- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 43
Sende silahını kuşanmış bekliyorsun zatenyardıma ihtiyaç olursa ben burdayım
Belli bir potansiyel var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende silahını kuşanmış bekliyorsun zatenyardıma ihtiyaç olursa ben burdayım
Ne fişeği zaza füze olmuşlar Darısı bize atılan füzelere inşallahVallah güvenilmeyen embriyolar fişek çıkıyor
Kesinlikle sana katılıyorum.Ya genç güzel olmaları değil de benzemesi önemli:) 1000 donör arasından seciyoruz seçtigimiz donörmü diye görmek içimizi rahatlatırdı o yüzden
Rabbim gönlünden ve sizin için hayırlı olanı nasip etsin inşalalh canım yanlış anlamadıysam yumurtalar senin sperm donasyonu oldu sende.Allah emeklerinizin karşılığını hayırlısıyla versin inşallah evlatlarına kavusman dilegiyleBende bu tedavide 6 yumurta toplandı 4 tanesi olgun çıktı 4 te 3 döllendi. 3ünü de blastokiste gidelim dediler risk alındı biraz ama çok şükür 3 ü de gitti ama 1 tanesi 3ab kalitedeydi. Nedense 3ab den tutan çok okumadım. Umudum yok ondan ama belki o da tutunmuştur
Spermden yana sıkıntı yoktur diye düşündüm çünkü donorün kendi çocuğu da var donör olarakta var. Bi de sperm donasyonunda donöre daha fazla genetik testler taramalar yapılabiliyor ya da kaliteliyi seçme şansları olabiliyor. O yüzden hiç sperm kalitesizliği gelmedi aklıma.
Kesinlikle sana katılıyorum.
Bacım koca esmer ben esmer
Sarışın mavi gözlü, şöyle dehşetül vahşet bisey olursa ben ne halt edicem
Aynen aynenSende silahını kuşanmış bekliyorsun zaten
Belli bir potansiyel var
Canım 3ab iyi bir embriyoBende bu tedavide 6 yumurta toplandı 4 tanesi olgun çıktı 4 te 3 döllendi. 3ünü de blastokiste gidelim dediler risk alındı biraz ama çok şükür 3 ü de gitti ama 1 tanesi 3ab kalitedeydi. Nedense 3ab den tutan çok okumadım. Umudum yok ondan ama belki o da tutunmuştur
Spermden yana sıkıntı yoktur diye düşündüm çünkü donorün kendi çocuğu da var donör olarakta var. Bi de sperm donasyonunda donöre daha fazla genetik testler taramalar yapılabiliyor ya da kaliteliyi seçme şansları olabiliyor. O yüzden hiç sperm kalitesizliği gelmedi aklıma.
Günaydin canim,Yumurta kalitesi artmaz böyle bir bilimsel bilgi yok ne yazık ki bende zamanında çok araştırıp bir sürü şey yedim ictim karaciğerime yuklenmekten başka bir şey olmadı. Saraçoğlu'nun ofisine bile gittim onlar da böyle bir şey yok dediler. Sadece su var eğer varsa iyi bir yumurta onu korumaya yarayabilir dediler. Dr.Semra Kahraman, Dr.Bulent Tıraş, Bahceci'den Dr. Guvenc Karlikaya hepsine gittim benim kalite sorunum olduğu için ve hepsi aynı şeyi söyledi tıpta böyle bir şey yok. Senin kullandığın şeyleri ben 7_8 yıl önce yaptım ve dediğim gibi işe yarar şeyler değil ne yazık ki. Çok üzülerek söylüyorum ki bilimsel bir gerçek bu.
Benim bahanelerim bile hazir 2 kusak oncesi benim rahmetli babaannem sarisindi ona cekmis diyecem kimsede çakmaz bizim tarafa cekmis derim siyrilirimKesinlikle sana katılıyorum.
Bacım koca esmer ben esmer
Sarışın mavi gözlü, şöyle dehşetül vahşet bisey olursa ben ne halt edicem
gercekten benzeyenler var donörlerden 5 tane net istedigimiz var araya 1 sarışın mavi gözlü fettan sıkıştırayım diyorumBenim bahanelerim bile hazir 2 kusak oncesi benim rahmetli babaannem sarisindi ona cekmis diyecem kimsede çakmaz bizim tarafa cekmis derim siyrilirim
Çok sevindim canım gözün aydın belirtiyi beşinci haftadan sonra görün siz belirti neymiş çok fena gösteriyorlar kendileriniBenim hamilelik belirtisinden çok covid belirtim oldu desem
Ateşim çıktı bacaklarım covid geçirdiğim dönem gibi ağrıdı. Hatta seyahatler esnasında covid kaptığımı düşündüm 4 doz aşıya rağmen
Ama hiç gebelik belirtisi yoktu. Hala yok diyebilirim ufak kasık ağrısı dışında
Kahve renkli göz ve koyu saçlı çok donörlerdengercekten benzeyenler var donörlerden 5 tane net istedigimiz var araya 1 sarışın mavi gözlü fettan sıkıştırayım diyorum
gercekten benzeyenler var donörlerden 5 tane net istedigimiz var araya 1 sarışın mavi gözlü fettan sıkıştırayım diyorum
Ooo sizin işiniz kolayBen kumral yeşil gözlüyüm,eşim de esmer.Kiev sanırım bizim için sıkıntı olmayacak
Evet kolay valla biz rusçayı çözücez videoları izlemekten az kaldıOoo sizin işiniz kolay
Çok teşekkürler Bir hayalim varÇok sevindim canım gözün aydın belirtiyi beşinci haftadan sonra görün siz belirti neymiş çok fena gösteriyorlar kendilerini
Zaza inşallah kendimize benzeyenler denk gelir yoksa işimiz iş vallahiOoo sizin işiniz kolay