini hissetmeye başladım içerde sürekli yer değiştiriyorlar ordan oraya , kasık ağrısı müsade ederse kendimi dinleyebiliyorum 😄, 25. Haftadan sonra hareketim iyice kısıtlanacak gibi geliyor
Allahım senide yavrularınıda korusun kuzum
Allah ağrısız acısız gebeliğini taşıyıp kucağına almanı nasip etsin 🥰🌹💋❤️

Biliyorummmmmm çok sevindiğini ve keşke sana kalbimi açıp gösterebilsemmmm …..Senin için öyle dualar ediyorum ettiriyorum ki Rabbimm sana da nasip edecek ve sen çooook güzel bir anne olacaksınnnn 🧿tüm kalbimle inanıyorummmmm🤲🤲🤲🤲Bende sana yazamadımm birtürlü ama kalbim dualarım herzaman seninle canımmm ❤️❤️❤️Ve herzaman seninle olacak…
Canımmmmmm seni çok seviyorum ❤️❤️❤️ çok teşekkür ederim güzel içten samimi duygu ve duaların için. Senin içinhep dua ettim çok güzel kahkahalarla transferimiz oldu üçgen şeklinde gülerek yattık kalktık ve bizim ugursuzlugumuz sana bulaşmasın diye ve çok şükür dualarım kabul oldu. Şimdi sırası teyzesi yeğeninin doğduğu günü iple çekecek.🧿🧿🧿 Kendine hep çok iyi bak ve bir gün yegenimle beraber tekrar görüşmek nasip olsun.🥰🥰🥰

Ve beklenwn güZel haber de gelmis💕
Gözünüz aydinn, saglikla kucagina al yavrunu duruballimmm😀

Günaydın arkadaşlar
Dün kuzuların kalp atışlarını duydum 🐣🐣
Masallah iyiler 8 haftalik olduk cok şükür 🤲🤲
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin hepinize dua ediyorum herşey guzel olsun ins🙏🙏
Maasallah saglikla kucagina al canim insaallah🤲

Günaydın arkadaşlar
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin hepinize dua ediyorum herşey guzel olsun ins🙏🙏
Maşallah 🧿 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🙏

Günaydın arkadaşlar
Maşallah 🧿 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🙏

Günaydın arkadaşlar
🧿🧿🧿🧿🤩🤩🤩🤩 massallahhhhh saglicakla kucagina al insallah

Günaydın arkadaşlar
Maşallah 🧿🧿 sağlıkla gelsinler canım 🙏🙏

Back