• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pandaaaa karnin büyüdü mü canim 3 uc ve dorduz gebeliklerde karin erken büyüyor dikkat et kendine ve bebislerine. 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🤩🤩🤩🤩🤩❤❤❤❤
Evet canım büyüdü baya doktor 26. Hafta göbeği sendeki dedi 😂 hareketlerini hissetmeye başladım içerde sürekli yer değiştiriyorlar ordan oraya , kasık ağrısı müsade ederse kendimi dinleyebiliyorum 😄, 25. Haftadan sonra hareketim iyice kısıtlanacak gibi geliyor

Daha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı 🤲🤲🤲🤲❤️3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle🤲🤲Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş 🤲🤲🤲Ve ayrıca bana vesile olan sevgili @Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn 🤲seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun 🤲🤲Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn 🤲🤲🤲❤️❤️Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak🤲🤲🤲🤲❤️
Gözünaydın canım😌 sağlıkla gelsin bebiş

Oda doğru durumu bilmeden yanlış bişeyde yapabilirim..ben doktor kontrolü dışında gebe kalmak istemiyorum bu beni korkutuyor çünkü bi şekilde gebe kalıyorum onda pek sıkıntı yok sonrası sıkıntı benim tutan bebeklerim 5.haftamda gelişimleri duruyor o yüzden her gebe kaldığımda sevinç yerini korku kaplıyor bende😔 Allah inşallah bana kiew i nasip eder tabi hayırlısıysa 🙇‍♀️😊
Merhabalar
Çok geçmiş olsun. Kaç kaybınız var amh nız ne durumda Bi de Dr ne diyor gelişim durmasına
Benim de 4 kaybım var bir de kimyasal 5.6-7.haftalarda gelişimleri duruyo. Amh bitmiş durumda 0.01.
Dr düzensiz yumurtlama olduğu için zamansız oluşuyor gebelik rahim kendini hazırlamadan dedi. Rahim kalınlaşırken bebek rahme yapışıyor ve geliştirmiyo dedi

Daha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı 🤲🤲🤲🤲❤️3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle🤲🤲Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş 🤲🤲🤲Ve ayrıca bana vesile olan sevgili @Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn 🤲seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun 🤲🤲Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn 🤲🤲🤲❤️❤️Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak🤲🤲🤲🤲❤️
Durubalcim tebrik ederim.Saglikla evladini kucagina al insaallah🤲

Ben yaptıramadım eşimle oturduk video izledik. Gayeeettt güzel yaptı bence hiç korkmayın onları düşünerek. Ayrıca bu yolda neler yedik neler içtik hatırlayın yapamayız dediğimiz neleriin üstesinden geldik. Ki benim eşim kan veremez iğneyi gördüğü anda kendinden geçer garibim neler yapıyor şimdi. Ben size de güveniyorum o gün gelsin gerekirse sizde yaparsınız. :cool:
Çok sağolun Umut verdiniz cesaret verdiniz buradaki bir çok arkadaşım gibi. Göbekten değil de kalçadan yapılacaksa iğne bu beni ürkütüyor. Türkiye’de reçetesiz yaptıramam diye endişe ediyorum.

Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah 🙏

Hayırlısı olsun Allah devamını getirsin kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah 🙇‍♀️🤗💕🍀🍀🍀
Çok teşekkür ederim 🙏🙏Darısı tez zamanda senin başına olsunnn innnnşş🤲🤲🤲🤲
canım cok cook sevindim😍
en önemli basamağıda cok sükür geçmissin🤲
inaniyorim bundan sonrasıda su gibi gecicek❤️
insallah gebeliğinde sağlıkli kolaylıkla geçsin..
Canımmmm çok sağoll🙏🙏yeni doktorum öok güzel konuştu kendisi de çok güzel çok sevdimm🥰🥰🥰inşşş canımm hepimizin su gibi sağlıkla geçsinn 🤲🤲🤲❤️

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah inşallah 🙏🙏❤️❤️

Çok sevindim canım benim kalbim ağzımda senden haber bekliyordum. Sormayada çekiniyordum açıkçası. Şimdi çok sevindim. Tekte olsa sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah canım benim
Dualarım seninle her zaman. Doğuma gittiğini duyacağım hayırlısıyla 🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰
Biliyorummmmmm çok sevindiğini ve keşke sana kalbimi açıp gösterebilsemmmm …..Senin için öyle dualar ediyorum ettiriyorum ki Rabbimm sana da nasip edecek ve sen çooook güzel bir anne olacaksınnnn 🧿tüm kalbimle inanıyorummmmm🤲🤲🤲🤲Bende sana yazamadımm birtürlü ama kalbim dualarım herzaman seninle canımmm ❤️❤️❤️Ve herzaman seninle olacak…

Gözünaydın canım😌 sağlıkla gelsin bebiş
Çok teşekkür ediyorum canımmm 🙏❤️
Durubalcim tebrik ederim.Saglikla evladini kucagina al insaallah🤲
Teşekkür ederim 🙏🙏Hepimize nasip olsunnn inşşş🤲🤲🤲
Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah 🙏
Aminnn csnımm çok sağol darısı sana olsunn inşş🤲🤲🤲🤲
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah inşallah 🙏🙏❤️❤️
Çok sağ ol canımmm ❤️Hrpimize nasip olsunnn inşş Darısı en kısa zamanda senin başına 🤲🤲🤲İnşş güzel haberlerini bekliyoruz 🤲❤️

Duruball canim tekde olsa insallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim❤❤❤

Evet canım büyüdü baya doktor 26. Hafta göbeği sendeki dedi 😂 hareketlerini hissetmeye başladım içerde sürekli yer değiştiriyorlar ordan oraya , kasık ağrısı müsade ederse kendimi dinleyebiliyorum 😄, 25. Haftadan sonra hareketim iyice kısıtlanacak gibi geliyor
Ayyyy canimmm cok sevindim ne guzel bir hisdir simdi o demi rabbim korusun seni ve bebislerini 🧿🧿🧿🧿🧿🙏🙏🙏🙏🙏 🤩🤩🤩🤩🤩

Back