• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pgt çok sağlıklı değil bence. Donasyon düşünmeden kesinlikle NGS yapılarak denenmeli
Ben NGS ve PGT nedir diye bakıyorum her ikisi içinde aynı şey çıkıyor sanki genetik test diyor.ikisi arasındaki fark nedir kafam almadı şuan biraz karıştı

Günaydın arkadaşlar
Dün kuzuların kalp atışlarını duydum 🐣🐣
Masallah iyiler 8 haftalik olduk cok şükür 🤲🤲
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin hepinize dua ediyorum herşey guzel olsun ins🙏🙏
Sağlıkla kucakla inşallah kınalı kuzularını🙏💕💕💕💕💕💕🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Rabbim biz dileyen kullarına da nasip etsin inşallah
Sevgiler

O zaman NGS kesinlikle
Kuzum senin yaşın 42 olduğu için genelde yumurtaya bağlı bir kromozomal hasarlar olucak
Sağlıklı embriyoyu bulmak için madi ve manevi çok dayanıklı olman gerek
5 güne gelen blastokistlerden ancak NGS için hücre alınıyor
Sizin durumda 5 güne embriyolar gelmeyede bilir
Bu çok zor ve çok masraflı yol
Ve de bu yolda eli boşta kala bilirsin
Bildiğim kadarıyla madi sorununuz var
Sizin durumda donasyon daha ılımlı

Daha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı 🤲🤲🤲🤲❤️3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle🤲🤲Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş 🤲🤲🤲Ve ayrıca bana vesile olan sevgili Z Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn 🤲seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun 🤲🤲Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn 🤲🤲🤲❤️❤️Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak🤲🤲🤲🤲❤️

Daha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı 🤲🤲🤲🤲❤️3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle🤲🤲Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş 🤲🤲🤲Ve ayrıca bana vesile olan sevgili Z Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn 🤲seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun 🤲🤲Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn 🤲🤲🤲❤️❤️Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak🤲🤲🤲🤲❤️
Amin,
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah;
Duamdasiniz 🙏

İyi günler arkadaşlar ben bir konuda çok kararsız kaldım yardımınıza ihtiyacım var.Ben istedgim zaman hamile kalıyorum ama düşük yapıyorum.10 defa düşük yaptım.Yasim 33 9 senelik evliyim.Esimdede bendede hiç bir sorun yok. Yaşim gittikçe geçtiği için zaman kaybetmek istemiyorum yumurta donasyonu ile sansimi denemek istiyorum.Ama doktorum acele etme bekle biraz daha diyor.Bense biran önce anne olmak için yumurta donosyonunu deniyim diyorum.Bir yanımda bekle belki kendi yumurtamla çocuğum olur diyorum.Cok kararsizimm
Cok gecmis olsun,

Back