• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya genç güzel olmaları değil de benzemesi önemli:) 1000 donör arasından seciyoruz seçtigimiz donörmü diye görmek içimizi rahatlatırdı o yüzden 😊😊
Kesinlikle sana katılıyorum.
Bacım koca esmer ben esmer
Sarışın mavi gözlü, şöyle dehşetül vahşet bisey olursa ben ne halt edicem 🤪🤪

Son düzenleme:
Bende bu tedavide 6 yumurta toplandı 4 tanesi olgun çıktı 4 te 3 döllendi. 3ünü de blastokiste gidelim dediler risk alındı biraz ama çok şükür 3 ü de gitti ama 1 tanesi 3ab kalitedeydi. Nedense 3ab den tutan çok okumadım. Umudum yok ondan ama belki o da tutunmuştur 🥰
Spermden yana sıkıntı yoktur diye düşündüm çünkü donorün kendi çocuğu da var donör olarakta var. Bi de sperm donasyonunda donöre daha fazla genetik testler taramalar yapılabiliyor ya da kaliteliyi seçme şansları olabiliyor. O yüzden hiç sperm kalitesizliği gelmedi aklıma.
Rabbim gönlünden ve sizin için hayırlı olanı nasip etsin inşalalh canım 🙇‍♀️🤗 yanlış anlamadıysam yumurtalar senin sperm donasyonu oldu sende.Allah emeklerinizin karşılığını hayırlısıyla versin inşallah evlatlarına kavusman dilegiyle🙇‍♀️💕🤗🍀🍀🍀

Bende bu tedavide 6 yumurta toplandı 4 tanesi olgun çıktı 4 te 3 döllendi. 3ünü de blastokiste gidelim dediler risk alındı biraz ama çok şükür 3 ü de gitti ama 1 tanesi 3ab kalitedeydi. Nedense 3ab den tutan çok okumadım. Umudum yok ondan ama belki o da tutunmuştur 🥰
Spermden yana sıkıntı yoktur diye düşündüm çünkü donorün kendi çocuğu da var donör olarakta var. Bi de sperm donasyonunda donöre daha fazla genetik testler taramalar yapılabiliyor ya da kaliteliyi seçme şansları olabiliyor. O yüzden hiç sperm kalitesizliği gelmedi aklıma.
Canım 3ab iyi bir embriyo
Birde sperm donorleri her zaman iyileri seçerşer
İçini ferah tut

Yumurta kalitesi artmaz böyle bir bilimsel bilgi yok ne yazık ki bende zamanında çok araştırıp bir sürü şey yedim ictim karaciğerime yuklenmekten başka bir şey olmadı. Saraçoğlu'nun ofisine bile gittim onlar da böyle bir şey yok dediler. Sadece su var eğer varsa iyi bir yumurta onu korumaya yarayabilir dediler. Dr.Semra Kahraman, Dr.Bulent Tıraş, Bahceci'den Dr. Guvenc Karlikaya hepsine gittim benim kalite sorunum olduğu için ve hepsi aynı şeyi söyledi tıpta böyle bir şey yok. Senin kullandığın şeyleri ben 7_8 yıl önce yaptım ve dediğim gibi işe yarar şeyler değil ne yazık ki. Çok üzülerek söylüyorum ki bilimsel bir gerçek bu.
Günaydin canim,
Amcam boy boy tvlerde kalite yükselten kür diye salliyormuymuş 😉 diye bir espiri yaparmisim sabah sabah 🤭
Bilimsel demedim ; bilimsel arastirmasini yapmayi da düsünmedim sadece yasadigimi söyledim. Ben mucize diyorum cunku amhimi yükseltti, yumurta kalitemi yükseltti. Bilincsiz kullanimimdan tabi ki maalesef prolaktinimi de yükseltti 🥴
O yüzdendir ki prolaktin uyarimla beraber yumurtasiyla hamile kalabilmeyi düsünen uygulasin derim yaninda ari sütü bal ve polen ile beraber.
Sevgiler 🍒

Kesinlikle sana katılıyorum.
Bacım koca esmer ben esmer
Sarışın mavi gözlü, şöyle dehşetül vahşet bisey olursa ben ne halt edicem 🤪🤪
Benim bahanelerim bile hazir 2 kusak oncesi benim rahmetli babaannem sarisindi ona cekmis diyecem kimsede çakmaz bizim tarafa cekmis derim siyrilirim 😁😁😁

Benim bahanelerim bile hazir 2 kusak oncesi benim rahmetli babaannem sarisindi ona cekmis diyecem kimsede çakmaz bizim tarafa cekmis derim siyrilirim 😁😁😁
🤣🤣 gercekten benzeyenler var donörlerden 5 tane net istedigimiz var araya 1 sarışın mavi gözlü fettan sıkıştırayım diyorum 🤣🤣

Benim hamilelik belirtisinden çok covid belirtim oldu desem 🤣🤣
Ateşim çıktı bacaklarım covid geçirdiğim dönem gibi ağrıdı. Hatta seyahatler esnasında covid kaptığımı düşündüm 4 doz aşıya rağmen 🤣🤣
Ama hiç gebelik belirtisi yoktu. Hala yok diyebilirim ufak kasık ağrısı dışında
Çok sevindim canım gözün aydın 🧿belirtiyi beşinci haftadan sonra görün siz belirti neymiş çok fena gösteriyorlar kendilerini 🤣🤣

🤣🤣 gercekten benzeyenler var donörlerden 5 tane net istedigimiz var araya 1 sarışın mavi gözlü fettan sıkıştırayım diyorum 🤣🤣
Kahve renkli göz ve koyu saçlı çok donörlerden
Bende baya seçtim ve birinide ela gözlü seçtim
En son o ela gözlü bana uyum sağladı😀

Back