- 1 Nisan 2021
- 465
- 2.619
- 33
- 32
Canım ben üç haftadır sürekli yatıyorum çok fena bulantım var çok sık acıkıyorum ama canım hiç birşey yemek istemiyor herşey burnuma kokuyor ayakta biraz durdum mu sanki tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum buz gibi terliyorum on ikinci haftadan sonra geçecek diyorlar dört gözle on ikinci haftayı bekliyorumÇok teşekkürler Bir hayalim var
Beta yükseldikçe hormonlar coşuyor o zaman desene, var mı ciddi bi şikayetin? Neler hissediyosun
Bence görebiliriz , sonucta işlem günü tesise gelecek :) erkenden gidip beklicez orada kapıdan direk işleme alacak değiller donörüBenim bir şekilde işlem yapılırken donörü görmem lazım. Ben hala orda kaldım
Böyle giderse tanışırız da sankiBence görebiliriz , sonucta işlem günü tesise gelecek :) erkenden gidip beklicez orada kapıdan direk işleme alacak değiller donörü
canım yaaa Allah tez zamanda şifa versin bunlar bile güzel ama dimi maşallahCanım ben üç haftadır sürekli yatıyorum çok fena bulantım var çok sık acıkıyorum ama canım hiç birşey yemek istemiyor herşey burnuma kokuyor ayakta biraz durdum mu sanki tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum buz gibi terliyorum on ikinci haftadan sonra geçecek diyorlar dört gözle on ikinci haftayı bekliyorum
Benim bir şekilde işlem yapılırken donörü görmem lazım. Ben hala orda kaldım
Evet Umudumbayto, erkek infertilitesi sebebiyle sperm donasyonu oldu bizim. İlk tüp bebek denemede tuttu şükürRabbim gönlünden ve sizin için hayırlı olanı nasip etsin inşalalh canımyanlış anlamadıysam yumurtalar senin sperm donasyonu oldu sende.Allah emeklerinizin karşılığını hayırlısıyla versin inşallah evlatlarına kavusman dilegiyle
Az kaldı sık dişini 2. Trimester için gebeliğin balayı dönemi derler inşallah 2. Balayını yaşarsın miniğinleCanım ben üç haftadır sürekli yatıyorum çok fena bulantım var çok sık acıkıyorum ama canım hiç birşey yemek istemiyor herşey burnuma kokuyor ayakta biraz durdum mu sanki tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum buz gibi terliyorum on ikinci haftadan sonra geçecek diyorlar dört gözle on ikinci haftayı bekliyorum
Ilk ve son olsun inşalalh Allah bir daha ugrastırmasın evladini evlatlarini kucaginiza almayi nasip etsin herşey gönlünüze göre olsun canım benimEvet Umudumbayto, erkek infertilitesi sebebiyle sperm donasyonu oldu bizim. İlk tüp bebek denemede tuttu şükür
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepimiz evlatlarımıza kavuşalım
Geçicek canim benim .Rabbim sağlıcakla kucağına aldigin günleri gostersin insallah❤❤❤❤Canım ben üç haftadır sürekli yatıyorum çok fena bulantım var çok sık acıkıyorum ama canım hiç birşey yemek istemiyor herşey burnuma kokuyor ayakta biraz durdum mu sanki tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum buz gibi terliyorum on ikinci haftadan sonra geçecek diyorlar dört gözle on ikinci haftayı bekliyorum
Bilmemmi
Ben de geçecek diye diye bu haftalara geldim geçmedi canımCanım ben üç haftadır sürekli yatıyorum çok fena bulantım var çok sık acıkıyorum ama canım hiç birşey yemek istemiyor herşey burnuma kokuyor ayakta biraz durdum mu sanki tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum buz gibi terliyorum on ikinci haftadan sonra geçecek diyorlar dört gözle on ikinci haftayı bekliyorum
Pandaaaa karnin büyüdü mü canim 3 uc ve dorduz gebeliklerde karin erken büyüyor dikkat et kendine ve bebislerine.Ben de geçecek diye diye bu haftalara geldim geçmedi canım
❤❤❤❤Bilmemmi
canimm sag saglim kucagina al insallah yavrularini
Hayırlısı olsun Allah devamını getirsin kucağınıza da almayı nasip etsin inşallahDaha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş Ve ayrıca bana vesile olan sevgili Z Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak
canım cok cook sevindimDaha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş Ve ayrıca bana vesile olan sevgili Z Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak
Umut fakirin ekmeğiBen de geçecek diye diye bu haftalara geldim geçmedi canım
Gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşDaha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş Ve ayrıca bana vesile olan sevgili Z Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak
Çok sevindim canım benim kalbim ağzımda senden haber bekliyordum. Sormayada çekiniyordum açıkçası. Şimdi çok sevindim. Tekte olsa sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah canım benimDaha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş Ve ayrıca bana vesile olan sevgili Z Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?